- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.501
Bilmiom valla ben 2 seneden fazladır kola tarzı şeyleri içmiyorum bugünde sadece su içtim amaSaka maka da belkide dogrudur testler nedem kopuruyorki seninkik
Dur kız hemen ole dusunmeBilmiom valla ben 2 seneden fazladır kola tarzı şeyleri içmiyorum bugünde sadece su içtim amaheheheh valla bugün yarın adet olcak gibi hissediyorum ben nedense gebelik şüphem bir anda gitti bitti aslında iyide oldu fazla üzülmem en azından
Olsun canim bitane kizin varmis elbet bi kardes gelir hayirlisi ile ben kola icem biriyim.yaparsam.bardakdan tasar herhldeBilmiom valla ben 2 seneden fazladır kola tarzı şeyleri içmiyorum bugünde sadece su içtim amaheheheh valla bugün yarın adet olcak gibi hissediyorum ben nedense gebelik şüphem bir anda gitti bitti aslında iyide oldu fazla üzülmem en azından ☺
Kuzum valla ben 2 aydir ilaçsız ve kısa aralıklı adet görüyorum geçen ay 37. Gunde adet gördüm bu ay yumurtlamaya gore 35 gün olucak ondan oncesinde iltihap vardı 2 buçuk ay adet olmadım ilaca başladım 1 hafta sonra regl oldum iltihap bitince adet düzene girdi oyuzden hem adetim yeni düzeldi hemde ilk gebelik deneme ayim ben çok aceleciyim ondan kuduruyomAdetlerin gecikiyor mu çok j kiz
Inşallah düşüncelerimin tersi çıkar nedim kuzum Allahın takdiriDur kız hemen ole dusunme
Çok şükür canım yaş ufak sıkıntı varsa halledip denerim yoksada takdiri ilahi der denemeye devam ederim olursa olurOlsun canim bitane kizin varmis elbet bi kardes gelir hayirlisi ile ben kola icem biriyim.yaparsam.bardakdan tasar herhlde
Kiz zeytin yagi ic sabahlari iltap icin bak cok iyimisKuzum valla ben 2 aydir ilaçsız ve kısa aralıklı adet görüyorum geçen ay 37. Gunde adet gördüm bu ay yumurtlamaya gore 35 gün olucak ondan oncesinde iltihap vardı 2 buçuk ay adet olmadım ilaca başladım 1 hafta sonra regl oldum iltihap bitince adet düzene girdi oyuzden hem adetim yeni düzeldi hemde ilk gebelik deneme ayim ben çok aceleciyim ondan kuduruyom
Iyi denk geliyoz snele ben yogun olunca sen bos oluyon yoksa tam tersikızlaaaar işler yoğunlaştı şimdi geldim ama her an geri gidebilirim napıyonuzz
Insalllah canim allahim anneligi her isteyene tattirsin insalllaaahInşallah düşüncelerimin tersi çıkar nedim kuzum Allahın takdiri❤
Çok şükür canım yaş ufak sıkıntı varsa halledip denerim yoksada takdiri ilahi der denemeye devam ederim olursa olur❤
Selam canim hosgeldin kolay gelsinkızlaaaar işler yoğunlaştı şimdi geldim ama her an geri gidebilirim napıyonuzz
Iyi denk geliyoz snele ben yogun olunca sen bos oluyon yoksa tam tersi
Selam canim hosgeldin kolay gelsin❤
Valla ben kendimle alay ediyorum
Cok iyi olduk senle boyle yasabah onu düşündüm bende
Iltihabım yok kuzum şuan 3 ay önce tedavi edildi akintim çok şükür tertemiz kokusuz ne acı ne yanma ne batma var idrar testimde ter temiz çıkdıKiz zeytin yagi ic sabahlari iltap icin bak cok iyimis
Cok iyi olduk senle boyle yaburclarimizda ayni boyle cok mutluyum senle ❤
Eki Görüntüle 2551389
Kizlar bakin ateş tablom düşüşte yani regl geliyohamilelik oldugu zaman ateş yuksek devam etmesi gerekiyo
Eger allah korusun adet olursan yinede basla bizde yapcaz zeytin yagi her sabah 15 gunIltihabım yok kuzum şuan 3 ay önce tedavi edildi akintim çok şükür tertemiz kokusuz ne acı ne yanma ne batma var idrar testimde ter temiz çıkdı
Pazartesi randevum var ordada muayeneden sonra soler doktor duruma gore bakarım yine
Al artik 1 ay oldubu ay bunu da yapiyim ben kuzum ama önce ateş ölçere pil alarak başlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?