Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol kuzum sizde bana iyi geliyorsunuz iyiki varsiniz ❤ benim de iyice şiddetlendi bel ve kasik sancılarım
Ne mutlu asko öyle geliyorsak pozitif lik önemli inşallah bebek sinyalleridir bu ya benim de bata bişey kalmadi valla 6 gün var stres basmaya başladı ya

Kızlar beni bir ağlama aldı ya ben nie bukadar umutsuzum sanki hiç olmicak gibi ve suandada sanki adet olcam gibi gelio ağlamak istemiyorum ama bu umutsuzluk beni mahvedio çokmu sabirsizim ben ya

kuzum yarına çok az kaldı bak bugün bitti bile eğer yoksada üzülmek yok yola devam bir tane kızın var sıkıntın olsa o olmazdı doğurganlığında bir sıkıntı yok çok şükür, herşeyin bir zamanı var nasibin dağın altında bile olsan bulur seni derler o yüzden üzülmek yok

Heyyyyy ahaliiiii!!!
Saat sabahın 4 buçuğu. yatıyorum ben
4 saat sonra uyanıcam sözde
Öptüm hepinizi güzellikler ...
İyi geceler görüşürüz
4 saatlik uyku yetiyor mu sana ya ne guzel ben neden boyle degilim 8 saatten azı hic uyumamisim gibi geliyo

bende senin gibiyim kuzum, o yavrucak bizle konuşmak için uykusuz kalıyor kıyamam ona ya
Valla helal olsun. Hele bugun oyle fenayimki oglumu 7.30 gibi uyutucam sabah 6 da kalktigi icin uykusu geliyor aksam olunca. Bende 8 gibi uyurum herhalde. Haftasonu ailemin yanina gidiyimde uyku depoliycam ya

Evet canim söz veriyorum sonuç ne olursa olsun üzülmek yok pes etmekte yok pazartesi randevum var reglden sonrada tekrar testlere başlıycam
Çok şükür ❤ doğru söylüyorsun canım ailemde aynısını söylüyor bukadar üstüne gitme düşünme oluruna bırak diye ben bu sefer kendimi deil insanları dinliycem ❤ üzülmek yok yola devammmm

Kızlar merhaba bir süredir takip ediyorum bu ayda benim olmadı kısmet artık birdahaki aya ne yapalım beni de listeye ekleyin bat 5 kasım
Hoşgeldin canım merhaba
5 kasimmi bugün adet olman gerekiyor ozaman yanlismi yazdın aceba

Valla helal olsun. Hele bugun oyle fenayimki oglumu 7.30 gibi uyutucam sabah 6 da kalktigi icin uykusu geliyor aksam olunca. Bende 8 gibi uyurum herhalde. Haftasonu ailemin yanina gidiyimde uyku depoliycam ya

kıyamam ya, senin çocuk var birde zor kuzum ya hadi biz eve gidince vurup kafayı yatabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…