Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
açık hava iyi geliyor demkki herife.... Ayyy bende de bir haller oldu hiç canım yapmak istemiyor. Hep bir uyuşukluk halleri var akşamları. Zaten kaynanam yatmadan biriş tutamıyoruzda evde. Çocuk faktörüde var tabi. ama yine yapardık düzenli Bu ay çok sıkıldım artık hani olmuyorya bayadır uğraşıyoruz. Sanırım bu yğzden artık uğraşmak yapmak istemiyorum

Ne zamandır ugrasiyodunuz canim? Yazmistin ama burda cok arkadas olunca unuttum ben onu. Bizde de simdi bak 4 gündür olmadi cunku sıkıldım cocuk odakli olmaktan.
Diger yandan evde sürekli birinin olması insani etkiler sanirim rahatca ses olmaz buda etkiliyodur belki sizi. Kv baska cocugu yok mu? Biraz onlarda kalsa? Veya odada ebeveyn banyonuz var mi? O zaman rahat oluyor insan evde kim olursa olsun.

Gelsin minnak terazileeeeeeer

yok be yavrum ebeveyn banyosu malesef. odaya girip o işi yapıp direk duşa giremiyoruz malesef. Yada peşpeşe girmiyoruz. Başka iki tane görümcem var amaonlarda kalmaz. Zaten bende yaşıyor. oğluma da o bakıyor ben işteyken gidemez yani kolay kolay. Aynen vala sıkıldım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…