Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off o gerçekçiliği insanı çok mutlu ediyor zaten...
İnşallah tez zamanda olacağına işaret olsun kuzum..
Bende kız çocuğum olduğunu gördüğümde uyandığımda kokusu hala burnumdaydı
Dedigin gibi ama o gercekcilik İnsallah hepimize tez zamanda hayirliysa nasip olsun canim

Kızlar ben ovulasyon testınde 3kasım pazar yumurtlama gosterıyordu ogunu ve dıger gunu degerlendırdım ama dun yapamadım bugunde yapamıcam muhtemelen yınede tutar mı sızce takvımdede su sekılde yorumlarmısınız(takvımde 1kasım gosterıyor ama ben 3kaımda yumurtladım ovulasyonda)

Eklentiler

• 26ABFD5F-E625-447E-B1AA-73DD89C0F1D4.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 23
Dedigin gibi ama o gercekcilik❤ İnsallah hepimize tez zamanda hayirliysa nasip olsun canim
Kızlar ben de akşam saçma sapan rüyalar gördüm 2 tanesini hatırlıyorum. Birinde çok yakın arkadaşımın kardeşinin (kız daha bekar ve üniversite öğrencisi) hamile olduğunu ve kürtaj yaptıracağını öğreniyorum, kızıyorum, çok tepki gösteriyorum falan. Diğerinde de eşimin memleketinden gelen eski komşularının kızlarını ve onun arkadaşlarını görüyorum (ki yabancı bahsettiğim insanlar) onlarla böyle bir kütüphane gibi yerdeyim, sürekli bir yerlere yetişmeye çalışıyoruz falan kel alaka şeyler yani... Hayırlara çıksın

Tabi canım onunla yatip onunla kalkinca bilinçaltı bizimkisi insallah gercegi nasip olsn

:)) amin kuzum. Hayir olsun insallah

Yavrum sen bu tempo ile tutturmaman imkansız zaten bekle ve gör bence Hamilelik sırasında sen varsın.

oy sana kıyamam yaa bugün eve gidince yat dinlen güzelce dünden yemek vardır herhalde

Insallah hamılelık mujdesıdır:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…