- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.481
Canim benim adetim erken gelir gec gelmez stres yapınca hele hemen geliyoIi bekleyelim görelim ozamanben bilemiom vücudum salak benim sürekli deisio 35 gün dedim 37 38 olur sonra bi bakmışsın 30 olmuş hep deişik
Ama baş dönmesi ve kasik ağrısı var şuan bence adet olucam bir kaç güne ama hayırlısı bakalım bende senin gibi dalgaya alicam en güzeli yoksa deliririm
Bende belirtileri yaşiyorum var heralde diyorum adetim bi geliyor al sana bebek diyor oturup kaliyomLan susun yeter var var diyip durmayin yok
O
B
Bende belirtileri yaşiyorum var heralde diyorum adetim bi geliyor al sana bebek diyor oturup kaliyom
Hahaha 4az kız bu sonucaHahahah seninki sut gbi 4 duz geliyor
Ay neguzel valla sen şanslısın ozaman bana yazıkCanim benim adetim erken gelir gec gelmez stres yapınca hele hemen geliyookonuda şanslıyım bekleyip soru isareri kalmiyo 2 ay önce 3 gunn erken geldi cocuk stresinddn
Gahahahahaa elemsın kızzzkizlar bu teste gorede gebeyim ozaman hahahaha
Ay valla moralim sıfırdı düzeldi gülme aldı beni
Saka maka da belkide dogrudur testler nedem kopuruyorki seninkikHahaha 4az kız bu sonuca
Eki Görüntüle 2551382
kizlar ben bu ay basladim her ay yumurtlamadan sonra yasadigim belirtileri yazicamve hep kontrol edicem yeni aylardaki belirtilerimi
Aynn o konuda allahdan iyim diyorum catlarim yoksa zazenAy neguzel valla sen şanslısın ozaman bana yazık
Çok mantıklı bende denicem bunu bu ay gecsindeEki Görüntüle 2551382
kizlar ben bu ay basladim her ay yumurtlamadan sonra yasadigim belirtileri yazicamve hep kontrol edicem yeni aylardaki belirtilerimi
Dimi ya heray bisiler yaşıyoruz belki heycandan diger ayi unutuyoruz benim hafizam bide zayifValla super bılgı olmus
Cok sukur maşallah vallaAynn o konuda allahdan iyim diyorum catlarim yoksa zazen
Bencede herkes yapsinÇok mantıklı bende denicem bunu bu ay gecsinde
hahahaha maksat eğlence olsun kız yüzümüz gülsünGahahahahaa elemsın kızzz
Vakla vok daol kuzumDimi ya heray bisiler yaşıyoruz belki heycandan diger ayi unutuyoruz benim hafizam bide zayifondan boyle hep karislastiricam anormal bi durumda umutlanirdim bos bos havalara girmem
Cok sukur maşallah vallaben kuduruyom oyuzden şuan
Bak mesela dün migdem aşırı bulaniyordu bugün belim agrıyor sol kasık tarafim tıp tıp atıyor kalp atar gibi yarina ne olur bilmemBende belirti hep yar zaten
Rica ederim kuzumVakla vok daol kuzum
Benimde ayniydiBak mesela dün migdem aşırı bulaniyordu bugün belim agrıyor sol kasık tarafim tıp tıp atıyor kalp atar gibi yarina ne olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?