- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.641
İyiyim canım ya pek bir değişiklik yok bende şimdilik, doktor randevumu bekliyorum.Tabiki sorarım canımnasılsın? Nasıl gidiyor gebelik?
Geçmiş olsun kuzum yaAy ne bilim ya fenalar geliyo
Saol kuzumGeçmiş olsun kuzum ya
Olabikir canimda inşallah hamilelik dendirOy varya bir bel ağrısı bir kasık ağrısı batma şeklinde baş dönmesi göğüs de batma valla çok fena oldum ya oy nane limon yaptım belki de usttum hastanede ondan şiddetlendi sıcak sıcak iyi gelir didim bide hastanede terliksiz gezdimyabence üşüttüm
Siyahmi nasil yaniKızlarrrrrr basına gelen varmı bilmiyorum bende siyah adet kanaması geliyor ya bu normalmidir yada içinizde yaşayan varmı?ağrım falan yok
bende bu ay öyle oldu. çok tuhaftı pıhtılı akıntı böyle kop koyu kehve siyaha dönük.Kızlarrrrrr basına gelen varmı bilmiyorum bende siyah adet kanaması geliyor ya bu normalmidir yada içinizde yaşayan varmı?ağrım falan yok
Nezaman alicaksin sonucu yaptigin iki teste erken gebelikmi?Kizlar bisey sorucam size bu laboquick marka adetten once olan gebelikleri gostermiyor demisti biriniz ya gercekten oyle mi ben bi test daha yaptm o marka onda cikmadi kan da verdjm sonic bekliyorum
Yok cnm ikisi de normal test yarm saate cikar sanirimNezaman alicaksin sonucu yaptigin iki teste erken gebelikmi?
Inşallah canım ama ona yormuyorum daha cunkuuuu dereyi görmeden paçaları sivamicamOlabikir canimda inşallah hamilelik dendir
Kuzum ben de var labaquik ama ben çok güvenmiyorum hassasiyeti az düşükse hcg çıkmaz adet gecikmesi şart en iyisi kan sonucuNezaman alicaksin sonucu yaptigin iki teste erken gebelikmi?
yok canım gösteriyo ben öyle öğrendim ama sen için ferah tut kan testini bekleKizlar bisey sorucam size bu laboquick marka adetten once olan gebelikleri gostermiyor demisti biriniz ya gercekten oyle mi ben bi test daha yaptm o marka onda cikmadi kan da verdjm sonic bekliyorum
Sen teste cikti dememismiyidn? Benmi yanlis hatirliyorum simdi nasil cikmadiYok cnm ikisi de normal test yarm saate cikar sanirim
Vallahi cocuk olunca en onemli ihtiyac es destegikıyamam ya, senin çocuk var birde zor kuzum ya hadi biz eve gidince vurup kafayı yatabiliyoruz
Bir kere daha yaptm az once emin olmak icin onda cikmadi arkadas da varmis dedi gel yapalm cikmayinca kan verdm artikSen teste cikti dememismiyidn? Benmi yanlis hatirliyorum simdi nasil cikmadi
Kuzum bat nezaman ya adet oldun yada başka birşey var bata varsa bir doktora görün hemenKızlarrrrrr basına gelen varmı bilmiyorum bende siyah adet kanaması geliyor ya bu normalmidir yada içinizde yaşayan varmı?ağrım falan yok
Insallah kuzum bura banada cok iyi geliyo hepinizInşallah canım ama ona yormuyorum daha cunkuuuu dereyi görmeden paçaları sivamicamoh valla şuan çok iyi hissediyorum manevi olarak icim cok huzurlu valla siz olmasaydınız ben böyle toparlayamazdım Allah hepinizden ragzi olsun tekrar iyiki burada sizlerleyim çok şükür rabbime Inşallah hepimiz anne olucaz ilkkez veya 2. 3. Kez ❤
Kan verde canim bakalim kesin sonuc olsunBir kere daha yaptm az once emin olmak icin onda cikmadi arkadas da varmis dedi gel yapalm cikmayinca kan verdm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?