- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.801
Sifa olsunBizde aile boyu ihlamur iciyoruz
Ben duydugumdan beri agzima sürmüyor normaldede fazla icmem ama yinede ben bi cay soylemistim cocuk dusunen ler için onu icmeye baslicam dogurganligi destekleyen hersey var icindeAynen kuzucum ben bir kaç ay aralıksız bitki çayı içtim ve zararını da çok gördüm
Ya cok şükürYanliz degilsinki bebisin yanında
Hemen geliyorum biletimi al kizHersey var gel kuzumrestaurant burasi
Olsun annesi büyüyecek inşallah sonra sana arkadaş olucak onun varlığını bilmek bile yeter insanaYa cok şükürkuru üzüm suan kendisi
Evet soylemek istemiyorum canim 22 sine kadar tutacagim kocami sonrasinda dur desem de durmaz söylerIyi yapiyon kuzumhemem soyleme kalp atisini duyana kadar
Afiyet olsun canim ihlamuru severimBizde aile boyu ihlamur iciyoruz
Haha kocam biraksa gelirim tatile ya ayKoş kiz bilet kolay
Yok cnm baska bisey icmem ihlamur zarsr etmez heraldeKuzu ihlamuru bilmiyorum ama bitki cayi felan icme iyi deilmis..
Ay kiyamamEvet soylemek istemiyorum canim 22 sine kadar tutacagim kocami sonrasinda dur desem de durmaz söyler
Hahahaha evet ya
Bende cok seviyom yaHaha kocam biraksa gelirim tatile ya ayben cok seviom gezmeyi
Hangi çay o kuzucum?Ben duydugumdan beri agzima sürmüyor normaldede fazla icmem ama yinede ben bi cay soylemistim cocuk dusunen ler için onu icmeye baslicam dogurganligi destekleyen hersey var icinde
Bu konuda tartisilir kürü adete kadar yapip hanile kalmisti biri bisi olmamis bebise de sans isi tabiBir de kızlar eğer soğan kürü kullanmak isterseniz adet bitiminden sonra başlayıp yumurtlama gününe kadar yapmak iyiymiş hamilelik gerçekleşirse soğan suyu düşük yapıyormuş ya da eğer embriyo varsa da kimyasal gebelikle sonlanıyomuş çünki yumurta geliştirmekle birlikte rahmi temizlediyi adet söktüğü için yumurtlamadan sonra soğan suyu iyi değilmiş fazla fazla araştırmıştım
Kuzum yurtdisindayim ben burdan aldim yorumlari cok iyidiHangi çay o kuzucum?
Ohh hatun yurtdışını geziyorBende cok seviyom yayilbasinda prag tarafına gitcez merk ediyom orayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?