Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilişki istedim yorgunum uykum var dedi yapmadı

Kuzu yasmin kullanıyorum ben biraktigim ilk ay bu normalde 10 kasım baT ama bu ay nasıl olur hiç bilmiyorum heyecan içindeyim hariç bi alt karin agrım ve bel agrım da var ınsallah kuzu
DOGum kontrol hapından sonra hemen hamıle kalınıyor mu bunu hıc bılmıyorum ben hıc kullanmadım ama dedıgım gıbı ben hamıle kaldıgım ay hıc belırtı yasamadım safece gogusleeım cok sısmıstı

Kizlar yorum alıyım. Dün yaptığım testler bundan daha koyuydu. Dün saat 8 de yaptım akşam , şimdi saat 10:55 te yaptım akşam. Ondan fark etmiş olabilir mi? Yoksa ben mi yanlış yapıyorum. Anlamadım ya. Reglim dün bitti.

Reglın hemen bıttıyse hemen koyu olmazkı anında yumurtlaman lazım koyu olması ıcın brnım regl bıtısınden baya sonra gordum cıft cızgı

Eki Görüntüle 2551600
Dünkü ile bugünküler alt alta. Bak dunkiler daha koyuydu.
Çiçeğimm günaydın, yapmaya devam et koyuluk bir artabilir bir azalabilir sıkıntı ya da yanlışlık yok. Hemen yumurtlama gerçekleşmeyebilir çünkü adetin henüz yeni bitmiş. Her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster sadece

Cok teşekkürler. En doğru saatler kaç diye önerirsin ?

Cok teşekkürler. En doğru saatler kaç diye önerirsin ?
Normalde öğle saatlerinde kuzucum, 13:00 - 16:00 aralığı diye biliyorum ama sana uymuyormuş çalıştığın için, yemek yiyip su falan içiyormuşsun sanırım dün öyle yazmıştın. Bu yüzden sen 20:00 - 22:00 aralığında da yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…