- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.261
Az yapinca tutuyor ya onla alakasi yok denkngelsin yeterBellı mı olur:)
Hayir cnm allah ne verdiyseİnsallah canimOvulasyonla mi takio etmistin peki
Kız ben de tam tersiyim he, karışsın istemem mutfağıma ama tabi yardım için gelirse de nezaketen söylerim önce keyfine bak sıkıntı yok diye ısrar ederse tutuştururum eline 3-5 parça bir şeybende severim ama gelen kişi yardım edecek yani yoksa böyle geçip minnoş kediler gibi oturan herşeyi ben yapıyorsam gıcık olurum birdaha davet etmem
Valla ne bileyim bana olmaz gibi geliyor ama olursa da iyi olur yaniBellı mı olur:)
Kızlar buna cevap beklıyorumKızlar ben ovulasyon testınde 3kasım pazar yumurtlama gosterıyordu ogunu ve dıger gunu degerlendırdım ama dun yapamadım bugunde yapamıcam muhtemelen yınede tutar mı sızce takvımdede su sekılde yorumlarmısınız(takvımde 1kasım gosterıyor ama ben 3kaımda yumurtladım ovulasyonda)
bende de öyle oldu malesef.senın kadar olmasada daha önceki günler değerlendirmiştim.Ama catladıgı ıkı gunu degerlendıremedım ıste(((((
bat ne zmaan???Valla ne bileyim bana olmaz gibi geliyor ama olursa da iyi olur yani
Canım pazar yumurtlamayı gordum ovulsyında ILISKI OLDU pazartesı catladı ILISKI OLDU ama salı ve bugun yapamıcam ılıskıbende de öyle oldu malesef.senın kadar olmasada daha önceki günler değerlendirmiştim.
pazartesi çatladı ama ilişki olmadı.
zaten pazartesi olmayınca nasılsa yumurta 24 saat yasıyor diye saldım artık..
senın çatladığı 2 gün dediğin hangisiki?
Canım takvime göre 13 Kasım ama ne zaman yumurtladım bilmiyorum o yüzden daha geç gelecektir...bat ne zmaan???
Canimm sen yumurtlamayi gayet iyi degerlendirdin bundan sonra olur olmaz takdiri ilahi yapacak bisey yok ona. Bazen yumurtlamanin her gunu degerlendiririz olmaz bazen yumurtlamada 1 kere iliski yasanmistir o tutarKızlar ben ovulasyon testınde 3kasım pazar yumurtlama gosterıyordu ogunu ve dıger gunu degerlendırdım ama dun yapamadım bugunde yapamıcam muhtemelen yınede tutar mı sızce takvımdede su sekılde yorumlarmısınız(takvımde 1kasım gosterıyor ama ben 3kaımda yumurtladım ovulasyonda)
Benımde takvıme gore 13kasım ama yumurtlamaya gore 17kasım kuzumCanım takvime göre 13 Kasım ama ne zaman yumurtladım bilmiyorum o yüzden daha geç gelecektir...
Yapmissan icerde var zaten cnm yumurtaya denk gelmistr insallah ama yafn falan yine yap sen bide 1 kasimdan once yaptin mi ?Kızlar buna cevap beklıyorum
Asıl onemlı olan yumurtlama ve catladıfı gun degıl mı kuzum ben onları yaptım ama dun ve bugun olamıcak ılıskıCanimm sen yumurtlamayi gayet iyi degerlendirdin bundan sonra olur olmaz takdiri ilahi yapacak bisey yok ona. Bazen yumurtlamanin her gunu degerlendiririz olmaz bazen yumurtlamada 1 kere iliski yasanmistir o tutar ❤
Benim de muhtemelen öyle olabilir canımBenımde takvıme gore 13kasım ama yumurtlamaya gore 17kasım kuzum
Yaoptım tarıhler kalp hep canım foto attımYapmissan icerde var zaten cnm yumurtaya denk gelmistr insallah ama yafn falan yine yap sen bide 1 kasimdan once yaptin mi ?
Gidin gidin ben izledim cok iyi filmBen çok sevmem aslında böyle duygu yüklü şeyler ama çok iyi yorumlar almış o yüzden görmemek olmaz
Cok heyecanlıyım yaBenim de muhtemelen öyle olabilir canım
Kızlar buna cevap beklıyorum
Amaa bak ben ısrarla yazıyorum,ben yumurtanın oldugu gun ılıskı yasadımm dıger gun yıne yaptım catlamıstı catladıgının ertesı gunlerı yapmadım YUMURTAYI DENK GETIRMEMIS MI OLUYORUM BU DURUMDA://////SONUCTA CIFT CIZGIDE YAPTIM ERTESI GUN SILIKLESTI YAPTIM BASKADA YAPMADIM SORUM BUkuzucum bak bu grupta 2.örnek oldu yumurtlamayı denk getiremeyen M Mrs terazi ve S Seker2181 denk getiremeyip nasp olanlar, yani çokta üzülmemek gerek bakıyorsun sperm içerde kalmış bakıyorsun yumurta geç çatlamış Yani olacaksa bir şekilde oluyor
Panik yok, relaxCok heyecanlıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?