Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen denk getirmisssin cnm daha napican

Asıl onemlı olan yumurtlama ve catladıfı gun degıl mı kuzum ben onları yaptım ama dun ve bugun olamıcak ılıskı
Sen en onemli 2 gunde yaptin canim. Yumurtladigin+catladigi. Bundan sonra ne olursa kismetimize yapacak bisey yok.Ben yumurtladigim ve 2 gun sonrasinda yaptim 4 gundur yapmıyoruz mesela. Cunku oncesinde görev gibi 2 gunde 1 olunca bunalti geldi bana Aksam 10 da yataga giriyorum esim disarda oluyor

Evet bende ole bılıyordum ama burada hep catladıktan sonra 3gun yapılması gerekıyor demıslerdı oyuzden ben panık oldum((

CANIM DIYORLARKI CATLADIKTAN SONRA 3gun usut uste yapın ondan dolayı soruyorum ben yapamadım ıste onu

Bak burdaki kimse oyle yapmadan hamile kalmis kuzum attiklari takvime bakarsak. O yuzden cokta kasma kendini bak bunu benim gibi stresli bi insan söylüyor boyle olursa olcagi varsa da olmaz

Amin insallah canim. Bilmiyorum ya her ay oldugu gibi bu ayda kendimi hamile hissediyorum sonrada regl gelince al sana hamilelik diyorum o ayri ama
bu kısırdöngü böyle devam edecek canım.. adet olunca artık belirti aramıycaz dicez ama adet bittiği gibi kendimizi hamile hissetmeye başlıycaz

Bak burdaki kimse oyle yapmadan hamile kalmis kuzum attiklari takvime bakarsak. O yuzden cokta kasma kendini bak bunu benim gibi stresli bi insan söylüyor boyle olursa olcagi varsa da olmaz
Dogru dıyorsun canım cok tesekkur ederım ama elımde degıl ıste hazır zayıflamıskrn bu ay cıdden cok ıstıyoeum ve ılk defa cocuk odaklı bu ay calıstım

bu kısırdöngü böyle devam edecek canım.. adet olunca artık belirti aramıycaz dicez ama adet bittiği gibi kendimizi hamile hissetmeye başlıycaz
Kiz ben hamile kaldigim ay o kadar umutsuzdum ki 10 gun geciktikten sonra test yapmistim 1.5 sene olmayinca nasilsa yoktur diyodum. Esim regl oldun mu diye sordugunda olmadim ama aksam sabah olucam gibi diyodum. Birebir regl agrisi cunku. İnsallah simdi o kadar beklemeden olsun hepimizin yavrusu hayirlisiyla

CANIM DIYORLARKI CATLADIKTAN SONRA 3gun usut uste yapın ondan dolayı soruyorum ben yapamadım ıste onu
evett olacağı varsa oluyor ben bırak 3 gün üst üste yapmayı yumurtlama gününde bile ilişki yaşamadım yumurtlamadan 2 gün önceki ilişki ile hamile kaldım. Yani sen en önemli günde yapmışsın devamını akışına bırak olur inşallah

inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…