Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun be guzel bırgun bırsuru hamile haberı aldık darısı bızleree Aminnnnn
Kasım sezonu açıldı artik baslar hamileler :)) ama burda bi grup var benimde dahil oldugum bi bizden hamilelik cikmiyor anasini satam gizsiz busra mayasiz didem akrep ve ben biz altimiz eylulden beri baki

Kızlar bişey sorucam ovulasyon testı İle gebelık ogrenirken koyu çıkıyor diyorlar ya.. Silik olup da hamıle olan var mı

Kızlar bişey sorcam kasık agrısı olmadan hamile olan varımdır her hamile de kasık agrısı olcak dıye kural yok demi

Kızlar bişey sorucam ovulasyon testı İle gebelık ogrenirken koyu çıkıyor diyorlar ya.. Silik olup da hamıle olan var mı
Aslında rica etsem Bugunku hamıslerimiz ovulasyon testı yapabılırler mi bizim için testleri varsa tabı nasıl gorundugu hakkında bilgi sahibi olabılmek için

Bu konu tartisiilir cok arastirdim silik cikip hamile olanida okudum pik yapip hamile olanida cift cizgi olup hamile olanida yani karman cormam bi durum

Kizlar birsey soracağım hcg de once 0,10 bir sonraki ay 0.100 cikti sizce bunun sebebi ne olabilir neye gore değişkenlik gösterir hcg
Kuzum bendede bi sefer 0.800 cikmisti ama çoğu zaman 0.100 cikiyor bilmiom neye gore deisior ama.normal takılma ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…