- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.301
Amaa bak ben ısrarla yazıyorum,ben yumurtanın oldugu gun ılıskı yasadımm dıger gun yıne yaptım catlamıstı catladıgının ertesı gunlerı yapmadım YUMURTAYI DENK GETIRMEMIS MI OLUYORUM BU DURUMDA://////SONUCTA CIFT CIZGIDE YAPTIM ERTESI GUN SILIKLESTI YAPTIM BASKADA YAPMADIM SORUM BU(((
Insallah canım bu arada senıde tebrık ederım sen nezamandır denıyordun pekı??evett olacağı varsa oluyor ben bırak 3 gün üst üste yapmayı yumurtlama gününde bile ilişki yaşamadım yumurtlamadan 2 gün önceki ilişki ile hamile kaldım. Yani sen en önemli günde yapmışsın devamını akışına bırak olur inşallah
canım sen bunu doktorunla bir görüşsene sonuçta burda hiçbirimiz sağlık konusunda eğitimli insanlar değiliz.. ve akıl verdikçe yanlış yönlendirme yapabiliriz.. doktorlar daha iyi takip ederler yumurtlama günlerini vede hangi günlerde ilişki olması gerektiğini. biz anca kulaktan duyma bilgilerle konuşuyoruz sonuçtaAmaa bak ben ısrarla yazıyorum,ben yumurtanın oldugu gun ılıskı yasadımm dıger gun yıne yaptım catlamıstı catladıgının ertesı gunlerı yapmadım YUMURTAYI DENK GETIRMEMIS MI OLUYORUM BU DURUMDA://////SONUCTA CIFT CIZGIDE YAPTIM ERTESI GUN SILIKLESTI YAPTIM BASKADA YAPMADIM SORUM BU(((
canım sen bunu doktorunla bir görüşsene sonuçta burda hiçbirimiz sağlık konusunda eğitimli insanlar değiliz.. ve akıl verdikçe yanlış yönlendirme yapabiliriz.. doktorlar daha iyi takip ederler yumurtlama günlerini vede hangi günlerde ilişki olması gerektiğini. biz anca kulaktan duyma bilgilerle konuşuyoruz sonuçta
Doktor 1yıl olmadan bunlara gerek yok dedı bana canım bırde kımyasal yasadım ben ondan dolayı korkuyorum..bende doktor olmadıgınızı bılıyorum fıkır almak ıcın sormustumcanım sen bunu doktorunla bir görüşsene sonuçta burda hiçbirimiz sağlık konusunda eğitimli insanlar değiliz.. ve akıl verdikçe yanlış yönlendirme yapabiliriz.. doktorlar daha iyi takip ederler yumurtlama günlerini vede hangi günlerde ilişki olması gerektiğini. biz anca kulaktan duyma bilgilerle konuşuyoruz sonuçta
Saol canım ben bunu zaten akıl edebılıyorum ama doktor bana 1yıl olmadan gelme dedı sorunun yok dedı cunku ben sadece burda ole duydugum ıcın ısrarla soruyorumMartilikiz07 doğru söylüyor canım, bizler çok hakim değiliz zaten olsak kendimize de faydamız olurdu o yüzden doktoruna takvimini at, açıklamanı yap o gerekenleri söyleyecektir.
Artık devam etmıyorumhayır canım denk getirememişsin demedim getirememiş olabilirsin yani nasip demek istedm, bekleyelim görelim bak çok canını sıkma gün aşırıya devam et canım ☺
Eğer düzenli bir adet döngünüz varsa adetten sonraki 12-20 . gün arası gün aşırı ilişki ile pik ve çatlamaya kesin denk geliyormuş zaten canım. ben ovulasyon testi ile pik gününü tespit ettim bu ayı da kaçırdık diye düşünmüştüm.. takvimimi paylaşmıştım daha önce 1 ay boyunca sadece cuma-c.tesi ve pazar günleri yapabildimHelal beeeeee
Benım kocamda ole asla ole bızey desen yapmaz ben heo gızlıden yapıyorum hatta gecen yapmıyordu bende takvımı actım gosterdım sebı ıstemekte suc dedım eger kocama cocuk odaklı yaklassam benımle bırlıkte bıle olmazyumurta çatladıgı gün ilişki istemedi eşim. ve pik günü bilerek yapmadım çatlamada yaparım diye.
