- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.381
Öyle cok akııntım yok kuru da degik arası yaniKuzu yasmin kullanıyorum ben biraktigim ilk ay bu normalde 10 kasım baT ama bu ay nasıl olur hiç bilmiyorum heyecan içindeyim hariç bi alt karin agrım ve bel agrım da var ınsallah kuzu
ilişki istedim yorgunum uykum var dedi yapmadıSız ne kadar evlıydınız canım bence esın cocuk ıstıyor ama suanda cok streslı ısımı dusunsun adam bebegımı dusunsun dusunsene ev gecındırıyor bırde onun acısından bakmak lazım bırde evde bu konular konusulmuyır demıstın oekı neye ıstınaden o gunler yapmadı??
DOGum kontrol hapından sonra hemen hamıle kalınıyor mu bunu hıc bılmıyorum ben hıc kullanmadım ama dedıgım gıbı ben hamıle kaldıgım ay hıc belırtı yasamadım safece gogusleeım cok sısmıstıKuzu yasmin kullanıyorum ben biraktigim ilk ay bu normalde 10 kasım baT ama bu ay nasıl olur hiç bilmiyorum heyecan içindeyim hariç bi alt karin agrım ve bel agrım da var ınsallah kuzu
Kız ben kendim gibi terazi çocik istiyooom, onu ne zaman denk getireyimbende sizleri cok seviyorum canım
belki aralıkta tutarsa cocuuuum aslan burcu olur
babası gibi
Ankadım suan canını sıksanda gecmıcek oyuzfen uzulmemeye çalısilişki istedim yorgunum uykum var dedi yapmadı
BENDE Terazıyımm ocakta hamıle kalman lazım:))Kız ben kendim gibi terazi çocik istiyooom, onu ne zaman denk getireyim
Reglın hemen bıttıyse hemen koyu olmazkı anında yumurtlaman lazım koyu olması ıcın brnım regl bıtısınden baya sonra gordum cıft cızgıEki Görüntüle 2551599
Kizlar yorum alıyım. Dün yaptığım testler bundan daha koyuydu. Dün saat 8 de yaptım akşam , şimdi saat 10:55 te yaptım akşam. Ondan fark etmiş olabilir mi? Yoksa ben mi yanlış yapıyorum. Anlamadım ya. Reglim dün bitti.
AhaaaaBENDE Terazıyımm ocakta hamıle kalman lazım:))
NedennnnAhaaaaOcak'ta kapalıyım ben bacılar
Çtam koyu degılmıs canım ama o yumurtlama degılEki Görüntüle 2551600
Dünkü ile bugünküler alt alta. Bak dunkiler daha koyuydu.
Çiçeğimm günaydın, yapmaya devam et koyuluk bir artabilir bir azalabilir sıkıntı ya da yanlışlık yok. Hemen yumurtlama gerçekleşmeyebilir çünkü adetin henüz yeni bitmiş. Her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster sadeceEki Görüntüle 2551600
Dünkü ile bugünküler alt alta. Bak dunkiler daha koyuydu.
Kız ocakta yataktan dışarı adım atmayacağım anlamında dedimNedennnn
yani normal böyle olması?Çtam koyu degılmıs canım ama o yumurtlama degıl
Cok teşekkürler. En doğru saatler kaç diye önerirsin ?Çiçeğimm günaydın, yapmaya devam et koyuluk bir artabilir bir azalabilir sıkıntı ya da yanlışlık yok. Hemen yumurtlama gerçekleşmeyebilir çünkü adetin henüz yeni bitmiş. Her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster sadece
HAHhhhah supersınKız ocakta yataktan dışarı adım atmayacağım anlamında dedim
Normalde öğle saatlerinde kuzucum, 13:00 - 16:00 aralığı diye biliyorum ama sana uymuyormuş çalıştığın için, yemek yiyip su falan içiyormuşsun sanırım dün öyle yazmıştın. Bu yüzden sen 20:00 - 22:00 aralığında da yapabilirsin.Cok teşekkürler. En doğru saatler kaç diye önerirsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?