Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saka maka da belkide dogrudur testler nedem kopuruyorki seninkik
Bilmiom valla ben 2 seneden fazladır kola tarzı şeyleri içmiyorum bugünde sadece su içtim ama heheheh valla bugün yarın adet olcak gibi hissediyorum ben nedense gebelik şüphem bir anda gitti bitti aslında iyide oldu fazla üzülmem en azından

Dur kız hemen ole dusunme

Olsun canim bitane kizin varmis elbet bi kardes gelir hayirlisi ile ben kola icem biriyim.yaparsam.bardakdan tasar herhlde

Adetlerin gecikiyor mu çok j kiz
Kuzum valla ben 2 aydir ilaçsız ve kısa aralıklı adet görüyorum geçen ay 37. Gunde adet gördüm bu ay yumurtlamaya gore 35 gün olucak ondan oncesinde iltihap vardı 2 buçuk ay adet olmadım ilaca başladım 1 hafta sonra regl oldum iltihap bitince adet düzene girdi oyuzden hem adetim yeni düzeldi hemde ilk gebelik deneme ayim ben çok aceleciyim ondan kuduruyom

Kiz zeytin yagi ic sabahlari iltap icin bak cok iyimis

Inşallah düşüncelerimin tersi çıkar nedim kuzum Allahın takdiri
Çok şükür canım yaş ufak sıkıntı varsa halledip denerim yoksada takdiri ilahi der denemeye devam ederim olursa olur
Insalllah canim allahim anneligi her isteyene tattirsin insalllaaah

Kiz zeytin yagi ic sabahlari iltap icin bak cok iyimis
Iltihabım yok kuzum şuan 3 ay önce tedavi edildi akintim çok şükür tertemiz kokusuz ne acı ne yanma ne batma var idrar testimde ter temiz çıkdı
Pazartesi randevum var ordada muayeneden sonra soler doktor duruma gore bakarım yine

Eger allah korusun adet olursan yinede basla bizde yapcaz zeytin yagi her sabah 15 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…