- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.081
Ben bizzat 25 kere gittim üşenmeden saydım 8.30 dan 03. Kadr şimdi gene geldiYaaaa yanliz bak 2 3 gundur ben normalde yatarken girer bidaha sabah kdr girmezdim 2 3 gundur yattikdan sonra 3 kere gidiyorum
Kiz allah ne yapmasın seni gülmekten karnım ağrıdı ya arada motor bakımlarını da yaptır bari daha çok lazım olacağızEee nabayim orttum.smdi ustunu yarin tamam artik ben motor taakrim biyerime
Toybeee kizzz benimkinide getittirdin ya kalk kalk hayayta uyuyamam varkenBen bizzat 25 kere gittim üşenmeden saydım 8.30 dan 03. Kadr şimdi gene geldi
Benimki de geldi kızlar ya düşünunce bile geliyor yaToybeee kizzz benimkinide getittirdin ya kalk kalk hayayta uyuyamam varken
Hahahaha yaglar paklar temizler gene takarimKiz allah ne yapmasın seni gülmekten karnım ağrıdı ya arada motor bakımlarını da yaptır bari daha çok lazım olacağız
Vallaaa lan kalkin hadi isettirelim de gelelimBenimki de geldi kızlar ya düşünunce bile geliyor ya
Hayırlı işler kzuum sana bana da yarın kış temizliği var bende de ama hiç halim yok ya yapmak istemiyorum benHahahaha yaglar paklar temizler gene takarimanca böyle inan yarinki.islerimi dusundukce bi seyler oluyor bana garanti 1 den asaya uyanmam zaten bu gidisle
Zaten bu gidisle senin bzii güldürmenden yetisemicegiz tuvalete altımıza yapacağızVallaaa lan kalkin hadi isettirelim de gelelimanca beraber kanca beraber
Benimde girismem.lazim aslinda çamlar perdeler koltuklari fln silsem.iyi.olcak da suan kendimi yormiyim.sende yorma bisey varsa malum deli gbi temizlik yaparim perde merde as tak allah korusunHayırlı işler kzuum sana bana da yarın kış temizliği var bende de ama hiç halim yok ya yapmak istemiyorum ben
Kizzzz inan gittim geldim bi çaybardağı kdr yapamadim yaZaten bu gidisle senin bzii güldürmenden yetisemicegiz tuvalete altımıza yapacağız
Aynen işte bende o yüzden bekletiyorum canım Bi ne olacağı belli olsa rahat rahat yaparım yaBenimde girismem.lazim aslinda çamlar perdeler koltuklari fln silsem.iyi.olcak da suan kendimi yormiyim.sende yorma bisey varsa malum deli gbi temizlik yaparim perde merde as tak allah korusun
Migden bişey demiyor mu canisiKizzzz inan gittim geldim bi çaybardağı kdr yapamadim yakalktim bende akinti yok ya bitmis kesilmiş artik oda gelmez oldu kasiklarim sanki agrisam mi agrimasammi diyor
Aynen insallah olmayizda evi dusunen mi var anasini satiyim.nolursa olur evAynen işte bende o yüzden bekletiyorum canım Bi ne olacağı belli olsa rahat rahat yaparım ya
Bende akinti devam sancılarım girip çıkıyor arada başım dönüyor şu an başka sinyaller yok amaKizzzz inan gittim geldim bi çaybardağı kdr yapamadim yakalktim bende akinti yok ya bitmis kesilmiş artik oda gelmez oldu kasiklarim sanki agrisam mi agrimasammi diyor
Midem acikti inan yat kalk bisiler ye diyor.midem acliga gelemiyorum beni bayma sesler geliyor yemin ederimMigden bişey demiyor mu canisi
He valla ya aman birka sal gitsin zaten herturlu biz yapacağızAynen insallah olmayizda evi dusunen mi var anasini satiyim.nolursa olur ev
Kiz yeter valla karnım ağrıdı kendi kendime gülüp duruyom yeminle yaMidem acikti inan yat kalk bisiler ye diyor.midem acliga gelemiyorum beni bayma sesler geliyor yemin ederim
Bas donmesi kusma bayilmaBende akinti devam sancılarım girip çıkıyor arada başım dönüyor şu an başka sinyaller yok ama
Yani oda doğru yarin dolap iclerini duzelteyim.bari bi is bi isdirHe valla ya aman birka sal gitsin zaten herturlu biz yapacağız
Bende kendi kendime gülüyorum inan esim duysa karı kafayi yedi dicekkk kalk sende ye bisielr hadiKiz yeter valla karnım ağrıdı kendi kendime gülüp duruyom yeminle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?