- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.201
Kizlar bu gece cok guzel bi ruya gordum Allah hayra cevirsin insallahRuyamda doktora gidiyordum geciktim diye. Goguslerim sismisti ikk olarak sonra Ultrasona girer girmez kese gorunuyordu ❤ Doktor hamilesin diyordu ama rüya o kadar gercekciydi ki ruyadan sonra uyandim hala gercek sanıyodum
inşallah gerçeği olur canımcımKizlar bu gece cok guzel bi ruya gordum Allah hayra cevirsin insallahRuyamda doktora gidiyordum geciktim diye. Goguslerim sismisti ikk olarak sonra Ultrasona girer girmez kese gorunuyordu ❤ Doktor hamilesin diyordu ama rüya o kadar gercekciydi ki ruyadan sonra uyandim hala gercek sanıyodum
UYkunu alabıldın mı bugun kuzumSagol teyzosu operim
Ovulasyon testı yap kuzum onunla bı bak bakalın yumurtlamayı gorunce zaten 14gun sonra regl olma tarıhın oluyor muhtemelenya benim bu ay yumurtlamayı iyi takip etmem lazım
çünkü bat 15 aralık diye girdim ama kafadan 40 gün girdim
o kesin değişir, batta bekleyemeyeceğim döngüm saçma sapan bir hal aldı..
ramazan ayında gecikse tam 30 gün oruç tuttursa dimi
yok o zaman günü gününe olur 5-6 günümü mutlaka yer
Insallah hayıra çıkar kuzummmKizlar bu gece cok guzel bi ruya gordum Allah hayra cevirsin insallahRuyamda doktora gidiyordum geciktim diye. Goguslerim sismisti ikk olarak sonra Ultrasona girer girmez kese gorunuyordu ❤ Doktor hamilesin diyordu ama rüya o kadar gercekciydi ki ruyadan sonra uyandim hala gercek sanıyodum
Ovulasyon testı yap kuzum onunla bı bak bakalın yumurtlamayı gorunce zaten 14gun sonra regl olma tarıhın oluyor muhtemelen
Geçen ay cok stres yasadıgın ıcın gecıktı kuzum ınsallah aralık ayı her anlamda senın ayın olurbenim 14 gün sonrası olmuyor kuzum ya, geçen ay komple ovulasyon yaptım
bakalım bu ay belki öyle olur geçen ay ki stresim çok kalmadı çok şükür
Cnm ben adetten bitince gun asiri yaptim yumurtlama 27si gosteriyordu malesef ona denk gelmedi hatta 26 27 28 yapamadk hep bi aksilik cikti ben kacirdik diyordum ama demek ki once olmus yumurtlama biz ocak ayindan beri istiyorduk agustosta bi dusuk yaptm sonra uc ay korundm bu ay birakmistm korunmayi kismet oldu sukut insallah sagljkli olurNasıl degerlendırdıgını ne zamandır bebek fusundugunuzu anaktıcaktın bebıs:)
Aaaa yumurtlamada olmadı mı yanı pekı yumurtlama gununden emınmıydın ???Cnm ben adetten bitince gun asiri yaptim yumurtlama 27si gosteriyordu malesef ona denk gelmedi hatta 26 27 28 yapamadk hep bi aksilik cikti ben kacirdik diyordum ama demek ki once olmus yumurtlama biz ocak ayindan beri istiyorduk agustosta bi dusuk yaptm sonra uc ay korundm bu ay birakmistm korunmayi kismet oldu sukut insallah sagljkli olur
Bende evi topladim komsumla kizkardesi gelicek kahvaltiyaKızçeler nasılsıniz ne yapıyorsunuz bakalım
Insallah saglıkla ılerlıcekk kuzum dualarım hepınızleAaaa yumurtlamada olmadı mı yanı pekı yumurtlama gununden emınmıydın ???
Canım hemen duyurma tamam mı kımseye lutfenBende evi topladim komsumla kizkardesi gelicek kahvaltiya
Ooo maşallah cok yorma bak kendiniBende evi topladim komsumla kizkardesi gelicek kahvaltiya
Uygulama varya hani cicekli olan o 27 si gisteriyordu ama o tarihlerde olmadi denk gelemedk bi erken yumurtlamisimAaaa yumurtlamada olmadı mı yanı pekı yumurtlama gununden emınmıydın ???
Amin cnm insallah darisi da basinizaInsallah saglıkla ılerlıcekk kuzum dualarım hepınızle
Geç mı uyudun canımmm bugun ınsallah kolay bı gün olur senın ıcınGünaydın kızlar, uykusuzluktan ölenlerde bugün ben varımAkşam misafirim vardı yemeğe geldiler, işten eve gelir gelmez hemen alışverişe gittim resmen hayatımda ilk defa 10 dk'da alışveriş yaptım ve işlere koyuldum Ama çok tatlı bir bebiş geldiği için evime çok mutlu oldummm o yüzden yorgunluğumu bile fark etmemişim ne zaman yatağa girdim resmen belimin ve ayaklarımın ağrısını fark ettim şimdi de ayakta uyuyorum...
Diger dusuk de herkese demistik taaa duzceye memlekete bilmeyen yoktu sonra sonuc cok uzulduk bu sefer kese gorelim kalp atisi duyalim oyle diycez cnm insallahCanım hemen duyurma tamam mı kımseye lutfen
Yaaaa cok sevındım o uygulamalara guven olmuyor sanırım benımde 31ekım gosterıyordu 3kasımda yumurtlamayı gordumUygulama varya hani cicekli olan o 27 si gisteriyordu ama o tarihlerde olmadi denk gelemedk bi erken yumurtlamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?