- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.721
amin canım tez manda inşallah birde kızım var benim 3,5 yaşındaMasallllaaahhhhh saglıkla buyusunnn melek:)darısı bıze olsun
Kasım sezonu açıldı artik baslar hamileler :)) ama burda bi grup var benimde dahil oldugum bi bizden hamilelik cikmiyor anasini satamBugun be guzel bırgun bırsuru hamile haberı aldık darısı bızleree Aminnnnn
Hayırlı olsun tatlımKizlar 16.77 cikti sizce ?????
AYyyyy Allah bagıslasınnn kuzummm bende 28yasındsyım ıstıyorum artıkamin canım tez manda inşallah birde kızım var benim 3,5 yaşında
Aslında rica etsem Bugunku hamıslerimiz ovulasyon testı yapabılırler mi bizim için testleri varsa tabı nasıl gorundugu hakkında bilgi sahibi olabılmek içinKızlar bişey sorucam ovulasyon testı İle gebelık ogrenirken koyu çıkıyor diyorlar ya.. Silik olup da hamıle olan var mı
Tamam canım inşallah herşey yolundadırYarın Arıcam yine cnm doktoru sancım yok olsa giderdim de
Hahahaha kovalasın kızhay anasını eşekler kovalasın bu gazın. Kendii hiç rahat hissedemiyorum. Ofis ortamı birde :)
inaşşah zamanın allah gönlüne göre versinAYyyyy Allah bagıslasınnn kuzummm bende 28yasındsyım ıstıyorum artık
Hamilesin kuzum ama daha çok yeniKizlar 16.77 cikti sizce ?????
Bu konu tartisiilirKızlar bişey sorucam ovulasyon testı İle gebelık ogrenirken koyu çıkıyor diyorlar ya.. Silik olup da hamıle olan var mı
Aminnn canıminaşşah zamanın allah gönlüne göre versin
Ikiside ayni değer gibime geliyo 0.100 0.10 ama bazen böyle oynuyo bu degerKizlar birsey soracağım hcg de once 0,10 bir sonraki ay 0.100 cikti sizce bunun sebebi ne olabilir neye gore değişkenlik gösterir hcg
Kuzum bendede bi sefer 0.800 cikmisti ama çoğu zaman 0.100 cikiyor bilmiom neye gore deisior ama.normal takılma onaKizlar birsey soracağım hcg de once 0,10 bir sonraki ay 0.100 cikti sizce bunun sebebi ne olabilir neye gore değişkenlik gösterir hcg
Neye göre degiskenlik gösteriyor acabaIkiside ayni değer gibime geliyo 0.100 0.10 ama bazen böyle oynuyo bu deger
CAnım aynı degerKizlar birsey soracağım hcg de once 0,10 bir sonraki ay 0.100 cikti sizce bunun sebebi ne olabilir neye gore değişkenlik gösterir hcg
Ne biliyim yaa ben cok takiliyorum bu 4. Denemem bugun adet olmam lazim olmadim ama adet sancilarim var kasik agrilarim var gebelik belirtisi hic yokKuzum bendede bi sefer 0.800 cikmisti ama çoğu zaman 0.100 cikiyor bilmiom neye gore deisior ama.normal takılma ona☺
DEGERIn zaten hamıle olmadıgını soluyor kuuzm stres yapma ıyce gecıkırNe biliyim yaa ben cok takiliyorum bu 4. Denemem bugun adet olmam lazim olmadim ama adet sancilarim var kasik agrilarim var gebelik belirtisi hic yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?