Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bnmkini gordun mi bugun attik buraya bnmkide oyle silikti cunku daha adetime var istersen at bizde bakalim

Kuzu hemen mi cikti o silik cizgi?

Kızlar kusura bakmayın sohbetlere katılamıyorum direk biseyler soruyorum ama kusuruma bakmayın vaktim pek olmuyor ovulasyon testi alıcam n11 den almıştım sizin önereceğiniz marka falan varmı ?

Kuzu hemen mi cikti o silik cizgi?
Evet kuzum 3 4 dakka icinde ilk once görmedim ışığa doğru dikkatli baktım dedim acebami flash tuttum baktım var aşırı silik kesinlikle kameraya çıkmıyor dedim ben öyle görmek istiom ondan dedim şimdi eşimle baktık diyor manyakmisin çizgi var orda tam t de dio belli oluo dio

Kızlar kusura bakmayın sohbetlere katılamıyorum direk biseyler soruyorum ama kusuruma bakmayın vaktim pek olmuyor ovulasyon testi alıcam n11 den almıştım sizin önereceğiniz marka falan varmı ?
Derya biraz toplana kendini artık suratin asik surekli yapma böyle bu ayda olmadi napalim boyle umutsuzluk uzgunluk gormek istemiyorum burda lütfen her olmayan ay daha guclu baslicaz ki bebis gelsin bak adet geldi ama cabuk bitsinde hemen calismalara baslayalim diye gun say suratini asip durma lutfen kuzum

Test varsa bitane daha yap cok su ictim diyosun belki daha net cikardi

Kizlar ben dun gebelim yapmistim gece idrarın cok bulanikti neden olabilir bi fikri olan varmi? Sivi alimina hic dikkat etmemistim bende yiyip ictim diyemi acaba

Test varsa bitane daha yap cok su ictim diyosun belki daha net cikardi
Yok kuzum testleri ben yaptım salak gibi daha önce ya negatif çıkmıştı 5 6 gün önceden yazmadım size erken yaptım laf yemim die 1 tane vardı elimde umudum ondan yoktu kaç gündür kötüydüm bugünde ondan kötüydüm kafayı yiyom sandım ama yememisim sanirim

Yarınki kan testini bekleyelim kuzum. En iyisi

Kız eşim 4 tane teste baktı 1 inde goruoz sadece bugün yaptımda dierlerinde hic bisi yok testleri karistirip bilmeden tekrar kontrol ettik yine ayni ay insallah yarin kan sonucu beni yikmaz

Bilmiyorumki kuzum benim idrarım koyu geliyor bu ara sürekli su içmeme rağmen ve içinde cok fazla beyaz parçacıklar var pütürlük böyle seninde oylemi
Evet o parçalarda var boyle nokta kadar ucusuyo icinde bulanim idrar enfeksiyom diyo ama bilemedim idrar yolu enfeksiyonu böbrek de kum felan filam birsuru sey yaziyo

Evet o parçalarda var boyle nokta kadar ucusuyo icinde bulanim idrar enfeksiyom diyo ama bilemedim idrar yolu enfeksiyonu böbrek de kum felan filam birsuru sey yaziyo
Gebelik belirtiside dio ama doğru cikmio kuzum birşeyimiz yok iyiyiz takildikca hastalık cikarticaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…