- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.121
Ya zaten bıraksan burayı sabah 50 -60 sayfa okumak zorunda kalırsın bırakma sıcak takipte kalUyku tutmuyor valla bırakamıyorum burayı ya
Amin kiz kalbin temiz belki ondan sana malum olmuştur yaAyyy valla yesin insalllaaaah yarabbim o.zaman hersryi yerizzzz icimden direk yaziodum dedm kiz beklio dahaaaolabilir neden.olmasin malum oluyor belkiiii
He bebek varda vitamini eksik kaldı zatenAmaaaan birak p döngüye girme uyuma yemek yiyelim hadi yaaa beraber nolur kendi basima tatli olmuuor sizde kalmin sizde yiyin bebelerimize vitamin lazim hadiii❤ ❤ ❤
Yaaaaaa deli aglicam ama bak ben duygusaaal bir kadinim lütfeen o gebelik testini benim.yanimda yap sen varya cift cizgi.ciksin halay çekeriz alimallah evi yıkarızKiz sen kekse yanımda olsan valla senin yaninda gebelik testi yapsam negatif çıksa gülerim heralde ya o derce rabbim bu neşeni bebekle taclandirsjn inşallah ya ❤
Bacım sen ne içiyon o içtiğinden bana da gönder senin kafanı yaşamak istiyom vallaAmaaaan birak p döngüye girme uyuma yemek yiyelim hadi yaaa beraber nolur kendi basima tatli olmuuor sizde kalmin sizde yiyin bebelerimize vitamin lazim hadiii❤ ❤ ❤
Baaaak gecen ruyamda arkadasim bana hamileyim diodu neyse ben ona mesaj attim.dedim olursa haberm.olsn ruyamda gordum dedim tamam kanki demisdi neyse cok.gecmedi bana yazdi hamileyim dieee ben şok ruyama bile girmis yani ondan oncr ben bilmisim.hamile oldugunu düşünAmin kiz kalbin temiz belki ondan sana malum olmuştur ya ❤❤
Sigara baska bisi yoo babym aman sen icme ben birakcam die ayriliyorum ikiyeBacım sen ne içiyon o içtiğinden bana da gönder senin kafanı yaşamak istiyom valla
Bence de zaten sabah bize iyi sovecekler kizceler simdiden hayırlı olsun seniseviyorumYa zaten bıraksan burayı sabah 50 -60 sayfa okumak zorunda kalırsın bırakma sıcak takipte kal
Belkii var kizzzz sen nerden blion dur bakamHe bebek varda vitamini eksik kaldı zaten
Ayy hadi inşallah ya inşallah ta bu günde beni görürsün senBaaaak gecen ruyamda arkadasim bana hamileyim diodu neyse ben ona mesaj attim.dedim olursa haberm.olsn ruyamda gordum dedim tamam kanki demisdi neyse cok.gecmedi bana yazdi hamileyim dieee ben şok ruyama bile girmis yani ondan oncr ben bilmisim.hamile oldugunu düşün
Sana zahmet bizide gör öyle rüyanda be test yapma stresine girmeyelim. sen gördünmü tamamdır zatenBaaaak gecen ruyamda arkadasim bana hamileyim diodu neyse ben ona mesaj attim.dedim olursa haberm.olsn ruyamda gordum dedim tamam kanki demisdi neyse cok.gecmedi bana yazdi hamileyim dieee ben şok ruyama bile girmis yani ondan oncr ben bilmisim.hamile oldugunu düşün
Siz ruyama geldiniz de ben mi gormedim beAyy hadi inşallah ya inşallah ta bu günde beni görürsün sen
Bende öyleyim kız bütün gün ağladım zaten durduk yere yaYaaaaaa deli aglicam ama bak ben duygusaaal bir kadinim lütfeen o gebelik testini benim.yanimda yap sen varya cift cizgi.ciksin halay çekeriz alimallah evi yıkarız
Hahhahaha ay inan katilcam gulmekdenSana zahmet bizide gör öyle rüyanda be test yapma stresine girmeyelim. sen gördünmü tamamdır zaten
Valla bi cafede hepimiz otursak o cafedr oturanlara acırım inan olsunBende öyleyim kız bütün gün ağladım zaten durduk yere yaOhh kız çıksın burda halay çekelim tepinelim valla ben öyle görünce heralde kafayı yemesem hersey yaparız ya
Tam da adamına söyledin ya tiryakisi burda vallaSigara baska bisi yoo babym aman sen icme ben birakcam die ayriliyorum ikiye
Gelemem ben öyle kocam göndermez tanımadıgı kişilerin rüyasında ne işin var derHahhahaha ay inan katilcam gulmekdenkiz siz gelin ruyama ben hepinizi sirayla görmezzzmyim 2 adimlik yere gelmiosun sende aaaaa
Arada oluyor böyle bende çok Duygusalim hep kendimi yalnız hissettiğinde ağlarımValla bi cafede hepimiz otursak o cafedr oturanlara acırım inan olsunaglama sende ne aglion delimisin canini sikanin canını sikacaksin☻
Anam sunuda herkes iciyor neyse birakicaz tabiki ben yemegime basladim yiyorum ac kalamiyorum kalmak isdemiyorum gelsin kilolarTam da adamına söyledin ya tiryakisi burda valla
Aynen bu saate yesek neler olur nelerAnam sunuda herkes iciyor neyse birakicaz tabiki ben yemegime basladim yiyorum ac kalamiyorum kalmak isdemiyorum gelsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?