- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.101
Hiç sorma doktora gidince birseyler soruyom söyluyom ya bana diyor sen nerden biliyorsun bunlarıBas donmesi kusma bayilmaahahah valla bisi diyimmi bu gidisle bizdrn doktor cikar
Benim canım şu an çiğ köfte istiyor ya normal de de hiç sevmem ama şu an olsa Bi porsiyon gömerim heralde yaBende kendi kendime gülüyorum inan esim duysa karı kafayi yedi dicekkk kalk sende ye bisielr hadi
Göbus bende sanarsin 4 aylık bi arkadsdim var benim göbek onun göbekle yarists Herhlde ben bi hamile.kalsam 9 ayda ne sekle gelirim acabaHiç sorma doktora gidince birseyler soruyom söyluyom ya bana diyor sen nerden biliyorsun bunlarıbize kalsa her ay belirti yasiyoz ama bebis değil gobüş oluyorlar maleseff
Plates topu gibi oluruz heralde ya yuvarlanır yuvarlanır dururuz artık kocakr bizi görünce kaçacak yer ararGöbus bende sanarsin 4 aylık bi arkadsdim var benim göbek onun göbekle yarists Herhlde ben bi hamile.kalsam 9 ayda ne sekle gelirim acaba
Iyyyyyyyy tiksinsim ben ondan ddmee bana onun adini bidaaaaaaa yiyemiyorum tiksindim bikere bi gun arkadsslarla sofra kurduk abur cubur o dedigin seyde vardi bak diyemiyorum ble midem kalkiyor neyse gece yedk ictik ben sabahina bi istfra ettim aman aman onun kokusu geldi istfra ederken bidami dedim yiyemiyorum yememde cok sever cok yerdim amaa o zamandan beri yok yiyemiyorumBenim canım şu an çiğ köfte istiyor ya normal de de hiç sevmem ama şu an olsa Bi porsiyon gömerim heralde ya
Plates topu gibi oluruz heralde ya yuvarlanır yuvarlanır dururuz artık kocakr bizi görünce kaçacak yer arar
Normalde bende hiç sevmem canım o şeyi ama az TV gördüm bir an canım istedi ben şok yaniIyyyyyyyy tiksinsim ben ondan ddmee bana onun adini bidaaaaaaa yiyemiyorum tiksindim bikere bi gun arkadsslarla sofra kurduk abur cubur o dedigin seyde vardi bak diyemiyorum ble midem kalkiyor neyse gece yedk ictik ben sabahina bi istfra ettim aman aman onun kokusu geldi istfra ederken bidami dedim yiyemiyorum yememde cok sever cok yerdim amaa o zamandan beri yok yiyemiyorum
Valla sohbet koyuuu kizz sende gelsene bi kahve sanada yapayımKız siz niye uyumuyosunuz
Kiz sus gece gece nerden bulak kendi kendimize zulüm yapıyoruz yaSuan bana baklava turşu pilav kanat mangal offff olsa varya agzimin suları aktı yaaaa
Iki canlısin yeee dicektim.inanirmisin allah soyletti vallaaaa sen hamissin bence aserdin hadiNormalde bende hiç sevmem canım o şeyi ama az TV gördüm bir an canım istedi ben şok yani
Uyku tutmuyor valla bırakamıyorum burayı yaKız siz niye uyumuyosunuz
Kiz ağzın bal baklava çikolata turşu yesin senin emi inşallah kzuum ya sende bende hepimizde hamile olalım allahimIki canlısin yeee dicektim.inanirmisin allah soyletti vallaaaa sen hamissin bence aserdin hadi
Vallaaa aklima daha neler neler geliyorda neyse susuyorum ben hayal kurayım bari yicekleriiiKiz sus gece gece nerden bulak kendi kendimize zulüm yapıyoruz ya
Ya ben yattım başım agrıyor hapta atmak istemiyorum uyuyim diye dönüp dururken tuvalet beni çagırıyor geliyorum yatıyorum yine aynı döngüye giriyorumValla sohbet koyuuu kizz sende gelsene bi kahve sanada yapayım
Ayyy valla yesin insalllaaaah yarabbim o.zaman hersryi yerizzzz icimden direk yaziodum dedm kiz beklio dahaaaKiz ağzın bal baklava çikolata turşu yesin senin emi inşallah kzuum ya sende bende hepimizde hamile olalım allahim
Kiz sen kekse yanımda olsan valla senin yaninda gebelik testi yapsam negatif çıksa gülerim heralde ya o derce rabbim bu neşeni bebekle taclandirsjn inşallah yaVallaaa aklima daha neler neler geliyorda neyse susuyorum ben hayal kurayım bari yicekleriii
Amaaaan birak p döngüye girme uyuma yemek yiyelim hadi yaaa beraber nolur kendi basima tatli olmuuor sizde kalmin sizde yiyin bebelerimize vitamin lazim hadiiiYa ben yattım başım agrıyor hapta atmak istemiyorum uyuyim diye dönüp dururken tuvalet beni çagırıyor geliyorum yatıyorum yine aynı döngüye giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?