Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz allah ne yapmasın seni gülmekten karnım ağrıdı ya arada motor bakımlarını da yaptır bari daha çok lazım olacağız
Hahahaha yaglar paklar temizler gene takarim anca böyle inan yarinki.islerimi dusundukce bi seyler oluyor bana garanti 1 den asaya uyanmam zaten bu gidisle

Hayırlı işler kzuum sana bana da yarın kış temizliği var bende de ama hiç halim yok ya yapmak istemiyorum ben
Benimde girismem.lazim aslinda çamlar perdeler koltuklari fln silsem.iyi.olcak da suan kendimi yormiyim.sende yorma bisey varsa malum deli gbi temizlik yaparim perde merde as tak allah korusun

Zaten bu gidisle senin bzii güldürmenden yetisemicegiz tuvalete altımıza yapacağız
Kizzzz inan gittim geldim bi çaybardağı kdr yapamadim ya kalktim bende akinti yok ya bitmis kesilmiş artik oda gelmez oldu kasiklarim sanki agrisam mi agrimasammi diyor

Benimde girismem.lazim aslinda çamlar perdeler koltuklari fln silsem.iyi.olcak da suan kendimi yormiyim.sende yorma bisey varsa malum deli gbi temizlik yaparim perde merde as tak allah korusun
Aynen işte bende o yüzden bekletiyorum canım Bi ne olacağı belli olsa rahat rahat yaparım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…