- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 28
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.161
Oyle deme canım allahin işi belli olmaz ki belki vardırYoktur ya zaten 1 buçuk senedir ha bu ay vardır belki atmiyim hap diye diye işkence çekiyorum sonra adetim geliyor ben çektigim acıyla kalıyorum
Yok migren yok bende ama agrıdımı illaki agrı kesici olmazsa geçmiyorCanım sende migren varmi eger migrense hamilelikde geçiyor 9 ay agrimaz hafif hafif agrirsa ağrır
Alistirmissin sen kendini yakan kremler var smdi marka vermiyim banlanirim bide surekli instagramda bi markanin reklamini yapiyorlar ya at kestanesi farmasi dedim artik yersemde yerim onu sur canimYok migren yok bende ama agrıdımı illaki agrı kesici olmazsa geçmiyor
Öylede hiç sanmiyorum 1 buçuk senedir olmuyor zatenOyle deme canım allahin işi belli olmaz ki belki vardır
Ohhhh ohhh pantlnlarin dugmeleri kapanmasinnnnlöp löp et olsun
Canim doktora gitmişmydn bakindinizmi esinle beraber bisi varmi yokmu gbisine 1 yildan sonra bakinilmasi gerekiyor herhldeÖylede hiç sanmiyorum 1 buçuk senedir olmuyor zaten
Benim 2 buçuk yıldır olmuyor ama ben heray varmış gibi dikkat ediyorum regil dan başka gün ilaç alamıyorumÖylede hiç sanmiyorum 1 buçuk senedir olmuyor zaten
Öylede hiç sanmiyorum 1 buçuk senedir olmuyor zaten
Markettede migren bantları var denerim olmazsaAlistirmissin sen kendini yakan kremler var smdi marka vermiyim banlanirim bide surekli instagramda bi markanin reklamini yapiyorlar ya at kestanesi farmasi dedim artik yersemde yerim onu sur canim
En güzeli ya zayıflama derdin olacağına kilo alma derdin olsun kuzu valla boşver ye sen bence sen de Hamilesin bana öyle geliyor içimden biran öyle geçti sanki sen hamileymisin gibi konuşuyorum şu an seninleOhhhh ohhh pantlnlarin dugmeleri kapanmasinnnnmillet zayıflasam der bende kilo.alsam hayat
Kuzum olacagi varsa her türlü tutunur o eger kısmet degilse hapşursan bile düser.Benim 2 buçuk yıldır olmuyor ama ben heray varmış gibi dikkat ediyorum regil dan başka gün ilaç alamıyorum
Sen 2016 dami evlendin canim bi dusuk vardi baska bisey olmamismydiiBenim 2 buçuk yıldır olmuyor ama ben heray varmış gibi dikkat ediyorum regil dan başka gün ilaç alamıyorum
Dene dene mutlaka ilac alma kendine dikkat et hepimiz anne adayiyiz❤Markettede migren bantları var denerim olmazsa
Tamam canım denerimDene dene mutlaka ilac alma kendine dikkat et hepimiz anne adayiyiz❤
Allah sifalar versin uyu insallah hemencik gecer canim iyi uykular öpüldünKızlar ben tekrar uyumayı deniyeyim sohbet sizinle cok güzel ama işte ensem kopacak gibi oturup ağlıycam nerdeyse. Görüsürüz kızlar iyi geceler
Allah sifalar versin uyu insallah hemencik gecer canim iyi uykular öpüldün
2017 kuzum evet bir düşük Baska birsey olmadı bide biz ilk günden beri korunmuyoruz hiçbir sorunda yok rabbimden sabırla bekliyorum zamaniniSen 2016 dami evlendin canim bi dusuk vardi baska bisey olmamismydii
Kiz ruyama gelsen taniyamam seni nasil birisin tarif et baride goreyimGece kuşları canlarım ballarım ben artık uyuyim gözlerim uyu diye bağırıyor resmen saat 4. 00 olmuş ve ben hala ayaktayım sonra yarın salak gibi olurum sizi çok öpüyorumseniseviyorum beni rüyanda gör beni de etiketle bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?