- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.561
Yav sabah hep ayni saatte yapmıyoruz mu bu işi??? Ben sabah banyoyu zor buluyom bide ateş ölçmek aklıma gelmez. En fazla 3-4 gün hatırlarım sonra salla
MantıklıBende başta unutoydumyumurtlamaya kadar ondan cok zikzak var yumurtlamadan sonra sabit yatakdan kalkmadan yaptim hep
Hay allah razı olsunbiz sana burdan hatırlatırızzaten senin sabahın bizim akşamımız oluyor hepimiz burda oluyoruz
Üst üste ovulasyon koyu cıkmısti sizde deil mi.. Ben demiştim kalıtelı yumurta var diye.. Hayırlı olsun canımKızlarrrr galiba Hamileyimmmmmmmmmmmm
Evet canim pik olmus calismalara bol bol devam edinMrb kizlar ovulasyon testimi yorumla bilirmisiniz
Testim pik bugun yaptik ikisinide Eki Görüntüle 2551395
Aminnnnnn 17kasım benımmm takvıme gore 13kasım ama hangıısnınyaosam bılemrdımMasallah bizim topigehabire gebe haberi aliyoruz darisi geri kalanlarimiza
Yumurtlamadan sonra 14 gun sayınca hangisi oluyosa ozamandir kuzumAminnnnnn 17kasım benımmm takvıme gore 13kasım ama hangıısnınyaosam bılemrdım
Canim bu sabah oldu iliski bu gun yapmicaz yarin aksam olabilir belki ozama kadar tam pik olurEvet canim pik olmus calismalara bol bol devam edin
Valla ınsallah erken test yapmamYumurtlamadan sonra 14 gun sayınca hangisi oluyosa ozamandir kuzum
çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşGozun aydin Rabbim tamamina erdirsin
Mrb kizlar ovulasyon testimi yorumla bilirmisiniz
Testim pik bugun yaptik ikisinide Eki Görüntüle 2551395
canım biz geçen sene bu zamanlar başladık ilk seferde tuttu sandık kimsayal oldu daha sonra ocak gbi bıraktık martta hamile kaldım onda da mayısta kürtaj olmak zorunda kaldım 2 ay korunduk sonra bıraktık tekrar ağustostan beri korunmuyoruz ekimde de şuanki gebeliğimi öğrendim canım
Evet bugun yaptim testi cnmmerhaba canım hoşgeldin, pik günün, bugün mü yaptın testi?
önümüzdeki 3-4 günü boş geçmeyin
Evet bugun yaptim testi cnm
Yarinda yapacam
Aslindan yapmicaktim ovu testi dayanamadim 5 ay dir ovu testi kullaniyom ama hala olmadi esimde ve bendede bi sıkıntıyok acaba stres den dolayimi tutmuyo
Tabiki sorarım canımBi arkadaşım diyetisyen tavsiyesiyle kilo yapmayan bir marka folik asit kullanmıştım_aslicim doktora gittiğinde bi sorar mısın
çok teşekkür ederim canım amin inş allah isteyene herkese nasip etwsinTebrikler canımmdarısı bizim başımıza in şa Allah❤❤❤❤sağlıkla al kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?