- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.461
Dollenmeyen yumurta adet olaana kadar duruyo adetle atilip gidiyomus kuzuKasıkta ara ara sancı var. yumurtam hala yasyor olamaz dimi kızlar
ctesi pazar pikti.
pazartesi çatlamıştı
Hhhaha aklıma şaban geldi samanlıkta fingırdesmesı:))Valla biz ocak subatta koyde olucaz esimin memlekette. Orda esime bisey oluyo havasindan mi suyundan mi bilmiyorumnormalde o kadar aşırı sık olmaz iliskimiz. Orda artik utaniyorum insanlardan sürekli banyoya gir cık sacma sapan nedenler bulmaya calisiyorum kendimce bahceye gittim ben bi banyo yapiyim ustum kirlendi ben bi banyo yapiyim ogluma da koyde hamile kaldim zaten bizim acilen esimin koye gitmemiz gerek :))
evet akşam yanaştıakşam yanaştı mı
Ben olsam bende yüzüne bakmazdım ama bugün yanaşırsa şeyap bari
Ne olacak bizim halimiz böyle bacım yabazı sitelerde yumurta 24-48 saat yasar yazıyor ama kafam karıstı. akşam yapsamıydım ya. bende suratına bakmıyom adamın
Aynwn kuzumaman sadece ona bağla
Bu ay verimsizdik biz ilaçlar vs.
İnşallah adetten sonra zımba gibi olcaz
2 ayda mı?Benim 2. Ay denemem. 14 Eylül de evlendim. Ben düşünüyorum şahsen.
canım ben ameliyatta oldu açtırmak için açılmadı. en son istanbula gitti ünlü bir doktora çetirdim açıldı çok şükür rahim filmiylePeki kapalı tüpler nasıl açılıyor? Ya da açılabiliyor mu?
belki bu denemenizde öyle olacakBilemiyorum canim benim ilk cocugum 1.5 sene sonra olmustu hic cektirmedim film falan. Tedavi uygulanmamisti
Tupler kapalı olsa kımyasal olmazdı dımı canım benım cektırmeme gerek var mı?önemli bir konu bence baktırmak lazım
Bi orası kaldi zatenHhhaha aklıma şaban geldi samanlıkta fingırdesmesı:))
belki bu denemenizde öyle olacak
ama işlevini yitiriyodur kuzumDollenmeyen yumurta adet olaana kadar duruyo adetle atilip gidiyomus kuzu
Ben senin yerinde olsam bende yapmazdim herhalde kuzum ya bilemedimevet akşam yanaştı
uykum var dedim
yapsamıydım kız
Benımde oleydı vardır belkıKasıkta ara ara sancı var. yumurtam hala yasyor olamaz dimi kızlar
ctesi pazar pikti.
pazartesi çatlamıştı
Oyle tabi ama kasikla hafid agri normal yumurtlama da geçtikten sonradaama işlevini yitiriyodur kuzum
aktif olsa pikten sonra patır patır hamıle kalırız zaten
Oy maşallah çok şükür, geçmiş olsuncanım ben ameliyatta oldu açtırmak için açılmadı. en son istanbula gitti ünlü bir doktora çetirdim açıldı çok şükür rahim filmiyle
yok canım olmazdı.senin tüpler açık olduğu için yumurtan döllenmiş ama rahime yerleşmemiş kimyasal yaşamışsınTupler kapalı olsa kımyasal olmazdı dımı canım benım cektırmeme gerek var mı?
Evet2 ayda mı?
ilk denemenizde geç olmuş ya hani belki buda öyle olur diyorum.Nasil yani canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?