Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız benide doktor nerdeyse azarlıycaktı daha 2 aylık evlisin neden bu kadar erken geldin dedi

aynen öyle biz bildiğimiz kadarını anlatıyoruz valla gördüğümüz tecrübe ettiğimiz kendimize göre doğru olanı, uzmanların yazılarını falan çok okuyoruz ama yine de doktor kontrolüde yumurta takibi yapabilirsin Martilikiz07
Aslış doğru söylüyor istediğim zaman giderim ona ne yani

Tesekkur ederım canım ınsallah hepımız olumlu sonuclar alırız ben burda herkese kızıyordjm stres yapmayın olacak dıe bu ay bısey oldu bana kesın hamıle kalmam moduna gırdım:////
bende geçen ay kesin hamileyim sanıyodumokadar belirtiye rağmen adet oldum o yüzden bu ay bebekte tekmelese inanmıycam

Aslında kotu bı nıyetle solemedı kımyasaldan sonra 3ay yuzde 80olumlu cevap alınıyor dedı ya ben 66kıloyfum 61e dustum sımdı tekrar kılo almadan hamıle kalayım ıstıyorum sanırım bundan taktım kafama

Benim arkadaşım 3 ay önce doktora gitmişti, 10. ve 20. günler arasında gün aşırı ilişki yap. yumurtalamayı kesin olarak tespit edemezsin demiş. 1 ay sonra da hamile kalmış .
Bunu son gittiğim doktor da söyledi aslında bana ya, adetin 10. gününden itibaren say 1 dolu 1 boş şeklinde yap dedi. Böyle deneyeceğim ben de artık.

Canım epey bı sure olmazsa gıderım doktora

Biraz daha iyi olmana sevindim kuzum❤ Atlat tabiki. İyiyim bende canim idare ediyorum. Seni merak etmistim
Senın nasıl canım
ben dün takıldım öyle
sen ne durumdasın
Dün akşam bi ablayla konustum cok canım sıkkın oldugu için. 'Herkes yumurta çatlama olayına takılıyor ama ben çatladıgı gün denedim olmadı, yumurtlamam 5 gün vardı ve hemen kalktım aktı gitti. ve o ay gebe kaldım '' dedi

bu döllenmeler neye göre tutuyot ben anlamıyorum
birinde regl başı tutuyor
birinin sonunda biri yumurta döngüsünde bile değil ama hamile

çok ilginç içeride işler

Bunu son gittiğim doktor da söyledi aslında bana ya, adetin 10. gününden itibaren say 1 dolu 1 boş şeklinde yap dedi. Böyle deneyeceğim ben de artık.
evet canım adet döngüsüne göre hesap yapılıyo. ben 28 günde bir olurum banada 10 ve 16 günler arası iki günde bir ilişki dedi. bende bu ay tam o günlerde giremedim doğru dürüst hay mıçam şansıma artık hamile kalırsam bu ay mucize olcak nerdeyse

kız benide doktor nerdeyse azarlıycaktı daha 2 aylık evlisin neden bu kadar erken geldin dedi
Hasta mı bu doktorlar ya? Ben geçen gün söyledim ya gittiğim doktora dedim 3 aydır istiyoruz, deniyoruz ama çok da verimli bir çalışma yok ortada. Takvimimi bile gösterdim kadının gözleri parladı hani bana cidden bilmediğim için aldı karşısına öğretmen gibi anlattı. Sizin doktorların arpası fazla geliyor bence

nasip vede vakit demekten başka söz kalmıyo canım

gerçekten yaa başından savdı beni nerdeyse.. neyse en azından hormon değerlerimi görmüş oldum içim rahatladı o konuda bari

Kızzzzzz dayak yersin şimdi he fıstık gibisin maşallahın var, 61 kg ne yahu? En son ben 16 ay önce o kiloydaydım şimdi 74'üm ben takmıyorum sen Almazsın yavrum merak etme, zaten spor da yapıyorsun dengelersin her türlü ama şarap içmeyi bırakman lazım. Şarap içtiğin günlerde de ertesi günkü kahvaltıyı sadece 1 kase yoğurt yiyerek yapmalısın. Bilgin olsun

Bence yumurta oldugu gun ve catladıgı gun ılıskı yasanması lazım 24 48saat yasıyor yumurta olene kadar o abla belkı erken yumurtlamıs olabılır mı

aynen bende beklemedeyimm @Rainbow3461
Kuzum dun aksam birşey farketim ben eşim dedi ki yürüşe cıktık sohbet ede ede yürüyoruz hayırdır dedi neden bu ay bana oram buram agrıyor ilğı göster ovala demedin dedi neden cok wc cikmaya basladın dedi onunda dikatını çekmiş bende bilmiyorum dedim ama gerçekten dememişim coktan 1 hafta önce derdim ama yok ama psikolojik olarak olmasın diye takip etmiyorum vucudumu belki ondan Akısına bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…