- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.181
Geciktiriyorsa guzellesdriyodur canim insallah oda olur mevlam kimsenin kucagini bos bırakmasın hayirli zamanda hayirlisini versin2017 kuzum evet bir düşük Baska birsey olmadı bide biz ilk günden beri korunmuyoruz hiçbir sorunda yok rabbimden sabırla bekliyorum zamanini
1.67 boy 65 kilo beyaz tenli siyah saçlı artık gerisini sen hayal et kzuumKiz ruyama gelsen taniyamam seni nasil birisin tarif et baride goreyimne güldük allah aglatmasin hep gulelim iyiki varsiniz sabah oldu zaten hepinizi öptüm iyigeceler iyi uykular prensessslerim
Ruya gorursem.mutlaka yaziiicam tanimadigim biri esmer beyaz tenli sen.oluyorsun insalllah görürüm1.67 boy 65 kilo beyaz tenli siyah saçlı artık gerisini sen hayal et kzuumiyi geceler öpüldün çok güzelim
Nasıl degerlendırdıgını ne zamandır bebek fusundugunuzu anaktıcaktın bebıs:)Gunaydin kizceler
Evet canım yaa yarın perşembeAy haftayı ortalayabildik çok şükür ya, bugünden sonrası perşembe cuma çabuk geçiyor
Maşallah o ogluşuna afyet olsun canım ne yapalım işe geldim 8.30 kadar uyumayı planlıyorum ama burası varken biraz zorGünaydın kizlar ❤ Ne yapayim oglumla uyandiko biseyler yiyor ben oturuyorum
Günaydın kizlar ❤ Ne yapayim oglumla uyandiko biseyler yiyor ben oturuyorum
Sagol teyzosu operimafiyet olsun kuzucum, öp benim yerime paşayı
Maşallah o ogluşuna afyet olsun canım ne yapalım işe geldim 8.30 kadar uyumayı planlıyorum ama burası varken biraz zor
AMİN cnm ben adliyedeyim memurum kuzumSenin meslegin neydi canim? Allah kolaylik versin hepinize
Allahm hayırlara vesile olsun inşallah kuzum gönlüne göre versin inşallah kuzumKizlar bu gece cok guzel bi ruya gordum Allah hayra cevirsin insallahRuyamda doktora gidiyordum geciktim diye. Goguslerim sismisti ikk olarak sonra Ultrasona girer girmez kese gorunuyordu ❤ Doktor hamilesin diyordu ama rüya o kadar gercekciydi ki ruyadan sonra uyandim hala gercek sanıyodum
0,10 ile 0,100 aynı şey demek zaten..Kizlar birsey soracağım hcg de once 0,10 bir sonraki ay 0.100 cikti sizce bunun sebebi ne olabilir neye gore değişkenlik gösterir hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?