- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.141
Anam senin burcun nee ne yanlizligi kizim kocaman k k var brdaaaa dur destur deArada oluyor böyle bende çok Duygusalim hep kendimi yalnız hissettiğinde ağlarım
Valla nolursa olur ben yiyorum ac da uyuyamiorumkiAynen bu saate yesek neler olur neler
Akrep canımAnam senin burcun nee ne yanlizligi kizim kocaman k k var brdaaaa dur destur de
Ye kuzu ye sana bisey olamazValla nolursa olur ben yiyorum ac da uyuyamiorumki
Aynen buraaa iyiki var ben cok zor donemler geçirmistim bura sayesnde motive ediodum.kendimiAkrep canımO yüzden zaten buraya katıldım bana iyi geliyor sizlerle olmak mutlu olmak değişik kafalar güzel yani
HahahaYe kuzu ye sana bisey olamaz
Markasi ne canim ilacin parol ic bidr bat ne zamandi seninBen dayanamadım agrı kesici attim valla 5 saattir gecmedi başımın ağrısıyetti artık uyuyamiyorum bide gittikçe şiddetleniyor attım gitti
Parolu ha içmişsin ha içmemişsin gram fayda etmiyor dolarex içtim zaten onu kullanıyorum ben. Adetim 9 kasım canımMarkasi ne canim ilacin parol ic bidr bat ne zamandi senin
Meyve yiyorum bendeHahahasende ye sendeeee ac kalma bak
Hamila.kalirsan mecbur parol.iceksin ama canım yapcak bisi yok benmde agrio hafifdenParolu ha içmişsin ha içmemişsin gram fayda etmiyor dolarex içtim zaten onu kullanıyorum ben. Adetim 9 kasım canım
Keşke parol icseydin bari canım yaBen dayanamadım agrı kesici attim valla 5 saattir gecmedi başımın ağrısıyetti artık uyuyamiyorum bide gittikçe şiddetleniyor attım gitti
Eriste yaptiydim bgun kendime bi tencere eristeyi kendim yedim vallaMeyve yiyorum bende
Dolorwxsin dozu yüksek canım keşke parol icseydin mecbur inşallah birsey olmaz bebis varsaParolu ha içmişsin ha içmemişsin gram fayda etmiyor dolarex içtim zaten onu kullanıyorum ben. Adetim 9 kasım canım
Oh oh maşallah kuzumEriste yaptiydim bgun kendime bi tencere eristeyi kendim yedim valla
Hamile kalirsam es kaza o zaman içerimHamila.kalirsan mecbur parol.iceksin ama canım yapcak bisi yok benmde agrio hafifden
YarasınınOh oh maşallah kuzum
Yoktur ya zaten 1 buçuk senedir ha bu ay vardır belki atmiyim hap diye diye işkence çekiyorum sonra adetim geliyor ben çektigim acıyla kalıyorumDolorwxsin dozu yüksek canım keşke parol icseydin mecbur inşallah birsey olmaz bebis varsa
Canım sende migren varmi eger migrense hamilelikde geçiyor 9 ay agrimaz hafif hafif agrirsa ağrırHamile kalirsam es kaza o zaman içerimdaha ortada fol yok yumurta yok. Bide benim başım agrıdımı uyutmaz oturtmaz kendiliginden hayatta geçmez. Ensemin kökü kopuyor sanki 5 saattir hap atmiyim diye dişimi sıkıyorum dayanamadım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?