Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayır canım denk getirememişsin demedim getirememiş olabilirsin yani nasip demek istedm, bekleyelim görelim bak çok canını sıkma gün aşırıya devam et canım

Insallah canım bu arada senıde tebrık ederım sen nezamandır denıyordun pekı??

canım sen bunu doktorunla bir görüşsene sonuçta burda hiçbirimiz sağlık konusunda eğitimli insanlar değiliz.. ve akıl verdikçe yanlış yönlendirme yapabiliriz.. doktorlar daha iyi takip ederler yumurtlama günlerini vede hangi günlerde ilişki olması gerektiğini. biz anca kulaktan duyma bilgilerle konuşuyoruz sonuçta

Martilikiz07 doğru söylüyor canım, bizler çok hakim değiliz zaten olsak kendimize de faydamız olurdu o yüzden doktoruna takvimini at, açıklamanı yap o gerekenleri söyleyecektir.

Doktor 1yıl olmadan bunlara gerek yok dedı bana canım bırde kımyasal yasadım ben ondan dolayı korkuyorum..bende doktor olmadıgınızı bılıyorum fıkır almak ıcın sormustum

Martilikiz07 doğru söylüyor canım, bizler çok hakim değiliz zaten olsak kendimize de faydamız olurdu o yüzden doktoruna takvimini at, açıklamanı yap o gerekenleri söyleyecektir.
Saol canım ben bunu zaten akıl edebılıyorum ama doktor bana 1yıl olmadan gelme dedı sorunun yok dedı cunku ben sadece burda ole duydugum ıcın ısrarla soruyorum

Eğer düzenli bir adet döngünüz varsa adetten sonraki 12-20 . gün arası gün aşırı ilişki ile pik ve çatlamaya kesin denk geliyormuş zaten canım. ben ovulasyon testi ile pik gününü tespit ettim bu ayı da kaçırdık diye düşünmüştüm.. takvimimi paylaşmıştım daha önce 1 ay boyunca sadece cuma-c.tesi ve pazar günleri yapabildim

yumurta çatladıgı gün ilişki istemedi eşim. ve pik günü bilerek yapmadım çatlamada yaparım diye.
koca ay hazırlanıp tek 1 güne odaklanınca böyle travma oluyor
Benım kocamda ole asla ole bızey desen yapmaz ben heo gızlıden yapıyorum hatta gecen yapmıyordu bende takvımı actım gosterdım sebı ıstemekte suc dedım eger kocama cocuk odaklı yaklassam benımle bırlıkte bıle olmaz

Doktor 1yıl olmadan bunlara gerek yok dedı bana canım bırde kımyasal yasadım ben ondan dolayı korkuyorum..bende doktor olmadıgınızı bılıyorum fıkır almak ıcın sormustum
Ya sen doktorlara ne bakıyorsun kuzum onlara mevcut gebeleri yetiyor bizi de başından atıyorlar işte Kimyasaldan sonra herkes daha çabuk gebe kalabiliyor, bunu da söylediler burada neye kafan takılıyor anlamıyorum. Boşuna kendini strese sokuyorsun ve stres gebelik için büyük engel. Yapma böyle tatlı kızım, olacağı varsa olmuştur bile çoktan

anlıyorum canım seni hepimiz zaten burda ortak korkuları ortak heyecanları paylaşıyoruz ama sen çok fazla stres yapıyosun canım benim. bana doktorumun söylediği gün aşırı ilişki ve gördüğüm kadarı ile sen fazlası ile değerlendirmişsin gerisi allahın takdiri. ben yumurtlama günümü tam değerlendiremedim bile. artık nasip diyorum..

Aminnn canımmmm

Saol canım ben bunu zaten akıl edebılıyorum ama doktor bana 1yıl olmadan gelme dedı sorunun yok dedı cunku ben sadece burda ole duydugum ıcın ısrarla soruyorum
Kız buradaki bilgilerin doğruluğu da sorgulanmalı ki, hani bizi tenzih ederek söylüyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor. Bir de herkesin bünyesi farklı o yüzden sıkıntı çıkıyor zaten. Sen beni dinle, sakince bekle. O doktorun da kafasını kırayım ne demek gelme ya? İstersem osuramasam bile giderim ona ne

Insallah tatlımm bılmıyorum taktım ıste hatta burda akıl verıyordum herkese takmayın etmeyın dıe bu ay bende bole bısey oldu anlamadım

28-35 arası döngü normal kabul ediliyormuş ama benim ara ara oynuyor, 30 olduğu var 26 olduğu var 29 olduğu var vs. vs.

Tesekkur ederım canım ınsallah hepımız olumlu sonuclar alırız ben burda herkese kızıyordjm stres yapmayın olacak dıe bu ay bısey oldu bana kesın hamıle kalmam moduna gırdım:////

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…