Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oy varya bir bel ağrısı bir kasık ağrısı batma şeklinde baş dönmesi göğüs de batma valla çok fena oldum ya oy nane limon yaptım belki de usttum hastanede ondan şiddetlendi sıcak sıcak iyi gelir didim bide hastanede terliksiz gezdimya bence üşüttüm

Olabikir canimda inşallah hamilelik dendir

Kızlarrrrrr basına gelen varmı bilmiyorum bende siyah adet kanaması geliyor ya bu normalmidir yada içinizde yaşayan varmı?ağrım falan yok

Kizlar bisey sorucam size bu laboquick marka adetten once olan gebelikleri gostermiyor demisti biriniz ya gercekten oyle mi ben bi test daha yaptm o marka onda cikmadi kan da verdjm sonic bekliyorum

Kizlar bisey sorucam size bu laboquick marka adetten once olan gebelikleri gostermiyor demisti biriniz ya gercekten oyle mi ben bi test daha yaptm o marka onda cikmadi kan da verdjm sonic bekliyorum
Nezaman alicaksin sonucu yaptigin iki teste erken gebelikmi?

Olabikir canimda inşallah hamilelik dendir
Inşallah canım ama ona yormuyorum daha cunkuuuu dereyi görmeden paçaları sivamicam oh valla şuan çok iyi hissediyorum manevi olarak icim cok huzurlu valla siz olmasaydınız ben böyle toparlayamazdım Allah hepinizden ragzi olsun tekrar iyiki burada sizlerleyim çok şükür rabbime Inşallah hepimiz anne olucaz ilkkez veya 2. 3. Kez

kıyamam ya, senin çocuk var birde zor kuzum ya hadi biz eve gidince vurup kafayı yatabiliyoruz
Vallahi cocuk olunca en onemli ihtiyac es destegi Cok sukur yemek falan beklemiyor benden bknz bugun cok yorgunum yapamiycam dedim dışardan yicez. Haftada bikac kez mecbur disaridan yiyoruz guvendigimiz yerlerde. Baska türlü yetisemem

Kızlarrrrrr basına gelen varmı bilmiyorum bende siyah adet kanaması geliyor ya bu normalmidir yada içinizde yaşayan varmı?ağrım falan yok
Kuzum bat nezaman ya adet oldun yada başka birşey var bata varsa bir doktora görün hemen

Insallah kuzum bura banada cok iyi geliyo hepiniz aglamadim sizlamadim regl olmayi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…