Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben esime supriz hazirladim kutuya emzik test sonucumu bide cikolata koydum onu verdim cok sevindi ama zaten icime dogmustu dedi
Ayyy harikasın yaaa çok güzel bı supriz olmuz bende öyle yapmıştım bebek patigi koymuştum testleri koymuştum sevinçten ağlamıştı

Bu konuda tartisilir kürü adete kadar yapip hanile kalmisti biri bisi olmamis bebise de sans isi tabi
Bana doktor sağlıklı gebelik oluşmuşsa bunu çok şey etkileyemez demişti bir keresinde. Hatta benim annem bana hamileyken babam kaybolmuştu 5 yıl arandı o yüzden beni istememiş sıcak sulardan çıkmamış 10 kg 20 kg su balonlarını kaldıra kaldıra spor yapmış yüksek yüksek yerlerden atlamış ama ben düşmemişimişte Rabbim ömrünü yazınca hiç bişey etki etmiyo yapışıp kalıyo orda

Kız didem benim.bas ağrısı bel sırt kasık karin göğüs ne ararsan ağrıyor ben senden önce regl olcam heralde

Aynem oyle kuzum kiz sana bisi olmaz okadar seyden sonra valla

Kızlar söylemek te çekindim eşim gelene kadar oda baksın emin olalım diye sabah test yaptım ben ama ilk idrarla deil bayada su içmiştim t de bi aşırı derecede silik çizgi vardı aşırı dikkatli bakınca gözüküyordu eşim geldi şimdi eve onada gösterdim hatta emin olmak için flash ile baktık arkadan tutup önden sağdan soldan çizgi var aşırı silik ince kameraya çekmeye çalıştım ama çıkmıyor yarınki test sonucu için umutlansammi bilemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…