- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.441
13 .25 gibi sonuçlar elimde kuzum paylaşıcam hemen foto çekip❤
Elazigliyim canım bizim buralarda normal oluyor ağız alışkanlığıKiz sen nerelisintoo diyon
Yok bekliyorm halaDidemmmm geldi mi kırmızılar ne durumdasın
Tüh neyse bida ki rüyalara kısmet kuzum
Bende tunceli bizimkilerde cok kullanir ondan sordumElazigliyim canım bizim buralarda normal oluyor ağız alışkanlığı
Ay bende cok heyecanlandım yaaaa hadi bakalımCanım ogleden sonra cikicak 13.15 de kizi okula bırakıp oradanda sonucları almaya gidicem
AMIN kuzum inşallah❤
Yakınız yineBende tunceli bizimkilerde cok kullanir ondan sordum
Hayr olsun inşallahGunaydin kiz ❤
Rüya gördümben rüya gördüm
Kucagimda bebek gördüm ama benim bebegim değildi arkadasimindi
Gunaydin kiz ❤
Rüya gördümben rüya gördüm
Kucagimda bebek gördüm ama benim bebegim değildi arkadasimindi
Ooo yavrum sen neredeydin daha önce yahuuu? Neden paylaşmadın bu bilgiyi bizimle?Hsg yani rahim filminden sonra çok hamile kalan var hiç düşügünüz yoksa çektirin ayrıca ben Doktor asistanıyım bu işlemlere çok girdim
Gizsiz tam aklımdan geçiyordu, benimki de bi hareketli sanki ya da bana öyle geliyor.Kasıkta ara ara sancı var. yumurtam hala yasyor olamaz dimi kızlar
ctesi pazar pikti.
pazartesi çatlamıştı
Kasıkta ara ara sancı var. yumurtam hala yasyor olamaz dimi kızlar
ctesi pazar pikti.
pazartesi çatlamıştı
Ay ne bilim antibiotik kullandim ya ona bağlıyorumkuzum senin kırmızılar hiç gecikmezdii bu ay niçin böyle senceee
Tabi ogluna bakiyorsa el mahkum canim mecbur sizde olmasi lazım. Belki daha rahat olabilceginiz eve gecebilirsiniz veya kv yakininizda bi ev tutabilirsiniz bilmiyorum tabi detayli yuvarlak konusuyorum. Oglun kac yasindaydi? Seninkide surekli sana vurma egiliminde mi? Benimki 2.5 yasinda hamile olsam naaparim diye dusunuyorum bazen. Dun oyle bi kostu ki afedersin seyimin kemigine vurdu o hizlayok be yavrum ebeveyn banyosu malesef. odaya girip o işi yapıp direk duşa giremiyoruz malesef. Yada peşpeşe girmiyoruz. Başka iki tane görümcem var amaonlarda kalmaz. Zaten bende yaşıyor. oğluma da o bakıyor ben işteyken gidemez yani kolay kolay. Aynen vala sıkıldım yaaa
Evet canımkızlar ben de yarın yumurtlama testlerine baslıyorum, tam 10. günüm olacak. anladığım kadarıyla en uygun saatler 13:00-16:00 arası bir de 1-2 saat sıvı tüketmeden yapılması gerekiyor dimi?
bazı sitelerde yumurta 24-48 saat yasar yazıyor ama kafam karıstı. akşam yapsamıydım ya. bende suratına bakmıyom adamınGizsiz tam aklımdan geçiyordu, benimki de bi hareketli sanki ya da bana öyle geliyor.
Ay ne bilim antibiotik kullandim ya ona bağlıyorum
bazı sitelerde yumurta 24-48 saat yasar yazıyor ama kafam karıstı. akşam yapsamıydım ya. bende suratına bakmıyom adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?