- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.621
:))))Hihihi arada sopa gösterinde yola gelim ya
Tamam vur beniSuss looo olumsuz olma senolumsuz olursan vurim senü
Tamam ozaman ya Allah Bismillah diyip başlıcam bu ayaYeter bence canımm
HihiHeee şöyle bak afren kuzucuk
Ne mutlu asko öyle geliyorsak pozitif lik önemliSağol kuzum sizde bana iyi geliyorsunuz iyiki varsiniz❤ benim de iyice şiddetlendi bel ve kasik sancılarım
Kızlar beni bir ağlama aldı ya ben nie bukadar umutsuzum sanki hiç olmicak gibi ve suandada sanki adet olcam gibi gelio ağlamak istemiyorum ama bu umutsuzluk beni mahvedio çokmu sabirsizim ben ya
4 saatlik uyku yetiyor mu sana ya ne guzel ben neden boyle degilimHeyyyyy ahaliiiii!!!
Saat sabahın 4 buçuğu.yatıyorum ben
4 saat sonra uyanıcam sözde
Öptüm hepinizi güzellikler ...
İyi geceler görüşürüz
4 saatlik uyku yetiyor mu sana ya ne guzel ben neden boyle degilim8 saatten azı hic uyumamisim gibi geliyo
Valla helal olsun. Hele bugun oyle fenayimki oglumu 7.30 gibi uyutucam sabah 6 da kalktigi icin uykusu geliyor aksam olunca. Bende 8 gibi uyurum herhalde. Haftasonu ailemin yanina gidiyimde uyku depoliycam yabende senin gibiyim kuzum, o yavrucak bizle konuşmak için uykusuz kalıyor kıyamam ona ya
Evet canim söz veriyorum sonuç ne olursa olsun üzülmek yok pes etmekte yok pazartesi randevum var reglden sonrada tekrar testlere başlıycamkuzum yarına çok az kaldı bak bugün bitti bile eğer yoksada üzülmek yok yola devam bir tane kızın var sıkıntın olsa o olmazdı doğurganlığında bir sıkıntı yok çok şükür, herşeyin bir zamanı var nasibin dağın altında bile olsan bulur seni derler o yüzden üzülmek yok
Kızlar merhaba bir süredir takip ediyorum bu ayda benim olmadı kısmet artık birdahaki aya ne yapalım beni de listeye ekleyin bat 5 kasımevet uğurlu geldi vallahiii o liste aşağıya kadar kompleee '' olacak inşallahhhh
Hoşgeldin canım merhabaKızlar merhaba bir süredir takip ediyorum bu ayda benim olmadı kısmet artık birdahaki aya ne yapalım beni de listeye ekleyin bat 5 kasım
Hayırdır kuzum nolduki aceba yaKizlar ben çok fenayim yatitreme geldi yine usume deil ama bi tuaf korku titremesi gibi
Valla helal olsun. Hele bugun oyle fenayimki oglumu 7.30 gibi uyutucam sabah 6 da kalktigi icin uykusu geliyor aksam olunca. Bende 8 gibi uyurum herhalde. Haftasonu ailemin yanina gidiyimde uyku depoliycam ya
Kizlar ben çok fenayim yatitreme geldi yine usume deil ama bi tuaf korku titremesi gibi
Ay ne bilim ya fenalar geliyoHayırdır kuzum nolduki aceba ya
Yok gelmedi daha bekliyorum /: korkuyorum ya antibiotik icmistim ya o geciktirirmi acaba diyekuzum daha adet olmadın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?