- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.221
Aminnnnn kuzummmAmin cnm insallah darisi da basiniza
İnsallah kuzummmmDiger dusuk de herkese demistik taaa duzceye memlekete bilmeyen yoktu sonra sonuc cok uzulduk bu sefer kese gorelim kalp atisi duyalim oyle diycez cnm insallah
Aynen cnm belli olmuyirmus demek ki dedim bunay ovulasyon almayi dusunuyordm insalah gerek kalmayacakYaaaa cok sevındım o uygulamalara guven olmuyor sanırım benımde 31ekım gosterıyordu 3kasımda yumurtlamayı gordum
İnşallah yavrum, kaldırıp toplayana kadar evin işlerini de halledene kadar geç oldu yine tabiGeç mı uyudun canımmm bugun ınsallah kolay bı gün olur senın ıcın
Bu akşam ıyı bı dınlen sen kuzum:)))İnşallah yavrum, kaldırıp toplayana kadar evin işlerini de halledene kadar geç oldu yine tabi
Dedigin gibi ama o gercekcilikOff o gerçekçiliği insanı çok mutlu ediyor zaten...
İnşallah tez zamanda olacağına işaret olsun kuzum..
Bende kız çocuğum olduğunu gördüğümde uyandığımda kokusu hala burnumdaydı
Niyetim o yönde balım ama annelerle program yapmıştım, bu 7. koğuştaki mucize diye bir film vizyona girdi ya geçen haftalarda ona gidelim diyoruz hem onlara da değişiklik olurBu akşam ıyı bı dınlen sen kuzum:)))
Bende cuma gunu gdıcem ona cok ağlakmış bayılırımNiyetim o yönde balım ama annelerle program yapmıştım, bu 7. koğuştaki mucize diye bir film vizyona girdi ya geçen haftalarda ona gidelim diyoruz hem onlara da değişiklik olur
Kızlar ben de akşam saçma sapan rüyalar gördüm 2 tanesini hatırlıyorum. Birinde çok yakın arkadaşımın kardeşinin (kız daha bekar ve üniversite öğrencisi) hamile olduğunu ve kürtaj yaptıracağını öğreniyorum, kızıyorum, çok tepki gösteriyorum falan. Diğerinde de eşimin memleketinden gelen eski komşularının kızlarını ve onun arkadaşlarını görüyorum (ki yabancı bahsettiğim insanlar) onlarla böyle bir kütüphane gibi yerdeyim, sürekli bir yerlere yetişmeye çalışıyoruz falan kel alaka şeyler yani... Hayırlara çıksınDedigin gibi ama o gercekcilik❤ İnsallah hepimize tez zamanda hayirliysa nasip olsun canim
Tabi canım onunla yatip onunla kalkinca bilinçaltı bizimkisiInsallah hayıra çıkar kuzummmben hamıle kaldıgım ay cok ıgrenc ama sumuksu bıseyle elımde oynutordum cok alakasız ama sonra hemenruya tabırlerıne baktım hamılelık haberıymıs anlamı sümüğün:)))ve gercekten dogru cıktı:))cok alakasız bısey gorursenızruyanızda mutlaka anlamına bakın zira bu sekılde hamılelıkle ılgılı seyler gormemız bılınc altında sureklı bunu dusundugumuz ıcın dıe dusunuyorum
Geçen ay cok stres yasadıgın ıcın gecıktı kuzum ınsallah aralık ayı her anlamda senın ayın olur
Aminn canım bat ne zamandı?Tabi canım onunla yatip onunla kalkinca bilinçaltı bizimkisiinsallah gercegi nasip olsn
:)) amin kuzum. Hayir olsun insallahKızlar ben de akşam saçma sapan rüyalar gördüm 2 tanesini hatırlıyorum. Birinde çok yakın arkadaşımın kardeşinin (kız daha bekar ve üniversite öğrencisi) hamile olduğunu ve kürtaj yaptıracağını öğreniyorum, kızıyorum, çok tepki gösteriyorum falan. Diğerinde de eşimin memleketinden gelen eski komşularının kızlarını ve onun arkadaşlarını görüyorum (ki yabancı bahsettiğim insanlar) onlarla böyle bir kütüphane gibi yerdeyim, sürekli bir yerlere yetişmeye çalışıyoruz falan kel alaka şeyler yani... Hayırlara çıksın
Yavrum sen bu tempo ile tutturmaman imkansız zaten bekle ve gör benceKızlar ben ovulasyon testınde 3kasım pazar yumurtlama gosterıyordu ogunu ve dıger gunu degerlendırdım ama dun yapamadım bugunde yapamıcam muhtemelen yınede tutar mı sızce takvımdede su sekılde yorumlarmısınız(takvımde 1kasım gosterıyor ama ben 3kaımda yumurtladım ovulasyonda)
Günaydın kızlar, uykusuzluktan ölenlerde bugün ben varımAkşam misafirim vardı yemeğe geldiler, işten eve gelir gelmez hemen alışverişe gittim resmen hayatımda ilk defa 10 dk'da alışveriş yaptım ve işlere koyuldum Ama çok tatlı bir bebiş geldiği için evime çok mutlu oldummm o yüzden yorgunluğumu bile fark etmemişim ne zaman yatağa girdim resmen belimin ve ayaklarımın ağrısını fark ettim şimdi de ayakta uyuyorum...
Insallah hamılelık mujdesıdır:)))Kızlar ben de akşam saçma sapan rüyalar gördüm 2 tanesini hatırlıyorum. Birinde çok yakın arkadaşımın kardeşinin (kız daha bekar ve üniversite öğrencisi) hamile olduğunu ve kürtaj yaptıracağını öğreniyorum, kızıyorum, çok tepki gösteriyorum falan. Diğerinde de eşimin memleketinden gelen eski komşularının kızlarını ve onun arkadaşlarını görüyorum (ki yabancı bahsettiğim insanlar) onlarla böyle bir kütüphane gibi yerdeyim, sürekli bir yerlere yetişmeye çalışıyoruz falan kel alaka şeyler yani... Hayırlara çıksın
14 Kasım canimAminn canım bat ne zamandı?
Ama catladıgı ıkı gunu degerlendıremedım ısteYavrum sen bu tempo ile tutturmaman imkansız zaten bekle ve gör benceHamilelik sırasında sen varsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?