- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.061
Insalllaaah canimInşallah canım olsun hayırlısıyla onlar kolay işler zevkle yapılır
Cnm o kan pıhtısı nerde var bnım çigerimde vr bndr kullanmam lazım glbıa olemiDüşük olmasın diye kuzu bende kan pihtilasmasi var rahim bebeği kabul etmiyor o yüzden hamile kaldığımda hergun vurulmam gereken bir iğne varmış doktorum söyledi eğer hamile olursam ona başlıcam işte inşallah
Amin canım çok sağol rabbim kabuk etsin bacım dualarınızıYaaainsallah tez zamanda hayirlisiyla hamile haberini aliriz yapisir sana insalllah sagliklica alirsin kucagina canim cok üzüldüm
Amin canimmmAmin canım çok sağol rabbim kabuk etsin bacım dualarınızı
Galiba canım kan pihtilasmasi olan herkeste oluyor iğne yapılması gerek benceKızlar ıyı aksamlar bşeey
Cnm o kan pıhtısı nerde var bnım çigerimde vr bndr kullanmam lazım glbıa olemi
Benimde basim agriyor uyuyamiyorum cok uykum var ilac içemiyorum varsa dieKızlar cok uykum var ama uyuyamıyorum ya ☹ midem bulanıyor hafif hafif
Aynen ya benimde kasik ağrısından uyuyamıyorum ya bi ateş basıyor Bi üşüme geliyor yaKızlar cok uykum var ama uyuyamıyorum ya ☹ midem bulanıyor hafif hafif
Enişteye söyle bacım de ateş başıma vurdu diye ahahahbende yanıyorummm
Yaaaaaaaa vah bana vaaah anam salonda uyuyoo yastigini goturdum.gelcem askim.dio ustunu ortuyordum ortme geliyorum dedi ne gelen varrr ne giden smdi ustunu ortup yatarim sabah kalksin gitsini se gelince gorucem ben onu sevmiyorum salonda uyumasini ben kalkcam sabah yatak odasını topla salonu topla off anam.ofEnişteye söyle bacım de ateş başıma vurdu diye ahahah
Anam buda benim kafadan bende kocayı dert etmekten çok temizliği düşünürüm yaYaaaaaaaa vah bana vaaah anam salonda uyuyoo yastigini goturdum.gelcem askim.dio ustunu ortuyordum ortme geliyorum dedi ne gelen varrr ne giden smdi ustunu ortup yatarim sabah kalksin gitsini se gelince gorucem ben onu sevmiyorum salonda uyumasini ben kalkcam sabah yatak odasını topla salonu topla off anam.of
Wc gitmekten ölüyorum İnsan 1 gun boyunca 25 kere gider mi yaa yatgı oraya koycamAynen ya benimde kasik ağrısından uyuyamıyorum ya bi ateş basıyor Bi üşüme geliyor ya
Allah hayırlı haberlere çikarsınAynen ya benimde kasik ağrısından uyuyamıyorum ya bi ateş basıyor Bi üşüme geliyor ya
Eee nabayim orttum.smdi ustunu yarin tamam artik ben motor taakrim biyerimeAnam buda benim kafadan bende kocayı dert etmekten çok temizliği düşünürüm ya
Yaaaa yanliz bak 2 3 gundur ben normalde yatarken girer bidaha sabah kdr girmezdim 2 3 gundur yattikdan sonra 3 kere gidiyorumWc gitmekten ölüyorum İnsan 1 gun boyunca 25 kere gider mi yaa yatgı oraya koycam
Katılıyorum sanki saatlerce gitmemissin gibi oluyor yaWc gitmekten ölüyorum İnsan 1 gun boyunca 25 kere gider mi yaa yatgı oraya koycam
Amin canım benimAllah hayırlı haberlere çikarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?