- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.821
Ayyy harikasın yaaa çok güzel bı supriz olmuzBen esime supriz hazirladim kutuya emzik test sonucumu bide cikolata koydum onu verdim cok sevindi ama zaten icime dogmustu dedi
Çok bekliyorsun ondan gelmiyordurCalisiyorumbel agrisindan mahvoldum gelmedi su sefsiz hala
Ben yine ev yine ev of ofBende cok seviyom yayilbasinda prag tarafına gitcez merk ediyom orayi
Bana doktor sağlıklı gebelik oluşmuşsa bunu çok şey etkileyemez demişti bir keresinde. Hatta benim annem bana hamileyken babam kaybolmuştu 5 yıl arandı o yüzden beni istememiş sıcak sulardan çıkmamış 10 kg 20 kg su balonlarını kaldıra kaldıra spor yapmış yüksek yüksek yerlerden atlamış ama ben düşmemişimBu konuda tartisilir kürü adete kadar yapip hanile kalmisti biri bisi olmamis bebise de sans isi tabi
Kuzum istermisin bu ay da bi mucize sana gelsinCalisiyorumbel agrisindan mahvoldum gelmedi su sefsiz hala
Zaten yurtdisinda yim kuzu yakin bizeOhh hatun yurtdışını geziyor
DeliBen yine ev yine ev of ofevde durmaktan bunalım bence ben ondan tribe giriom
Aynem oyle kuzum kiz sana bisi olmaz okadar seyden sonra vallaBana doktor sağlıklı gebelik oluşmuşsa bunu çok şey etkileyemez demişti bir keresinde. Hatta benim annem bana hamileyken babam kaybolmuştu 5 yıl arandı o yüzden beni istememiş sıcak sulardan çıkmamış 10 kg 20 kg su balonlarını kaldıra kaldıra spor yapmış yüksek yüksek yerlerden atlamış ama ben düşmemişimişte Rabbim ömrünü yazınca hiç bişey etki etmiyo yapışıp kalıyo orda
KapışalımKız didem benim.bas ağrısı bel sırt kasık karin göğüs ne ararsan ağrıyor ben senden önce regl olcam heralde
Videoya aldim da izlerken baktm gozleri dolmusAyyy harikasın yaaa çok güzel bı supriz olmuzbende öyle yapmıştım bebek patigi koymuştum testleri koymuştum sevinçten ağlamıştı
Bel agrisinda oturamiyorum kiz yere falanKapışalım
Benimki tutulmua gibi yaBel agrisinda oturamiyorum kiz yere falan
Ya ne guzelllll ben de videoya alsaydim keske diye pismanim gizli kamera koymalimisimVideoya aldim da izlerken baktm gozleri dolmus
Ben cekince bana sarilamadi birak da gelsene diyor videodaYa ne guzelllll ben de videoya alsaydim keske diye pismanim gizli kamera koymalimisim
Zor gercekten rabbim bel fitigi falan olanlara sabir versinBenimki tutulmua gibi ya.
Bukadar agrim olmaz aslinda fitik dan ama neyse ay bu ay şaşırdım anamZor gercekten rabbim bel fitigi falan olanlara sabir versin
Kır zincirlerini gel diyosunBu ekipten biri bir hamis kalsa devami gelecek birinin kırması lazım zinciri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?