- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.341
Bende de öyle, nerdeyse hiç ilişki yok. Doktor dürteklemese o bile olmayacaktıevet canım adet döngüsüne göre hesap yapılıyo. ben 28 günde bir olurum banada 10 ve 16 günler arası iki günde bir ilişki dedi. bende bu ay tam o günlerde giremedim doğru dürüst hay mıçam şansımaartık hamile kalırsam bu ay mucize olcak nerdeyse
Valla ya her hafta ıcıyordum vodka fln sımdı sadece 1kadeh sarap bızım ortamlarımız hep alkollu ondan sanırımmcanım ıstıyor ama dogru dıyosun bırakıcam sıgarada var bıde bende belkıde ondan kımyasal yasadım esımdede alkol sıgara varKızzzzzz dayak yersin şimdi he fıstık gibisin maşallahın var, 61 kg ne yahu? En son ben 16 ay önce o kiloydaydım şimdi 74'üm ben takmıyorum senAlmazsın yavrum merak etme, zaten spor da yapıyorsun dengelersin her türlü ama şarap içmeyi bırakman lazım. Şarap içtiğin günlerde de ertesi günkü kahvaltıyı sadece 1 kase yoğurt yiyerek yapmalısın. Bilgin olsun
Neden 1kase yogurt canım sarap bu kadar zararlı bısey mı????Kızzzzzz dayak yersin şimdi he fıstık gibisin maşallahın var, 61 kg ne yahu? En son ben 16 ay önce o kiloydaydım şimdi 74'üm ben takmıyorum senAlmazsın yavrum merak etme, zaten spor da yapıyorsun dengelersin her türlü ama şarap içmeyi bırakman lazım. Şarap içtiğin günlerde de ertesi günkü kahvaltıyı sadece 1 kase yoğurt yiyerek yapmalısın. Bilgin olsun
Gelebilecek durumdaysan Çorlu'dan kendi doktoruma yönlendirebilirim seni kuzumgerçekten yaa başından savdı beni nerdeyse.. neyse en azından hormon değerlerimi görmüş oldum içim rahatladı o konuda bari
bilemiyorum canımBence yumurta oldugu gun ve catladıgı gun ılıskı yasanması lazım 24 48saat yasıyor yumurta olene kadar o abla belkı erken yumurtlamıs olabılır mı
hayırlı olsun canım allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin benim pazartesi beta hcg 56 çıktı alttan muayene ile bile keseyi göremediSize bişey dicem bugün çok kaşık agrım oldu gaz kabızlık bel ağrısı var neyse ultrason baktılar temiz dediler gebelik olsa görürler miydi yoks ararken mi var 10 kasim
Kız 72 saati çok dedin sankiSperm içerde 72 saat yaşıyor, e yumurta da 24 saat, illa ki döller yani sıkıntı yok. Lütfen artık biraz sakin ol, soru işaretlerini kafandan at.
Hemen gıttı dıe dusunme ayrıca kocanada bellı etme bu durumu sen benımkını horsen evde cıcuk yapalım konusu dahı gecemezbilemiyorum canım
ama reglden hemen sonra olan var. doktor acıklamasıda söyle oluyor ' geçen aydan aktif yumurtan vardır' yani regl oluyorsun falan
valla kafam durdu
neyse bu ayda gitti
aralıga kısmet bakalım
Şarap asidik, yoğurt bazik değerde. Nötrlüyor o yüzden canım, diyetisyenim öyle açıkladı bana. Ayrıca tabiki zararı vardır.Neden 1kase yogurt canım sarap bu kadar zararlı bısey mı????
valla bu ayda geçsin olmazda haber ederim canım sana düşünmüyo değilim başka doktor.. insanı küçümsüyo gibiler vallaGelebilecek durumdaysan Çorlu'dan kendi doktoruma yönlendirebilirim seni kuzum
Tamam bıtanemSperm içerde 72 saat yaşıyor, e yumurta da 24 saat, illa ki döller yani sıkıntı yok. Lütfen artık biraz sakin ol, soru işaretlerini kafandan at.
E 3 gün 72 saat oluyorKız 72 saati çok dedin sanki
Tamam denıcem kuzum bırakmayı cok onemlı degıl alkol sadece eslık etmek ıcın ıcıyorumŞarap asidik, yoğurt bazik değerde. Nörtlüyor o yüzden canım, diyetisyenim öyle açıkladı bana. Ayrıca tabiki zararı vardır.
canım benımkıde bılmıyor zaten ve bızde de gecmıyorHemen gıttı dıe dusunme ayrıca kocanada bellı etme bu durumu sen benımkını horsen evde cıcuk yapalım konusu dahı gecemez
Neden ılıskı olmadı pekı canımcanım benımkıde bılmıyor zaten ve bızde de gecmıyor
herkes bır değil
belki bızım evde gecmesi gerekiyordur
doğru kız 3 gün yaşıyormuş spermler içerdeKız 72 saati çok dedin sanki
48 saat spermler 24 saat yumurtalar canlı kalıyor diye biliyorum da amaaan seni mi kırcamE 3 gün 72 saat oluyor
Senın nasıl canım
ben dün takıldım öyle
sen ne durumdasın
Dün akşam bi ablayla konustum cok canım sıkkın oldugu için. 'Herkes yumurta çatlama olayına takılıyor ama ben çatladıgı gün denedim olmadı, yumurtlamam 5 gün vardı ve hemen kalktım aktı gitti. ve o ay gebe kaldım '' dedi
bu döllenmeler neye göre tutuyot ben anlamıyorum
birinde regl başı tutuyor
birinin sonunda biri yumurta döngüsünde bile değil ama hamile
çok ilginç içeride işler
Gizsiz acaba eşin çocuk istemiyor mu yada çocuğa hazır mı hissetmiyor kendiini? İşerinde de sıkıntılar vardı acaba onları düşünerek mi kaçıyrcanım benımkıde bılmıyor zaten ve bızde de gecmıyor
herkes bır değil
belki bızım evde gecmesi gerekiyordur
Kuzum dun aksam birşey farketim ben eşim dedi ki yürüşe cıktık sohbet ede ede yürüyoruz hayırdır dedi neden bu ay bana oram buram agrıyor ilğı göster ovala demedin dedi neden cok wc cikmaya basladın dedi onunda dikatını çekmiş bende bilmiyorum dedim ama gerçekten dememişim coktan 1 hafta önce derdim ama yokama psikolojik olarak olmasın diye takip etmiyorum vucudumu belki ondan Akısına bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?