- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.361
Valla naapiyim ben Arasla delirmecelerSenın nasıl canım
ben dün takıldım öyle
sen ne durumdasın
Dün akşam bi ablayla konustum cok canım sıkkın oldugu için. 'Herkes yumurta çatlama olayına takılıyor ama ben çatladıgı gün denedim olmadı, yumurtlamam 5 gün vardı ve hemen kalktım aktı gitti. ve o ay gebe kaldım '' dedi
bu döllenmeler neye göre tutuyot ben anlamıyorum
birinde regl başı tutuyor
birinin sonunda biri yumurta döngüsünde bile değil ama hamile
çok ilginç içeride işler
Bakalim yarın adet olmasam cuma kan vercem inşallahkuzucum yarın bat dimi senin, yarın bi test yap bakalım inşallah hayırlısı olur
Ay kuzum insallah ya sabah baktım memelerim nasıl sismis allah nasip eder inşallah kuzu ben de beta hcg 01.den fazla görmek istiyorumhayırlı olsun canım allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin benim pazartesi beta hcg 56 çıktı alttan muayene ile bile keseyi göremedi
aramızda 24 saatin lafımı olur48 saat spermler 24 saat yumurtalar canlı kalıyor diye biliyorum da amaaan seni mi kırcam
Malesef ıstemsız bı sekılde bu durum ınsanı psıkoljk olarak cok yoruyorValla naapiyim ben Arasla delirmecelerAnlatiyorum kac kere oglum karnima vurma falan diye ama yok hergun bi sebepten vuruyor. Kizmakta istemiyorum ama insan bazen kızıyor. Azonce camı kırıcaktı oglum sen bana sinir krizi mi gecirtmek istiyosun diyorum hıhı gecir diyo Allah bana sabir versin. Biliyorum hamile olsam bile daha cok kucuk suan Arasin yaptigi biseyden dolayi ona bisey olmaz ama goz gore gore de vurmasi sinirimi bozuyo. Allah korusun. İliski anlaminda da bu aralar pek durgunuz bunaldim cunku cocuk odaklı olmaktan. 2 gun sonrada ailemin yanina gidicem 10 gun kadar ayri olucaz esimle. Allah kerim. Yumurtlama zamanim gecen haftaydi bitti oda.
Senin bahsettigin ornek bence su sekilde aciklanabilir Allah ol demis olmus kuzum❤ Zaten biz ne kadar cabalarsak cabalayalim sonucu degistiremeyiz o ne zaman ol derse
Hamıle kaldıgım ay aynı seyı yassdım acıma yoktu ama tasıyordu:)))Kocaman ve fuze gibi olmus memelerle size gunaydin diyorumeşim gordu yuh bunlar ne böyle diyor acıma yok sadece büyük memişler var
Ah gerçekten mi ay insallah rabbim nasip etsin çok teşekkür ederim güzel yorumun için kuzumHamıle kaldıgım ay aynı seyı yassdım acıma yoktu ama tasıyordu:)))
KUzum nedmeek bat ne zamandıAh gerçekten mi ay insallah rabbim nasip etsin çok teşekkür ederim güzel yorumun için kuzum
sempatik cocugun var demekkiValla naapiyim ben Arasla delirmecelerAnlatiyorum kac kere oglum karnima vurma falan diye ama yok hergun bi sebepten vuruyor. Kizmakta istemiyorum ama insan bazen kızıyor. Azonce camı kırıcaktı oglum sen bana sinir krizi mi gecirtmek istiyosun diyorum hıhı gecir diyo Allah bana sabir versin. Biliyorum hamile olsam bile daha cok kucuk suan Arasin yaptigi biseyden dolayi ona bisey olmaz ama goz gore gore de vurmasi sinirimi bozuyo. Allah korusun. İliski anlaminda da bu aralar pek durgunuz bunaldim cunku cocuk odaklı olmaktan. 2 gun sonrada ailemin yanina gidicem 10 gun kadar ayri olucaz esimle. Allah kerim. Yumurtlama zamanim gecen haftaydi bitti oda.
Senin bahsettigin ornek bence su sekilde aciklanabilir Allah ol demis olmus kuzum❤ Zaten biz ne kadar cabalarsak cabalayalim sonucu degistiremeyiz o ne zaman ol derse
Yumurtlamanı ovulasyonla mı takıp ettın??sempatik cocugun var demekki
kızılamayan cinsten
Allah kerim canım bakalım
benım telefondaki takvıme göre yumurtlasaydım şuan 5günüde gün aşırı değerlendirmiştim.ama yumurtlamam geç oldu. takdiri ilahi işte
Kesinlikle oyle Martıcım kafayi yemeden hamile kalsak iyidir :))Malesef ıstemsız bı sekılde bu durum ınsanı psıkoljk olarak cok yoruyor
tamam işsel canım moral bozukluguGizsiz acaba eşin çocuk istemiyor mu yada çocuğa hazır mı hissetmiyor kendiini? İşerinde de sıkıntılar vardı acaba onları düşünerek mi kaçıyr
evetYumurtlamanı ovulasyonla mı takıp ettın??
Aminnn canımmmKesinlikle oyle Martıcım kafayi yemeden hamile kalsak iyidir :))
Anladım dur bakalım beklyelım
sempatik cocugun var demekki
kızılamayan cinsten
Allah kerim canım bakalım
benım telefondaki takvıme göre yumurtlasaydım şuan 5günüde gün aşırı değerlendirmiştim.ama yumurtlamam geç oldu. takdiri ilahi işte
Sız ne kadar evlıydınız canım bence esın cocuk ıstıyor ama suanda cok streslı ısımı dusunsun adam bebegımı dusunsun dusunsene ev gecındırıyor bırde onun acısından bakmak lazım bırde evde bu konular konusulmuyır demıstın oekı neye ıstınaden o gunler yapmadı??tamam işsel canım moral bozuklugu
zaten işten cıkıs için konusuldu.hani resmı olarak iş arama zamanı veriyorlar ya. onu yapıyor şuan
1aya cıkar iştende.
kışta geldi işte yok zaten dogru düzgün
Hiç istemese korunur zaten huyunu bliyorum
Kuzu yasmin kullanıyorum ben biraktigim ilk ay bu normalde 10 kasım baT ama bu ay nasıl olur hiç bilmiyorum heyecan içindeyim hariç bi alt karin agrım ve bel agrım da var ınsallah kuzuKUzum nedmeek bat ne zamandı
bende sizleri cok seviyorum canımdediğin gibi çok ilginç içerde işler kuzum o yüzden üzülmek yok bak hep en üzgün en vazgeçmiş anında tutuveriyor, bi bakarsın tutmuş, o yüzden daha iyi ol lütfen ❤ Çok seviliyorsun buradaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?