Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
löp löp et olsun
[/QUOTE]
Ohhhh ohhh pantlnlarin dugmeleri kapanmasinnnn millet zayıflasam der bende kilo.alsam hayat

Yok migren yok bende ama agrıdımı illaki agrı kesici olmazsa geçmiyor
Alistirmissin sen kendini yakan kremler var smdi marka vermiyim banlanirim bide surekli instagramda bi markanin reklamini yapiyorlar ya at kestanesi farmasi dedim artik yersemde yerim onu sur canim

löp löp et olsun
Ohhhh ohhh pantlnlarin dugmeleri kapanmasinnnn millet zayıflasam der bende kilo.alsam hayat
[/QUOTE]
En güzeli ya zayıflama derdin olacağına kilo alma derdin olsun kuzu valla boşver ye sen bence sen de Hamilesin bana öyle geliyor içimden biran öyle geçti sanki sen hamileymisin gibi konuşuyorum şu an seninle

En güzeli ya zayıflama derdin olacağına kilo alma derdin olsun kuzu valla boşver ye sen bence sen de Hamilesin bana öyle geliyor içimden biran öyle geçti sanki sen hamileymisin gibi konuşuyorum şu an seninle
[/QUOTE]
Vurduuuuu goll oldu agzin neler yesin senin saymakla btmez dua saatimize denk gelsin insalllaaaaaah rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün her isteyeninde bizimdeeeee amin kocaman amin

Kızlar ben tekrar uyumayı deniyeyim sohbet sizinle cok güzel ama işte ensem kopacak gibi oturup ağlıycam nerdeyse. Görüsürüz kızlar iyi geceler

Gece kuşları canlarım ballarım ben artık uyuyim gözlerim uyu diye bağırıyor resmen saat 4. 00 olmuş ve ben hala ayaktayım sonra yarın salak gibi olurum sizi çok öpüyorumseniseviyorum beni rüyanda gör beni de etiketle bak

Kiz ruyama gelsen taniyamam seni nasil birisin tarif et baride goreyim ne güldük allah aglatmasin hep gulelim iyiki varsiniz sabah oldu zaten hepinizi öptüm iyigeceler iyi uykular prensessslerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…