- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.281
Sen denk getirmisssin cnm daha napicanAmaa bak ben ısrarla yazıyorum,ben yumurtanın oldugu gun ılıskı yasadımm dıger gun yıne yaptım catlamıstı catladıgının ertesı gunlerı yapmadım YUMURTAYI DENK GETIRMEMIS MI OLUYORUM BU DURUMDA://////SONUCTA CIFT CIZGIDE YAPTIM ERTESI GUN SILIKLESTI YAPTIM BASKADA YAPMADIM SORUM BU(((
Olmuyor ıste sırf bu hwyecanım yuzunden erken testle gebelıgı ogrenmsırım sonu husran oldu sonrada ah vah dedım keske gormeseydımPanik yok, relax
CANIM DIYORLARKI CATLADIKTAN SONRA 3gun usut uste yapın ondan dolayı soruyorum ben yapamadım ıste onuSen denk getirmisssin cnm daha napican
Sen en onemli 2 gunde yaptin canim. Yumurtladigin+catladigi. Bundan sonra ne olursa kismetimize yapacak bisey yok.Ben yumurtladigim ve 2 gun sonrasinda yaptim 4 gundur yapmıyoruz mesela. Cunku oncesinde görev gibi 2 gunde 1 olunca bunalti geldi banaAsıl onemlı olan yumurtlama ve catladıfı gun degıl mı kuzum ben onları yaptım ama dun ve bugun olamıcak ılıskı
ee çatladığnda ilişki olmuş.Canım pazar yumurtlamayı gordum ovulsyında ILISKI OLDU pazartesı catladı ILISKI OLDU ama salı ve bugun yapamıcam ılıskı
Evet bende ole bılıyordum ama burada hep catladıktan sonra 3gun yapılması gerekıyor demıslerdı oyuzden ben panık oldumSen en onemli 2 gunde yaptin canim. Yumurtladigin+catladigi. Bundan sonra ne olursa kismetimize yapacak bisey yok.Ben yumurtladigim ve 2 gun sonrasinda yaptim 4 gundur yapmıyoruz mesela. Cunku oncesinde görev gibi 2 gunde 1 olunca bunalti geldi banaAksam 10 da yataga giriyorum esim disarda oluyor
CANIM DIYORLARKI CATLADIKTAN SONRA 3gun usut uste yapın ondan dolayı soruyorum ben yapamadım ıste onu
Herkes catladıktan sonra 3gun olması gerekıyor fln demıstı oyuzren sordumee çatladığnda ilişki olmuş.
bence gerisi önemli değil
bu kısırdöngü böyle devam edecek canım.. adet olunca artık belirti aramıycaz dicez ama adet bittiği gibi kendimizi hamile hissetmeye başlıycazAmin insallah canim. Bilmiyorum ya her ay oldugu gibi bu ayda kendimi hamile hissediyorumsonrada regl gelince al sana hamilelik diyorum o ayri ama
ee çatladığnda ilişki olmuş.
bence gerisi önemli değil
o daha bi garanti olsun dıyedırHerkes catladıktan sonra 3gun olması gerekıyor fln demıstı oyuzren sordum
Dogru dıyorsun canım cok tesekkur ederım ama elımde degıl ıste hazır zayıflamıskrn bu ay cıdden cok ıstıyoeum ve ılk defa cocuk odaklı bu ay calıstımBak burdaki kimse oyle yapmadan hamile kalmis kuzum attiklari takvime bakarsak. O yuzden cokta kasma kendini bak bunu benim gibi stresli bi insan söylüyorboyle olursa olcagi varsa da olmaz
ıcımı cook rahatlattın canımbrn yasadıgı gun yaptım:))))o daha bi garanti olsun dıyedır
zaten yumurta 24 saat yasıyor. yapsan ne olur
iyi gibi canım işteGizsiz canim nasilsin? Etiketliycektim seni yazdigini gordum burdan sorayim dedim
Ne travması??iyi gibi canım işte
travmamı atlattım.
sen nasılsın
Kiz ben hamile kaldigim ay o kadar umutsuzdum ki 10 gun geciktikten sonra test yapmistimbu kısırdöngü böyle devam edecek canım.. adet olunca artık belirti aramıycaz dicez ama adet bittiği gibi kendimizi hamile hissetmeye başlıycaz
evett olacağı varsa oluyor ben bırak 3 gün üst üste yapmayı yumurtlama gününde bile ilişki yaşamadım yumurtlamadan 2 gün önceki ilişki ile hamile kaldım. Yani sen en önemli günde yapmışsın devamını akışına bırak olur inşallahCANIM DIYORLARKI CATLADIKTAN SONRA 3gun usut uste yapın ondan dolayı soruyorum ben yapamadım ıste onu
yumurta çatladıgı gün ilişki istemedi eşim. ve pik günü bilerek yapmadım çatlamada yaparım diye.Ne travması??
Helal beeeeeeevett olacağı varsa oluyor ben bırak 3 gün üst üste yapmayı yumurtlama gününde bile ilişki yaşamadım yumurtlamadan 2 gün önceki ilişki ile hamile kaldım. Yani sen en önemli günde yapmışsın devamını akışına bırak olur inşallah
inşallah canım benimKiz ben hamile kaldigim ay o kadar umutsuzdum ki 10 gun geciktikten sonra test yapmistim1.5 sene olmayinca nasilsa yoktur diyodum. Esim regl oldun mu diye sordugunda olmadim ama aksam sabah olucam gibi diyodum. Birebir regl agrisi cunku. İnsallah simdi o kadar beklemeden olsun hepimizin yavrusu hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?