- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.681
6 sındaydı cnm 2 gün erken geldiKuzum bat nezaman ya adet oldun yada başka birşey var bata varsa bir doktora görün hemen
KIZLARrr salın gıtsın ahahahahaBende oyleyim canim cok gazim var kabizim ama vucudu fazla dinleme boswer usutmus olabilirsin yedigin birseydende olabilir ne adete nede gebelige yor en iyisi gormezden gelmek
Bende görünce şaşırdım Nası bisey bu diyeAllah allah kahve olmustuda sıyah hıc yasamadım
Iltihap falan olabilirmi öyle siyah gelmesi bildim kadarıyla normal deil canım6 sındaydı cnm 2 gün erken geldi
Adet olduguna emınmısın canım???Bende görünce şaşırdım Nası bisey bu diye
He ya aynenKIZLARrr salın gıtsın ahahahaha
Yarın Arıcam yine cnm doktoru sancım yok olsa giderdim deIltihap falan olabilirmi öyle siyah gelmesi bildim kadarıyla normal deil canım
Evet cnm kahve sonra hırmızı sonra siyah geldiAdet olduguna emınmısın canım???
Vallahi cocuk olunca en onemli ihtiyac es destegi ❤ Cok sukur yemek falan beklemiyor bendenbknz bugun cok yorgunum yapamiycam dedim dışardan yicez. Haftada bikac kez mecbur disaridan yiyoruz guvendigimiz yerlerde. Baska türlü yetisemem
Bı bak bakakım kesılcekmı yarın oleyse hamılede olabılırsın cunkuEvet cnm kahve sonra hırmızı sonra siyah geldi
Kizlar 16.77 cikti sizce ?????
bata daha vardı dimi canım senin evet gebelik var ama değerin yükselmesini bekle adetten çok önce öğrendiğin için bukadar düşüktürKizlar 16.77 cikti sizce ?????
Hanılesın ama regle kac gun vardı?Kizlar 16.77 cikti sizce ?????
Nası yani ne demek o ilk kez duyuyorumBı bak bakakım kesılcekmı yarın oleyse hamılede olabılırsın cunku
Bir hafta varHanılesın ama regle kac gun vardı?
Hayırlı olsun kuzum değer daha çok yeni olduğunu gostetiyir çok dikkat et ve yarın gene kan ver bak yükseliyorsa eğer sağlıklı demektirKizlar 16.77 cikti sizce ?????
Bende bole ogrenmıstım ınsallah saglıkla arts gosterırbata daha vardı dimi canım senin evet gebelik var ama değerin yükselmesini bekle adetten çok önce öğrendiğin için bukadar düşüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?