- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.541
Aslında şeker ölçüm aleti var ya parmagı delip bakiyosun ya onunda HCG ölçeni olsa ne güzel olur
NE zamandır denıyorsun canım naptın bıde ozel olarakHemen 5 saniyede hemde kuzuuuuuuu
O zaman hemen kan ver çatlatma bizi burdaHemen 5 saniyede hemde kuzuuuuuuu
Kızlar ben 13 aydır istıyorum ovulasyon tesıtyle 8.denememdi bu ay femera kullandım yaptıklarımı sıze baya uzun anlatacm kan testi yaptırayım da kuzumNE zamandır denıyorsun canım naptın bıde ozel olarak
Aynen hem hastanelerde kurtulur bizden bizde onlardan kurtuluruz. Zaten bin bir suratla kan aliyolarASRIN İCADI OLUR YEMİN EDERİM
hiç uğraştırmaz bizi
Yuh buna da elin eriyor ya valla bravo hayatta uğraşamamEki Görüntüle 2551389
Kizlar bakin ateş tablom düşüşte yani regl geliyohamilelik oldugu zaman ateş yuksek devam etmesi gerekiyo
Beklıyoruz kuzummmKızlar ben 13 aydır istıyorum ovulasyon tesıtyle 8.denememdi bu ay femera kullandım yaptıklarımı sıze baya uzun anlatacm kan testi yaptırayım da kuzum
Kızlar ben 13 aydır istıyorum ovulasyon tesıtyle 8.denememdi bu ay femera kullandım yaptıklarımı sıze baya uzun anlatacm kan testi yaptırayım da kuzum
Yuh buna da elin eriyor ya valla bravo hayatta uğraşamam
Ay
Aynen hem hastanelerde kurtulur bizden bizde onlardan kurtuluruz. Zaten bin bir suratla kan aliyolar
Bunu nezaman yapıyorsunuz? Saat kaçta kaç kere ??? Offf bak gaza geldim haaaalışacaksınnn bir bakmışsın sende yapacaksınn bak bizim 3. deneme ayımız didoşla her poku yapıyoruz artık
2 saat sonra eşim gelecek söyleyıp gdecezkız sakın yarına bırakma bak çatlarız biz meraktan, koş acile aldır kanı hemen
Sabah olceyi dilimin altima sokuyom lan tas tasimiyozYuh buna da elin eriyor ya valla bravo hayatta uğraşamam
2 saat sonra eşim gelecek söyleyıp gdecez
Bunu nezaman yapıyorsunuz? Saat kaçta kaç kere ??? Offf bak gaza geldim haaa
He kiz yapmadigimiz kalmadialışacaksınnn bir bakmışsın sende yapacaksınn bak bizim 3. deneme ayımız didoşla her poku yapıyoruz artık
Ay ınsallh vardır kan da da sonra sıze neler yaptığımı anlatacamtamam kuzucumm bekliyoruz güzel haberleriniii inşallah
Yav sabah hep ayni saatte yapmıyoruz mu bu işi??? Ben sabah banyoyu zor buluyom bide ateş ölçmek aklıma gelmez. En fazla 3-4 gün hatırlarım sonra sallaSabah olceyi dilimin altima sokuyom lan tas tasimiyoz
Insallah kuzumAy ınsallh vardır kan da da sonra sıze neler yaptığımı anlatacam♥
Bende başta unutoydumYav sabah hep ayni saatte yapmıyoruz mu bu işi??? Ben sabah banyoyu zor buluyom bide ateş ölçmek aklıma gelmez. En fazla 3-4 gün hatırlarım sonra salla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?