- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.701
ozaman çok normal canım bu değer istersen evde testin varsa çizginin koyulaşmasında da değerin yükseldiğini anlayabilirsin ama istersen bikaç güne git kan ver ama sakın kötü düşünme zamanına göre değerin gayet iyi benceBir hafta var
Yerleşme kanaması bu kadar olmaz ki bildiğin adet gibi adet oluyorum sankiyerleşme kanaması olabilir diyorMartilikiz07
Kuzum ılk gebelık mı lutfen cok dıkkat et kendıne cok erken ogrenmek bazen ıyı olmuyor kendını koru uzanma hoplama zıplama yatBir hafta var
Bazen afedersınız ama buyuk abdestımızde ole olur bence ya yedıgınız bısey dokundu yada vuctta mıkrop var veya yerlesme kanmasıYerleşme kanaması bu kadar olmaz ki bildiğin adet gibi adet oluyorum sanki
inşallah canım bende 5 içen tesadüfi öğrenmiştim daha sonra 380 e çıktı ama kısmet olmadı yüzünü görmekBende bole ogrenmıstım ınsallah saglıkla arts gosterır
ozaman sökülmeye çalışıyosundurYerleşme kanaması bu kadar olmaz ki bildiğin adet gibi adet oluyorum sanki
aynen o şiekilde lekeli baya uun sürdü bu ay değişikti yaniAynen öyle oldu bende de cnm kahve kırmızı kahve siyah tuhaf ya
20 65 18inşallah canım bende 5 içen tesadüfi öğrenmiştim daha sonra 380 e çıktı ama kısmet olmadı yüzünü görmek
hay anasını eşekler kovalasın bu gazın. Kendii hiç rahat hissedemiyorum. Ofis ortamı birde :)Bende oyleyim canim cok gazim var kabizim ama vucudu fazla dinleme boswer usutmus olabilirsin yedigin birseydende olabilir ne adete nede gebelige yor en iyisi gormezden gelmek
benim kimsayal 12,3 ten 7 ye düştü sonra tamamen gitti sonra tekrar hamile kalınca 5 ken öğrendim ama 6 gün vardı bata adet günü kan verdim 380 olmuş ama 8 haftalıkken kalbi durdu20 65 18(((
Ikı kez mı dusuk yasadın canım ne zaman oldu bunlar ve ne zamandırdenıyorsunbenim kimsayal 12,3 ten 7 ye düştü sonra tamamen gitti sonra tekrar hamile kalınca 5 ken öğrendim ama 6 gün vardı bata adet günü kan verdim 380 olmuş ama 8 haftalıkken kalbi durdu
Hmm anladım canım inşallah olurBen bir gebenin günlüğünü takip etmeye başladım.ebru hanım on videosunda sperm konusunda bir problemi olmayanlar hergün ilişki olmalı diyordu.ben daha önce iki güne bir deniyordum yumurtlama zamanı.şimdi pik görüldükten itibaren 3gün deneyeceğim.yani özellikle o bir hafta için garantiye almak içim ilişki öneriyor ama sperm konusunda bir problemi olmayanlar
Koyu kahve pihtilidir siyah gorunuyodur canimEvet bildiğin siyah sok oldum
ilkki kimsayaldı kanamayla gitti aralık ayındaydı diğerinde de kürtaj oldum mayıs ayında kürtaj sonrası 2 ay korunmadan sonra geçen ay tekrar hamile kaldımIkı kez mı dusuk yasadın canım ne zaman oldu bunlar ve ne zamandırdenıyorsun
Aaaaa sen suan hamılemısınnnnnnnn ne kadarlıkk canımmm cok sevındımmm dıktorda bana kımyasaldan sonra hemen olur demıstı ama senın hemen olmamıs dımıilkki kimsayaldı kanamayla gitti aralık ayındaydı diğerinde de kürtaj oldum mayıs ayında kürtaj sonrası 2 ay korunmadan sonra geçen ay tekrar hamile kaldım
teşekkür ederim canım aralıkta kimsayaldı ben martta son kez adet gördüm 3 ay sonra kalmışım bende şuanki 5+2 6. haftayım yaniAaaaa sen suan hamılemısınnnnnnnn ne kadarlıkk canımmm cok sevındımmm dıktorda bana kımyasaldan sonra hemen olur demıstı ama senın hemen olmamıs dımı
Kuzu belirtin oldu muKizlar 16.77 cikti sizce ?????
Masallllaaahhhhh saglıkla buyusunnn melek:)darısı bıze olsunteşekkür ederim canım aralıkta kimsayaldı ben martta son kez adet gördüm 3 ay sonra kalmışım bende şuanki 5+2 6. haftayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?