- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.781
Yok malesef regl geldi doktorun dedsigi gibiGebe oldun mu aonra kuzucum
Didosss belkide bi mucize olucak ❤ Senin oglun olcak bence didem
Yok cnm ya ben bile ayin 15 20 gibi giderim diyorum kese gormeye deger yukselirseŞuan içime şu serptiniz ay eve gelene kadar hüngür hüngür agladim
Bu ekipten biri bir hamis kalsa devami gelecek birinin kırması lazım zinciriKasım sezonu açıldı artik baslar hamileler :)) ama burda bi grup var benimde dahil oldugum bi bizden hamilelik cikmiyor anasini satamgizsiz busra mayasiz didem akrep ve ben biz altimiz eylulden beri baki
Mesela adetine 5 gün var bana hiç demedi adetin yakın diye aman umut dünyası işteYok malesef regl geldi doktorun dedsigi gibi
Sağlıkla doğur kuzu darısı başımızaYok cnm ya ben bile ayin 15 20 gibi giderim diyorum kese gormeye deger yukselirse
Bekle bakalim kuzum bi sorun yoksa eger onada şükürMesela adetine 5 gün var bana hiç demedi adetin yakın diye aman umut dünyası işte
Yattım televizyon izliyorum. Malum yalnızlıkKızlar napiyorsunuz
Bayan hamisYattım televizyon izliyorum. Malum yalnızlık
Yanliz degilsinki bebisin yanındaYattım televizyon izliyorum. Malum yalnızlık
Ben çok hamur isi sevmem ama tatli varsa gelirimPizza yaptim firinda onu bekliyom
Hersey var gel kuzumBen çok hamiş isi sevmem ama tatli varsa gelirim
Amin aminnnn insallah hepinizeSağlıkla doğur kuzu darısı başımıza
Kuzu ihlamuru bilmiyorum ama bitki cayi felan icme iyi deilmis..Bizde aile boyu ihlamur iciyoruz
Ya bir tanidik cikar herkesten de sakliyoruz suan gebeligi diye tamamen paranoyaklik benimkiBayan hamisnabersin kiz resmini deistirmissim gozumden kacmissin bugun
Aynen kuzucum ben bir kaç ay aralıksız bitki çayı içtim ve zararını da çok gördümKuzu ihlamuru bilmiyorum ama bitki cayi felan icme iyi deilmis..
Iyi yapiyon kuzumYa bir tanidik cikar herkesten de sakliyoruz suan gebeligi diye tamamen paranoyaklik benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?