- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.521
Hayal bisi gordum sanki adetin nezamandi canimKızlarrrr galiba Hamileyimmmmmmmmmmmm
3 gün var dahaaaaa cNımmmmmmm 5 saniyede böyle çıktı kuzuuuuHayal bisi gordum sanki adetin nezamandi canim
Evet silikte olsa çizgi var. adetiniz kaç gün gecti hemen kan verin benceKızlarrrr galiba Hamileyimmmmmmmmmmmm
Tamam kuzum evde hakiki zeytin yagi var bende baslarim ozaman sizinleEger allah korusun adet olursan yinede basla bizde yapcaz zeytin yagi her sabah 15 gun
Kızlarrrr galiba Hamileyimmmmmmmmmmmm
3 gun varsa silik olması normal koşuver kız kan ver çabuk3 gün var dahaaaaa cNımmmmmmm 5 saniyede böyle çıktı kuzuuuu
Sanki cizgi var gibi kuzum kan testi yaptırbugünKızlarrrr galiba Hamileyimmmmmmmmmmmm
Hergun olcuyormusubnbEki Görüntüle 2551389
Kizlar bakin ateş tablom düşüşte yani regl geliyohamilelik oldugu zaman ateş yuksek devam etmesi gerekiyo
Bizde yapabilsek kanı kendimiz alıp bakıcazhemen kan ver canımm değerine bakalımm
Ya benim de bu ay sol bacağım kalçamdan dizime sonra dizimden asagida birkaç gün fena agridi ya. Hiç olmazdı böyle bölüyoruz dedim. Ama benimki adetime 1 hafta kala başladı agrisi. Ne alaka.Eki Görüntüle 2551382
kizlar ben bu ay basladim her ay yumurtlamadan sonra yasadigim belirtileri yazicamve hep kontrol edicem yeni aylardaki belirtilerimi
Koş kan vermeye bak hayali bisi gordum saki ama3 gün var dahaaaaa cNımmmmmmm 5 saniyede böyle çıktı kuzuuuu
Tamam kuzum evde hakiki zeytin yagi var bende baslarim ozaman sizinle
Tebrıklerrr kuzummmmKızlarrrr galiba Hamileyimmmmmmmmmmmm
Evet kuzu sabah uyanir uyanmaz yatakdan kalkmadanHergun olcuyormusubnb
Bizde yapabilsek kanı kendimiz alıp bakıcaz
Bu ikinci çizgi hemen 5 dakika içindemi çıktı yarım saat 1 saat sonra falanmı cıktıKızlarrrr galiba Hamileyimmmmmmmmmmmm
Benim yumurtlamada baslamistiYa benim de bu ay sol bacağım kalçamdan dizime sonra dizimden asagida birkaç gün fena agridi ya. Hiç olmazdı böyle bölüyoruz dedim. Ama benimki adetime 1 hafta kala başladı agrisi. Ne alaka.
DIger ay devam ozaman calısmayaEvet kuzu sabah uyanir uyanmaz yatakdan kalkmadan
Aslında şeker ölçüm aleti var ya parmagı delip bakiyosun ya onunda HCG ölçeni olsa ne güzel olurevde aleti olsa ben alıp hemen laboratuvara götürcem
Hemen 5 saniyede hemde kuzuuuuuuuBu ikinci çizgi hemen 5 dakika içindemi çıktı yarım saat 1 saat sonra falanmı cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?