- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.661
AminnnInsallah kuzum bura banada cok iyi geliyo hepinizaglamadim sizlamadim regl olmayi bekliyorum
Canım sen yaptigin testlerin fotosunu tekrar atsana bize bakalımBir kere daha yaptm az once emin olmak icin onda cikmadi arkadas da varmis dedi gel yapalm cikmayinca kan verdm artik
Kan vermissin zaten bekle kuzum ne zaman alcaksin sonucuBir kere daha yaptm az once emin olmak icin onda cikmadi arkadas da varmis dedi gel yapalm cikmayinca kan verdm artik
Kan vermnekle iyi yapmışsın canım testlerle acabaya düşmektense vardır inşallah öğrenir öğrenmez yaz bizeBir kere daha yaptm az once emin olmak icin onda cikmadi arkadas da varmis dedi gel yapalm cikmayinca kan verdm artik
Ondan olabilir kuzum suan allahdan etrafımda bebek yok yoksa hsrgun aglardimAminnn
Ben böyleyim kuzum bekarken vurdum duymazdım ama evlendikten sonra herşeyim değişti özellikle son zamanlarda fazla duygusalım cabuk ağlıyorum hastanede eltimin bebeğini kucağıma ilk alışımda bile öyle bir agladimki ☺
İnşallah bebeğim benimİyiyim canım ya pek bir değişiklik yok bende şimdilik, doktor randevumu bekliyorum.
Sen nasılsın ?
Bu ara moralsiz görüyorum seni ama düzelecek üstüne gitme, gittikçe ters tepiyor...
Ay ben atamiyorum malesef ya busra yollamisti oncekini zatenCanım sen yaptigin testlerin fotosunu tekrar atsana bize bakalım
Bekliyorum daha cikmadi 4.30 da verdimKan vermissin zaten bekle kuzum ne zaman alcaksin sonucu
Insallah ya hevesim kursagimda kaldiKan vermnekle iyi yapmışsın canım testlerle acabaya düşmektense vardır inşallah öğrenir öğrenmez yaz bize
Cikar o zaman canim birazdanBekliyorum daha cikmadi 4.30 da verdim
Aynen kuzumOndan olabilir kuzum suan allahdan etrafımda bebek yok yoksa hsrgun aglardim
Canım herseyı afet belırtısı olarak algılıyoruz malesef yedıgın bızey gaz yapmıstır ole dusun cunku omu dıe fusundukce ınsan stres oluyoyaaa kızlar söylemesi ayıp ama benim vücudum 2 gündr acayip gaz üretiyor. ve çıkaramıyorum da. gaz sıkışması yaşıyorum resmen. Netten okudum adete yakın olabilirmiş. ama hamilelik belirtiside olabliir deniliyor
Hadi bakalim gusel haberlerle gelBekliyorum daha cikmadi 4.30 da verdim
Tamam canım sonucu bekliyoruz inşallah vardır ❤Ay ben atamiyorum malesef ya busra yollamisti oncekini zaten
Evet bildiğin siyah sok oldumSiyahmi nasil yani
Aynen öyle oldu bende de cnm kahve kırmızı kahve siyah tuhaf yabende bu ay öyle oldu. çok tuhaftı pıhtılı akıntı böyle kop koyu kehve siyaha dönük.
Bende oyleyim canim cok gazim var kabizim ama vucudu fazla dinleme boswer usutmus olabilirsin yedigin birseydende olabilir ne adete nede gebelige yor en iyisi gormezden gelmekyaaa kızlar söylemesi ayıp ama benim vücudum 2 gündr acayip gaz üretiyor. ve çıkaramıyorum da. gaz sıkışması yaşıyorum resmen. Netten okudum adete yakın olabilirmiş. ama hamilelik belirtiside olabliir deniliyor
Allah allah kahve olmustuda sıyah hıc yasamadımEvet bildiğin siyah sok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?