Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de öyle, nerdeyse hiç ilişki yok. Doktor dürteklemese o bile olmayacaktı

Valla ya her hafta ıcıyordum vodka fln sımdı sadece 1kadeh sarap bızım ortamlarımız hep alkollu ondan sanırımmcanım ıstıyor ama dogru dıyosun bırakıcam sıgarada var bıde bende belkıde ondan kımyasal yasadım esımdede alkol sıgara var

Neden 1kase yogurt canım sarap bu kadar zararlı bısey mı????

Bence yumurta oldugu gun ve catladıgı gun ılıskı yasanması lazım 24 48saat yasıyor yumurta olene kadar o abla belkı erken yumurtlamıs olabılır mı
bilemiyorum canım
ama reglden hemen sonra olan var. doktor acıklamasıda söyle oluyor ' geçen aydan aktif yumurtan vardır' yani regl oluyorsun falan

valla kafam durdu
neyse bu ayda gitti
aralıga kısmet bakalım

Size bişey dicem bugün çok kaşık agrım oldu gaz kabızlık bel ağrısı var neyse ultrason baktılar temiz dediler gebelik olsa görürler miydi yoks ararken mi var 10 kasim
hayırlı olsun canım allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin benim pazartesi beta hcg 56 çıktı alttan muayene ile bile keseyi göremedi

bilemiyorum canım
ama reglden hemen sonra olan var. doktor acıklamasıda söyle oluyor ' geçen aydan aktif yumurtan vardır' yani regl oluyorsun falan

valla kafam durdu
neyse bu ayda gitti
aralıga kısmet bakalım
Hemen gıttı dıe dusunme ayrıca kocanada bellı etme bu durumu sen benımkını horsen evde cıcuk yapalım konusu dahı gecemez

Hemen gıttı dıe dusunme ayrıca kocanada bellı etme bu durumu sen benımkını horsen evde cıcuk yapalım konusu dahı gecemez
canım benımkıde bılmıyor zaten ve bızde de gecmıyor
herkes bır değil
belki bızım evde gecmesi gerekiyordur

dediğin gibi çok ilginç içerde işler kuzum o yüzden üzülmek yok bak hep en üzgün en vazgeçmiş anında tutuveriyor, bi bakarsın tutmuş, o yüzden daha iyi ol lütfen Çok seviliyorsun buradaa

canım benımkıde bılmıyor zaten ve bızde de gecmıyor
herkes bır değil
belki bızım evde gecmesi gerekiyordur
Gizsiz acaba eşin çocuk istemiyor mu yada çocuğa hazır mı hissetmiyor kendiini? İşerinde de sıkıntılar vardı acaba onları düşünerek mi kaçıyr

kuzucum yarın bat dimi senin, yarın bi test yap bakalım inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…