koca ay hazırlanıp tek 1 güne odaklanınca böyle travma oluyor
Ya sen doktorlara ne bakıyorsun kuzum onlara mevcut gebeleri yetiyor bizi de başından atıyorlar işteDoktor 1yıl olmadan bunlara gerek yok dedı bana canım bırde kımyasal yasadım ben ondan dolayı korkuyorum..bende doktor olmadıgınızı bılıyorum fıkır almak ıcın sormustum
anlıyorum canım seni hepimiz zaten burda ortak korkuları ortak heyecanları paylaşıyoruz ama sen çok fazla stres yapıyosun canım benim. bana doktorumun söylediği gün aşırı ilişki ve gördüğüm kadarı ile sen fazlası ile değerlendirmişsin gerisi allahın takdiri. ben yumurtlama günümü tam değerlendiremedim bile. artık nasip diyorum..Doktor 1yıl olmadan bunlara gerek yok dedı bana canım bırde kımyasal yasadım ben ondan dolayı korkuyorum..bende doktor olmadıgınızı bılıyorum fıkır almak ıcın sormustum
Aminnn canımmmmKiz ben hamile kaldigim ay o kadar umutsuzdum ki 10 gun geciktikten sonra test yapmistim1.5 sene olmayinca nasilsa yoktur diyodum. Esim regl oldun mu diye sordugunda olmadim ama aksam sabah olucam gibi diyodum. Birebir regl agrisi cunku. İnsallah simdi o kadar beklemeden olsun hepimizin yavrusu hayirlisiyla
Kız buradaki bilgilerin doğruluğu da sorgulanmalı ki, hani bizi tenzih ederek söylüyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor. Bir de herkesin bünyesi farklı o yüzden sıkıntı çıkıyor zaten. Sen beni dinle, sakince bekle. O doktorun da kafasını kırayım ne demek gelme ya?Saol canım ben bunu zaten akıl edebılıyorum ama doktor bana 1yıl olmadan gelme dedı sorunun yok dedı cunku ben sadece burda ole duydugum ıcın ısrarla soruyorum
R Rainbow3461 kuzum ne zaman gideceksin kan sonucunu almaya Allahım hayırlara vesile olsun inşallah kuzum gönlüne göre versin
Insallah tatlımm bılmıyorum taktım ıste hatta burda akıl verıyordum herkese takmayın etmeyın dıe bu ay bende bole bısey oldu anlamadımYa sen doktorlara ne bakıyorsun kuzum onlara mevcut gebeleri yetiyor bizi de başından atıyorlar işteKimyasaldan sonra herkes daha çabuk gebe kalabiliyor, bunu da söylediler burada neye kafan takılıyor anlamıyorum. Boşuna kendini strese sokuyorsun ve stres gebelik için büyük engel. Yapma böyle tatlı kızım, olacağı varsa olmuştur bile çoktan
iyi gibi canım işte
travmamı atlattım.
sen nasılsın
28-35 arası döngü normal kabul ediliyormuş ama benim ara ara oynuyor, 30 olduğu var 26 olduğu var 29 olduğu var vs. vs.Eğer düzenli bir adet döngünüz varsa adetten sonraki 12-20 . gün arası gün aşırı ilişki ile pik ve çatlamaya kesin denk geliyormuş zaten canım. ben ovulasyon testi ile pik gününü tespit ettim bu ayı da kaçırdık diye düşünmüştüm.. takvimimi paylaşmıştım daha önce 1 ay boyunca sadece cuma-c.tesi ve pazar günleri yapabildim
Tesekkur ederım canım ınsallah hepımız olumlu sonuclar alırız ben burda herkese kızıyordjm stres yapmayın olacak dıe bu ay bısey oldu bana kesın hamıle kalmam moduna gırdım:////anlıyorum canım seni hepimiz zaten burda ortak korkuları ortak heyecanları paylaşıyoruz ama sen çok fazla stres yapıyosun canım benim. bana doktorumun söylediği gün aşırı ilişki ve gördüğüm kadarı ile sen fazlası ile değerlendirmişsin gerisi allahın takdiri. ben yumurtlama günümü tam değerlendiremedim bile. artık nasip diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?