Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Size bişey dicem bugün çok kaşık agrım oldu gaz kabızlık bel ağrısı var neyse ultrason baktılar temiz dediler gebelik olsa görürler miydi yoks ararken mi var 10 kasim

Size bişey dicem bugün çok kaşık agrım oldu gaz kabızlık bel ağrısı var neyse ultrason baktılar temiz dediler gebelik olsa görürler miydi yoks ararken mi var 10 kasim
Suan olsa bile gozukmez canim. Cok erken bende oyle agrilarla girmiştim bikere rahim duavarin kalinlasma aderin yakin felan demisti bana

Ilac geciktirmez ki cnm hamis olmadiigna emin misin ?
Eminim canim değilim bilmiyom bu sabah bekliyodum gelir ama ben stres yapinca erken gelir gecikmez hayatta acayip akintim var yolda sanırım gece felan bana hello der

Eminim canim değilim bilmiyom bu sabah bekliyodum gelir ama ben stres yapinca erken gelir gecikmez hayatta acayip akintim var yolda sanırım gece felan bana hello der

Didosss belkide bi mucize olucak Senin oglun olcak bence didem

Aslında rica etsem Bugunku hamıslerimiz ovulasyon testı yapabılırler mi bizim için testleri varsa tabı nasıl gorundugu hakkında bilgi sahibi olabılmek için
Canım bende meraktan duramadim yaptim en basta yapsam cikmazdi belki bilmiyorum ama suan aşırı belirgin

Eklentiler

• image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…