Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç sorma doktora gidince birseyler soruyom söyluyom ya bana diyor sen nerden biliyorsun bunları bize kalsa her ay belirti yasiyoz ama bebis değil gobüş oluyorlar maleseff
Göbus bende sanarsin 4 aylık bi arkadsdim var benim göbek onun göbekle yarists Herhlde ben bi hamile.kalsam 9 ayda ne sekle gelirim acaba

Benim canım şu an çiğ köfte istiyor ya normal de de hiç sevmem ama şu an olsa Bi porsiyon gömerim heralde ya
Iyyyyyyyy tiksinsim ben ondan ddmee bana onun adini bidaaaaaaa yiyemiyorum tiksindim bikere bi gun arkadsslarla sofra kurduk abur cubur o dedigin seyde vardi bak diyemiyorum ble midem kalkiyor neyse gece yedk ictik ben sabahina bi istfra ettim aman aman onun kokusu geldi istfra ederken bidami dedim yiyemiyorum yememde cok sever cok yerdim amaa o zamandan beri yok yiyemiyorum

Suan bana baklava turşu pilav kanat mangal offff olsa varya agzimin suları aktı yaaaa

Normalde bende hiç sevmem canım o şeyi ama az TV gördüm bir an canım istedi ben şok yani

Kiz ağzın bal baklava çikolata turşu yesin senin emi inşallah kzuum ya sende bende hepimizde hamile olalım allahim
Ayyy valla yesin insalllaaaah yarabbim o.zaman hersryi yerizzzz icimden direk yaziodum dedm kiz beklio dahaaa olabilir neden.olmasin malum oluyor belkiiii

Ya ben yattım başım agrıyor hapta atmak istemiyorum uyuyim diye dönüp dururken tuvalet beni çagırıyor geliyorum yatıyorum yine aynı döngüye giriyorum
Amaaaan birak p döngüye girme uyuma yemek yiyelim hadi yaaa beraber nolur kendi basima tatli olmuuor sizde kalmin sizde yiyin bebelerimize vitamin lazim hadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…