Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende severim ama gelen kişi yardım edecek yani yoksa böyle geçip minnoş kediler gibi oturan herşeyi ben yapıyorsam gıcık olurum birdaha davet etmem
Kız ben de tam tersiyim he, karışsın istemem mutfağıma ama tabi yardım için gelirse de nezaketen söylerim önce keyfine bak sıkıntı yok diye ısrar ederse tutuştururum eline 3-5 parça bir şey

Kızlar buna cevap beklıyorum

Eklentiler

• 864A5DAD-F6BC-4456-8008-5B8965F2167E.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 24
Ama catladıgı ıkı gunu degerlendıremedım ıste(((((
bende de öyle oldu malesef.senın kadar olmasada daha önceki günler değerlendirmiştim.
pazartesi çatladı ama ilişki olmadı.
zaten pazartesi olmayınca nasılsa yumurta 24 saat yasıyor diye saldım artık..
senın çatladığı 2 gün dediğin hangisiki?

Canım pazar yumurtlamayı gordum ovulsyında ILISKI OLDU pazartesı catladı ILISKI OLDU ama salı ve bugun yapamıcam ılıskı

Canimm sen yumurtlamayi gayet iyi degerlendirdin bundan sonra olur olmaz takdiri ilahi yapacak bisey yok ona. Bazen yumurtlamanin her gunu degerlendiririz olmaz bazen yumurtlamada 1 kere iliski yasanmistir o tutar

Canimm sen yumurtlamayi gayet iyi degerlendirdin bundan sonra olur olmaz takdiri ilahi yapacak bisey yok ona. Bazen yumurtlamanin her gunu degerlendiririz olmaz bazen yumurtlamada 1 kere iliski yasanmistir o tutar ❤
Asıl onemlı olan yumurtlama ve catladıfı gun degıl mı kuzum ben onları yaptım ama dun ve bugun olamıcak ılıskı

Amaa bak ben ısrarla yazıyorum,ben yumurtanın oldugu gun ılıskı yasadımm dıger gun yıne yaptım catlamıstı catladıgının ertesı gunlerı yapmadım YUMURTAYI DENK GETIRMEMIS MI OLUYORUM BU DURUMDA://////SONUCTA CIFT CIZGIDE YAPTIM ERTESI GUN SILIKLESTI YAPTIM BASKADA YAPMADIM SORUM BU(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…