Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla naapiyim ben Arasla delirmeceler Anlatiyorum kac kere oglum karnima vurma falan diye ama yok hergun bi sebepten vuruyor. Kizmakta istemiyorum ama insan bazen kızıyor. Azonce camı kırıcaktı oglum sen bana sinir krizi mi gecirtmek istiyosun diyorum hıhı gecir diyo Allah bana sabir versin. Biliyorum hamile olsam bile daha cok kucuk suan Arasin yaptigi biseyden dolayi ona bisey olmaz ama goz gore gore de vurmasi sinirimi bozuyo. Allah korusun. İliski anlaminda da bu aralar pek durgunuz bunaldim cunku cocuk odaklı olmaktan. 2 gun sonrada ailemin yanina gidicem 10 gun kadar ayri olucaz esimle. Allah kerim. Yumurtlama zamanim gecen haftaydi bitti oda.

Senin bahsettigin ornek bence su sekilde aciklanabilir Allah ol demis olmus kuzum Zaten biz ne kadar cabalarsak cabalayalim sonucu degistiremeyiz o ne zaman ol derse

Malesef ıstemsız bı sekılde bu durum ınsanı psıkoljk olarak cok yoruyor

sempatik cocugun var demekki
kızılamayan cinsten
Allah kerim canım bakalım
benım telefondaki takvıme göre yumurtlasaydım şuan 5günüde gün aşırı değerlendirmiştim.ama yumurtlamam geç oldu. takdiri ilahi işte

Yumurtlamanı ovulasyonla mı takıp ettın??

Gizsiz acaba eşin çocuk istemiyor mu yada çocuğa hazır mı hissetmiyor kendiini? İşerinde de sıkıntılar vardı acaba onları düşünerek mi kaçıyr
tamam işsel canım moral bozuklugu
zaten işten cıkıs için konusuldu.hani resmı olarak iş arama zamanı veriyorlar ya. onu yapıyor şuan
1aya cıkar iştende.
kışta geldi işte yok zaten dogru düzgün
Hiç istemese korunur zaten huyunu bliyorum

Olsun be gizsizim vardir bir hayir. Sen uzme kendini lutfen. Bi sonraki ay olur kuzum belkide bu ay oldu bi sekilde bilemeyiz ki Aklim sende dunden beri iyi olmana sevindim

Sız ne kadar evlıydınız canım bence esın cocuk ıstıyor ama suanda cok streslı ısımı dusunsun adam bebegımı dusunsun dusunsene ev gecındırıyor bırde onun acısından bakmak lazım bırde evde bu konular konusulmuyır demıstın oekı neye ıstınaden o gunler yapmadı??

dediğin gibi çok ilginç içerde işler kuzum o yüzden üzülmek yok bak hep en üzgün en vazgeçmiş anında tutuveriyor, bi bakarsın tutmuş, o yüzden daha iyi ol lütfen ❤ Çok seviliyorsun buradaa
bende sizleri cok seviyorum canım
belki aralıkta tutarsa cocuuuum aslan burcu olur
babası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…