Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 20 tane ovu testi alsam yetermi bana aceba 10. Testte pik görmüştüm test yetmişti günde 2 kere yapmassam yeter heralde pahalıymış bu şerit testler ya kasetlerden

Kızlar beni bir ağlama aldı ya ben nie bukadar umutsuzum sanki hiç olmicak gibi ve suandada sanki adet olcam gibi gelio ağlamak istemiyorum ama bu umutsuzluk beni mahvedio çokmu sabirsizim ben ya
Kuzu böyle yapma ya dünyanın sonu değil ya daha regl da olmadın zaten niye böyle yapiyorsun ya kendini üzüyorsun bebis var sa o zman da sen böyle üzülmekten stresten dusurecen ya yapma böyle

Kuzu böyle yapma ya dünyanın sonu değil ya daha regl da olmadın zaten niye böyle yapiyorsun ya kendini üzüyorsun bebis var sa o zman da sen böyle üzülmekten stresten dusurecen ya yapma böyle
Değil tabiki tamam uzulmicem daha toparlaniyorum buandan itibaren ağlamak umutsuz olmak yok söz ya ne ağlıyorum sanki salak ben ya

Ben kaset test aldık kuzum ama ınstagramda bırgebenıngunluguu sayfasındakı kadın senın ıstedıklerınden satıyor hemde takıvını yapıyormus bı bak
Bende ondan alicam canım bu ay yarinki sonuca gore 20 tane alayim yeter sanirim

Ayy allahim ya ne minossun sen ya
Ay sagol canim benim o senin minnoslugun ❤
Kuzum bende instegramdan aldım bu ay ilk defa kullandım bu testleri serit test kadın takibini de yapıyor hergun ne yapman gerektiğini bütün sorularını saat kaç olursa olsun cevaplıyor
Tamam canim bende ondan alicam azda onu rahatsız ederim sizi ettigim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…