- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.241
Kızlar ben de akşam saçma sapan rüyalar gördüm 2 tanesini hatırlıyorum. Birinde çok yakın arkadaşımın kardeşinin (kız daha bekar ve üniversite öğrencisi) hamile olduğunu ve kürtaj yaptıracağını öğreniyorum, kızıyorum, çok tepki gösteriyorum falan. Diğerinde de eşimin memleketinden gelen eski komşularının kızlarını ve onun arkadaşlarını görüyorum (ki yabancı bahsettiğim insanlar) onlarla böyle bir kütüphane gibi yerdeyim, sürekli bir yerlere yetişmeye çalışıyoruz falan kel alaka şeyler yani... Hayırlara çıksın
Aldim aldim canim şükürUYkunu alabıldın mı bugun kuzum
Ben çok sevmem aslında böyle duygu yüklü şeyler ama çok iyi yorumlar almış o yüzden görmemek olmazBende cuma gunu gdıcem ona cok ağlakmış bayılırım))
Dedigin gibi ama o gercekcilik❤ İnsallah hepimize tez zamanda hayirliysa nasip olsun canim
Haftaya hepımızınkı yaklasıyor nıkurrr tutsun hepımızınkııııu14 Kasım canim
Amin insallah canim. Bilmiyorum ya her ay oldugu gibi bu ayda kendimi hamile hissediyorumAllahm hayırlara vesile olsun inşallah kuzum gönlüne göre versin inşallah kuzum
Busra sen bu yemek konusunda pek hassassın bacım:)()oy sana kıyamam yaa bugün eve gidince yat dinlen güzelce dünden yemek vardır herhalde
Vardı ama kalabalık olunca bitti kuzum, iyi de oldu. Seviyorum ben misafiri, kalabalığı. Bir de eşim hep taze yemek istiyor, genelde en fazla 2 gün aynı şeyi yer o yüzden Aslıtoş hep mutfaktaoy sana kıyamam yaa bugün eve gidince yat dinlen güzelce dünden yemek vardır herhalde
Amin insallah canim. Bilmiyorum ya her ay oldugu gibi bu ayda kendimi hamile hissediyorumsonrada regl gelince al sana hamilelik diyorum o ayri ama
gunaydınnnn tatlımgünaydın kızcaazlar
ya benim bu ay yumurtlamayı iyi takip etmem lazım
çünkü bat 15 aralık diye girdim ama kafadan 40 gün girdim
o kesin değişir, batta bekleyemeyeceğim döngüm saçma sapan bir hal aldı..
ramazan ayında gecikse tam 30 gün oruç tuttursa dimi
yok o zaman günü gününe olur 5-6 günümü mutlaka yer
Ayyy kız koskoca ayda 4 kereyle olacaksa inşallah tabiInsallah hamılelık mujdesıdır:)))
Vardı ama kalabalık olunca bitti kuzum, iyi de oldu. Seviyorum ben misafiri, kalabalığı. Bir de eşim hep taze yemek istiyor, genelde en fazla 2 gün aynı şeyi yer o yüzden Aslıtoş hep mutfakta
Canim senin döngü cok karisti ovulasyondan baska care yok gibi. Senin hep yapman lazim ne zaman olcagi belli olmaz
Bellı mı olur:)Ayyy kız koskoca ayda 4 kereyle olacaksa inşallah tabi
InsallahInsallah hamılelık mujdesıdır:)))
İnsallah canimCnm ben adetten bitince gun asiri yaptim yumurtlama 27si gosteriyordu malesef ona denk gelmedi hatta 26 27 28 yapamadk hep bi aksilik cikti ben kacirdik diyordum ama demek ki once olmus yumurtlama biz ocak ayindan beri istiyorduk agustosta bi dusuk yaptm sonra uc ay korundm bu ay birakmistm korunmayi kismet oldu sukut insallah sagljkli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?