- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.761
Ben esime supriz hazirladim kutuya emzik test sonucumu bide cikolata koydum onu verdim cok sevindi ama zaten icime dogmustu dediNe yapıyorsunuz kizlarrrr sesiniz yok hiç
Hayirli olsun canimKizlar 16.77 cikti sizce ?????
Persembe doktor randevum var insallah o zamn tekrarliycamHayirli olsun canimtakibinde ol bir kac gün sonra tekrar baktir degerine ❤
Kızlarrr napıyorsunuzzzz
anne evinden bildiriyorum yemek derdim yoktu bugün rahattım valla oh mis
CalisiyorumNe yapıyorsunuz kizlarrrr sesiniz yok hiç
Ah cnm ya sen ne cektin hee kesin adet mi olcan acabaCalisiyorumbel agrisindan mahvoldum gelmedi su sefsiz hala
Gorunmez canm ultrasonda erken bes haftalik olunca anca kese gorunuyorSize bişey dicem bugün çok kaşık agrım oldu gaz kabızlık bel ağrısı var neyse ultrason baktılar temiz dediler gebelik olsa görürler miydi yoks ararken mi var 10 kasim
Suan olsa bile gozukmez canim. Cok erken bende oyle agrilarla girmiştim bikere rahim duavarin kalinlasma aderin yakin felan demisti banaSize bişey dicem bugün çok kaşık agrım oldu gaz kabızlık bel ağrısı var neyse ultrason baktılar temiz dediler gebelik olsa görürler miydi yoks ararken mi var 10 kasim
Hic sorma yaAh cnm ya sen ne cektin hee kesin adet mi olcan acaba
Ilac geciktirmez ki cnm hamis olmadiigna emin misin ?Hic sorma yanormalde gununde gelir. De antibiotik sanirim ondan dolayi boyle olsu
Eminim canim değilimIlac geciktirmez ki cnm hamis olmadiigna emin misin ?
Eminim canim değilimbilmiyom bu sabah bekliyodum gelir ama ben stres yapinca erken gelir gecikmez hayatta acayip akintim var yolda sanırım gece felan bana hello der
Gebe oldun mu aonra kuzucumSuan olsa bile gozukmez canim. Cok erken bende oyle agrilarla girmiştim bikere rahim duavarin kalinlasma aderin yakin felan demisti bana
Şuan içime şu serptiniz ay eve gelene kadar hüngür hüngür agladimGorunmez canm ultrasonda erken bes haftalik olunca anca kese gorunuyor
Canım bende meraktan duramadim yaptimAslında rica etsem Bugunku hamıslerimiz ovulasyon testı yapabılırler mi bizim için testleri varsa tabı nasıl gorundugu hakkında bilgi sahibi olabılmek için
Calisiyorumbel agrisindan mahvoldum gelmedi su sefsiz hala
Olursa bencede oglum olur kuzumDidosss belkide bi mucize olucak ❤ Senin oglun olcak bence didem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?