- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.581
Canım zencefıl bal lımon karıstır ıc sıcak suylaKızlar soğuk algınlığına boğaz agrısına falan iyi gelen evde yapabileceğimiz birseyler var mı ya sanki ben üşüttüm boğazımda Bi dolgunluk olusmaya başladı eğer hasta olursam antıbıyotıksız boğazım gecmiyor önlem almam lazım
Kızlar beni bir ağlama aldı ya ben nie bukadar umutsuzum sanki hiç olmicak gibi ve suandada sanki adet olcam gibi gelio ağlamak istemiyorum ama bu umutsuzluk beni mahvedio çokmu sabirsizim ben ya
Evet canim baktirdimcanımm burdaki çoğu kişi bayadır deniyor olmuyor, zamanı var hiç stres yapma, sen reglken kan verip hormonlarına baktırdın mı? eşin spermlerine baktırdı mı?
Zencefilli ne ölçüde kullanayım canımCanım zencefıl bal lımon karıstır ıc sıcak suyla
1tatlı kasıgı toz zencfıl olsun kuzumZencefilli ne ölçüde kullanayım canım
Valla bilmiyorum ya ben çok duygusalım zaten böyle konularda hemen ağlarım adet olcak gibi hissetdikçe moralim bozuldu şimdi ağlamadan duramıyorum eşim evde duymasın die içimden ağlıyorum kizicak yoksa çokNıe daga 1ayda bu umıtsızlık?
Tamm cok tesekkur ederim canım1tatlı kasıgı toz zencfıl olsun kuzum
Anaaaa sende mi hamişsinçok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inş
Rica ederım tatlım şifa olsun:)Tamm cok tesekkur ederim canım
Kuzum daha sonucunu almadın kı ayrıca adet olsan bıle bole yapma bencrAllahın zoruna gıderValla bilmiyorum ya ben çok duygusalım zaten böyle konularda hemen ağlarım adet olcak gibi hissetdikçe moralim bozuldu şimdi ağlamadan duramıyorum eşim evde duymasın die içimden ağlıyorum kizicak yoksa çok
amin canım inşallahanladım canım. Ne güzel bir sevin. umarım bu gebeliğin sağlıkla geçer ve sonuçlanır. Darısı bizlerin de başına
eğer yapabilirsen sirkeyle gargara yap canım enfeksiyonu engellerZencefilli ne ölçüde kullanayım canım
Ever kuzum teşekkürler 10 gündür koyu çıkıyorduÜst üste ovulasyon koyu cıkmısti sizde deil mi.. Ben demiştim kalıtelı yumurta var diye.. Hayırlı olsun canım ❤tebrikler
Allah kucagina aldigi gunude gsdersinnn canim cok sevindim.cooookkkçok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inş
Aman iyiki oyle bisey yokAslında şeker ölçüm aleti var ya parmagı delip bakiyosun ya onunda HCG ölçeni olsa ne güzel olur
Biliyorum isyan etmiyorum sadece üzülüyorum elimde değil herşey Allahtan tabikiKuzum daha sonucunu almadın kı ayrıca adet olsan bıle bole yapma bencrAllahın zoruna gıder
Tur kendini lenValla ınsallah erken test yapmam
Yumurtlamadan 15gun sonra test yapın dıyolar 17kasımfa yapcam adet olmazsam:))))Tur kendini len
Aynm kuzum 15 gun sonra yapabilirsin tabiYumurtlamadan 15gun sonra test yapın dıyolar 17kasımfa yapcam adet olmazsam:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?