Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yav sabah hep ayni saatte yapmıyoruz mu bu işi??? Ben sabah banyoyu zor buluyom bide ateş ölçmek aklıma gelmez. En fazla 3-4 gün hatırlarım sonra salla

biz sana burdan hatırlatırız zaten senin sabahın bizim akşamımız oluyor hepimiz burda oluyoruz

Kızlar soğuk algınlığına boğaz agrısına falan iyi gelen evde yapabileceğimiz birseyler var mı ya sanki ben üşüttüm boğazımda Bi dolgunluk olusmaya başladı eğer hasta olursam antıbıyotıksız boğazım gecmiyor önlem almam lazım

anladım canım. Ne güzel bir sevin. umarım bu gebeliğin sağlıkla geçer ve sonuçlanır. Darısı bizlerin de başına

merhaba canım hoşgeldin, pik günün, bugün mü yaptın testi?
önümüzdeki 3-4 günü boş geçmeyin
Evet bugun yaptim testi cnm
Yarinda yapacam
Aslindan yapmicaktim ovu testi dayanamadim 5 ay dir ovu testi kullaniyom ama hala olmadi esimde ve bendede bi sıkıntıyok acaba stres den dolayimi tutmuyo

Evet bugun yaptim testi cnm
Yarinda yapacam
Aslindan yapmicaktim ovu testi dayanamadim 5 ay dir ovu testi kullaniyom ama hala olmadi esimde ve bendede bi sıkıntıyok acaba stres den dolayimi tutmuyo

canımm burdaki çoğu kişi bayadır deniyor olmuyor, zamanı var hiç stres yapma, sen reglken kan verip hormonlarına baktırdın mı? eşin spermlerine baktırdı mı?

Kızlar beni bir ağlama aldı ya ben nie bukadar umutsuzum sanki hiç olmicak gibi ve suandada sanki adet olcam gibi gelio ağlamak istemiyorum ama bu umutsuzluk beni mahvedio çokmu sabirsizim ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…