- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.401
allahım bize de yaşatsınBen esime supriz hazirladim kutuya emzik test sonucumu bide cikolata koydum onu verdim cok sevindi ama zaten icime dogmustu dedi
şubat ayı canımKız ben kendim gibi terazi çocik istiyooom, onu ne zaman denk getireyim
Bana normal geldı. Canım kızlarada sor amaY
yani normal böyle olması?
bence gebe kaldı ve sevinçten bizi unuttu
Ocak - Şubat hep sevişmeli şeyler olacak yaniiiişubat ayı canım
Hangı ay olmuyor kı:))))Ocak - Şubat hep sevişmeli şeyler olacak yaniiii
İnsallah inşallah kalsında unutsun yeter kibence gebe kaldı ve sevinçten bizi unuttu
Tamam Ozaman 10’dan önce yapiyim. Cok sağolNormalde öğle saatlerinde kuzucum, 13:00 - 16:00 aralığı diye biliyorum ama sana uymuyormuş çalıştığın için, yemek yiyip su falan içiyormuşsun sanırım dün öyle yazmıştın. Bu yüzden sen 20:00 - 22:00 aralığında da yapabilirsin.
Rica ederim ne demekTamam Ozaman 10’dan önce yapiyim. Cok sağol
Doğrukızlar ben de yarın yumurtlama testlerine baslıyorum, tam 10. günüm olacak. anladığım kadarıyla en uygun saatler 13:00-16:00 arası bir de 1-2 saat sıvı tüketmeden yapılması gerekiyor dimi?
O kadar az saatten fark etmez canim bence. Regl daha dun bitmis yapmaya devam et bakalim ilerleyen günlerde olucaktir pikEki Görüntüle 2551599
Kizlar yorum alıyım. Dün yaptığım testler bundan daha koyuydu. Dün saat 8 de yaptım akşam , şimdi saat 10:55 te yaptım akşam. Ondan fark etmiş olabilir mi? Yoksa ben mi yanlış yapıyorum. Anlamadım ya. Reglim dün bitti.
Evet canim. Piki gordugun zaman anliycaksin farkıY
yani normal böyle olması?
Hadi insallahO kadar az saatten fark etmez canim bence. Regl daha dun bitmis yapmaya devam et bakalim ilerleyen günlerde olucaktir pik
Tamam kuzum çok sağolEvet canim. Piki gordugun zaman anliycaksin farkı
arkadaşlar uzun zaman uğraşıp sonuç alamayanlar rahim filmi çektirmeyi düşünmediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?