Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Off o gerçekçiliği insanı çok mutlu ediyor zaten...
İnşallah tez zamanda olacağına işaret olsun kuzum..
Bende kız çocuğum olduğunu gördüğümde uyandığımda kokusu hala burnumdaydı

inşallah gerçeği olur canımcım

ya benim bu ay yumurtlamayı iyi takip etmem lazım
çünkü bat 15 aralık diye girdim ama kafadan 40 gün girdim
o kesin değişir, batta bekleyemeyeceğim döngüm saçma sapan bir hal aldı..
ramazan ayında gecikse tam 30 gün oruç tuttursa dimi
yok o zaman günü gününe olur 5-6 günümü mutlaka yer

Ovulasyon testı yap kuzum onunla bı bak bakalın yumurtlamayı gorunce zaten 14gun sonra regl olma tarıhın oluyor muhtemelen

Insallah hayıra çıkar kuzummm ben hamıle kaldıgım ay cok ıgrenc ama sumuksu bıseyle elımde oynutordum cok alakasız ama sonra hemenruya tabırlerıne baktım hamılelık haberıymıs anlamı sümüğün:)))ve gercekten dogru cıktı:))cok alakasız bısey gorursenızruyanızda mutlaka anlamına bakın zira bu sekılde hamılelıkle ılgılı seyler gormemız bılınc altında sureklı bunu dusundugumuz ıcın dıe dusunuyorum

Ovulasyon testı yap kuzum onunla bı bak bakalın yumurtlamayı gorunce zaten 14gun sonra regl olma tarıhın oluyor muhtemelen

benim 14 gün sonrası olmuyor kuzum ya, geçen ay komple ovulasyon yaptım
bakalım bu ay belki öyle olur geçen ay ki stresim çok kalmadı çok şükür

Nasıl degerlendırdıgını ne zamandır bebek fusundugunuzu anaktıcaktın bebıs:)
Cnm ben adetten bitince gun asiri yaptim yumurtlama 27si gosteriyordu malesef ona denk gelmedi hatta 26 27 28 yapamadk hep bi aksilik cikti ben kacirdik diyordum ama demek ki once olmus yumurtlama biz ocak ayindan beri istiyorduk agustosta bi dusuk yaptm sonra uc ay korundm bu ay birakmistm korunmayi kismet oldu sukut insallah sagljkli olur

Aaaa yumurtlamada olmadı mı yanı pekı yumurtlama gununden emınmıydın ???

Günaydın kızlar, uykusuzluktan ölenlerde bugün ben varım Akşam misafirim vardı yemeğe geldiler, işten eve gelir gelmez hemen alışverişe gittim resmen hayatımda ilk defa 10 dk'da alışveriş yaptım ve işlere koyuldum Ama çok tatlı bir bebiş geldiği için evime çok mutlu oldummm o yüzden yorgunluğumu bile fark etmemişim ne zaman yatağa girdim resmen belimin ve ayaklarımın ağrısını fark ettim şimdi de ayakta uyuyorum...

Geç mı uyudun canımmm bugun ınsallah kolay bı gün olur senın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…