Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah kuzum bura banada cok iyi geliyo hepiniz aglamadim sizlamadim regl olmayi bekliyorum
Aminnn
Ben böyleyim kuzum bekarken vurdum duymazdım ama evlendikten sonra herşeyim değişti özellikle son zamanlarda fazla duygusalım cabuk ağlıyorum hastanede eltimin bebeğini kucağıma ilk alışımda bile öyle bir agladimki

Ondan olabilir kuzum suan allahdan etrafımda bebek yok yoksa hsrgun aglardim

yaaa kızlar söylemesi ayıp ama benim vücudum 2 gündr acayip gaz üretiyor. ve çıkaramıyorum da. gaz sıkışması yaşıyorum resmen. Netten okudum adete yakın olabilirmiş. ama hamilelik belirtiside olabliir deniliyor

Canım herseyı afet belırtısı olarak algılıyoruz malesef yedıgın bızey gaz yapmıstır ole dusun cunku omu dıe fusundukce ınsan stres oluyo

Ay ben atamiyorum malesef ya busra yollamisti oncekini zaten
Tamam canım sonucu bekliyoruz inşallah vardır ❤ testlere güvenmiyorum ben kızımda gebe iken test adet gecikmesi nerdeyse 1 hafta iken okadar silik cikmistiki zor görünüyordu en iisi kan bende ozaman hemen kan vermistim ogrenmistim acilde

Bende oyleyim canim cok gazim var kabizim ama vucudu fazla dinleme boswer usutmus olabilirsin yedigin birseydende olabilir ne adete nede gebelige yor en iyisi gormezden gelmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…