Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2017 kuzum evet bir düşük Baska birsey olmadı bide biz ilk günden beri korunmuyoruz hiçbir sorunda yok rabbimden sabırla bekliyorum zamanini
Geciktiriyorsa guzellesdriyodur canim insallah oda olur mevlam kimsenin kucagini bos bırakmasın hayirli zamanda hayirlisini versin

Kiz ruyama gelsen taniyamam seni nasil birisin tarif et baride goreyim ne güldük allah aglatmasin hep gulelim iyiki varsiniz sabah oldu zaten hepinizi öptüm iyigeceler iyi uykular prensessslerim
1.67 boy 65 kilo beyaz tenli siyah saçlı artık gerisini sen hayal et kzuum iyi geceler öpüldün çok güzelim

1.67 boy 65 kilo beyaz tenli siyah saçlı artık gerisini sen hayal et kzuum iyi geceler öpüldün çok güzelim
Ruya gorursem.mutlaka yaziiicam tanimadigim biri esmer beyaz tenli sen.oluyorsun insalllah görürüm sende öpüldün çiçeğim

Kizlar bu gece cok guzel bi ruya gordum Allah hayra cevirsin insallah Ruyamda doktora gidiyordum geciktim diye. Goguslerim sismisti ikk olarak sonra Ultrasona girer girmez kese gorunuyordu Doktor hamilesin diyordu ama rüya o kadar gercekciydi ki ruyadan sonra uyandim hala gercek sanıyodum

Allahm hayırlara vesile olsun inşallah kuzum gönlüne göre versin inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…