- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.741
Takılma canim sonra benim gibi deli olursunNe biliyim yaa ben cok takiliyorum bu 4. Denemem bugun adet olmam lazim olmadim ama adet sancilarim var kasik agrilarim var gebelik belirtisi hic yok
Bu simdiki deger degil ki 0.10 ilk denememin sonucu 0.100 de ikinci denememin sonucu ondan sonra yaptirmadim dahaDEGERIn zaten hamıle olmadıgını soluyor kuuzm stres yapma ıyce gecıkır
Deli oldum zaten doktora gitmistim ikincide kontrol etti bi problem gözükmüyor dediTakılma canim sonra benim gibi deli olursun
Bunlarda gebelik belirtisi canım adetle aynı oluyor belirtiler 2 3 gün daha gecikirse test yap veya kan testi yap yarın olmazsan
Benim arkadasim bir bucuk yil denedi en son adet oldu doktora gitti kizda hic belirti yok ama normal hersey doktor tahlil istemis tam niye çocuğum olmuyo diye soruyodum ki diyo doktor 7 haftalik hamilesin benimle dalgami geciyosun demis kiz şokk hic bir belirti yokto adet oldum felan üstüne görme olayinda hamile kalmis bir ay sonra dogumu var bekliyoD1DEM kuzum bişey sorcam kasık agrısı olmadan hamile olan varımdır her hamile de kasık agrısı olcak dıye kural yok demi
Daha fazla yaptırma canım aynısey dedıgıgım gıbıBu simdiki deger degil ki 0.10 ilk denememin sonucu 0.100 de ikinci denememin sonucu ondan sonra yaptirmadim daha
Bende hıc agrı olmamıstı canım kımyasalda hatta bunay adet olmucam heralde demıstım tek belırtım goguslerım sıstı ama acımıyofu normalde adet zamanı acırya uclar sıfır belırtı yanıD1DEM kuzum bişey sorcam kasık agrısı olmadan hamile olan varımdır her hamile de kasık agrısı olcak dıye kural yok demi
Bi umut işte bendeki de benım ovulasyon aynı sekılde seyrediyor hala 23.gün.. Yapmıcam artık test..Bu konu tartisiilircok arastirdim silik cikip hamile olanida okudum pik yapip hamile olanida cift cizgi olup hamile olanida yani karman cormam bi durum
Bence sen yarın bir kan ver canımDeli oldum zaten doktora gitmistim ikincide kontrol etti bi problem gözükmüyor dedi
Benim yakınlarımda var hiç ağrı sızı yaşamayıp 5 haftalık hamile olan vardı yine böyle belirtisiz olan cok canımD1DEM kuzum bişey sorcam kasık agrısı olmadan hamile olan varımdır her hamile de kasık agrısı olcak dıye kural yok demi
Benimde kasık ağrım yok canımD1DEM kuzum bişey sorcam kasık agrısı olmadan hamile olan varımdır her hamile de kasık agrısı olcak dıye kural yok demi
Kuzum hic belirtisi olmadan hamile kalan bile var yani illa kasık agricak diye bisi yokD1DEM kuzum bişey sorcam kasık agrısı olmadan hamile olan varımdır her hamile de kasık agrısı olcak dıye kural yok demi
Benim ovulasyon silik çıktı canım gebelik testi hafif açık pembe çizgiKızlar bişey sorucam ovulasyon testı İle gebelık ogrenirken koyu çıkıyor diyorlar ya.. Silik olup da hamıle olan var mı
Aynen canım m bekle az kalmis zatenBi umut işte bendeki de benım ovulasyon aynı sekılde seyrediyor hala 23.gün.. Yapmıcam artık test..Cuma günü bi gebelik testi yapıcam negatifse zaten bu aydan da umudu kesıcem
Benim geçen ay aynen öyleydi canım pıhtılı pıhtılı ve siyahKızlarrrrrr basına gelen varmı bilmiyorum bende siyah adet kanaması geliyor ya bu normalmidir yada içinizde yaşayan varmı?ağrım falan yok
Çok tesekkür ederim canımBenim ovulasyon silik çıktı canım gebelik testi hafif açık pembe çizgi
Hayırlı olsun tatlim rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğinBir hafta var
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallahilkki kimsayaldı kanamayla gitti aralık ayındaydı diğerinde de kürtaj oldum mayıs ayında kürtaj sonrası 2 ay korunmadan sonra geçen ay tekrar hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?