Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg yani rahim filminden sonra çok hamile kalan var hiç düşügünüz yoksa çektirin ayrıca ben Doktor asistanıyım bu işlemlere çok girdim
Ooo yavrum sen neredeydin daha önce yahuuu? Neden paylaşmadın bu bilgiyi bizimle? Kuzumşakası bir yana burada bu işlemin biraz ağrılı ve sıkıntılı olduğunu okumuştum. Doğru mu?

Kasıkta ara ara sancı var. yumurtam hala yasyor olamaz dimi kızlar
ctesi pazar pikti.
pazartesi çatlamıştı

kuzum çatlama süresi ne kadardır ki onu bilemiyorum, çatladıktan sonrası hep silik çıkıyor ya

Tabi ogluna bakiyorsa el mahkum canim mecbur sizde olmasi lazım. Belki daha rahat olabilceginiz eve gecebilirsiniz veya kv yakininizda bi ev tutabilirsiniz bilmiyorum tabi detayli yuvarlak konusuyorum. Oglun kac yasindaydi? Seninkide surekli sana vurma egiliminde mi? Benimki 2.5 yasinda hamile olsam naaparim diye dusunuyorum bazen. Dun oyle bi kostu ki afedersin seyimin kemigine vurdu o hizla herhalde bu kısı atlatirsak daha iyi olur ondan sonra kendi basina oynamaya baslar herhalde

bazı sitelerde yumurta 24-48 saat yasar yazıyor ama kafam karıstı. akşam yapsamıydım ya. bende suratına bakmıyom adamın

akşam yanaştı mı
Ben olsam bende yüzüne bakmazdım ama bugün yanaşırsa şeyap bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…