Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah inşallah kuzum ya inşallah kendimden cok senden umutluyum ben yaa aglarım valahı bak
Amin kuzum amin amin Allah ragzi olsun çok güzel yureklisin inşallah hep birlikte ağlarız burda ama gebe olduğumuz için mutluluktan ❤

Hsg yani rahim filminden sonra çok hamile kalan var hiç düşügünüz yoksa çektirin ayrıca ben Doktor asistanıyım bu işlemlere çok girdim
valla ben 2 Eylül de çektiridm o ay zaten korunduk. Ekim ayı geçti birşey yok. Şimdi kasım ayındayız bakalım filimden sonra 6 ay daha doğal yolla deneyn dedi dr

Benim kalbim sıkışıyor heyecandan yüreğim hopluyor inşallah sonuç pozitif olurda busefer mutluluktan ağlarım

Valla senin adına bende heyecan yapiyorum inan o saatlerde disarida olucam ama surekli bakicam senin icin

Valla senin adına bende heyecan yapiyorum inan o saatlerde disarida olucam ama surekli bakicam senin icin
Sağol kuzum benim Allahım hepinizden ragzi olsun çok kaliteli temiz yürekli insanlarsınız gerçekten rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Sağol kuzum benim Allahım hepinizden ragzi olsun çok kaliteli temiz yürekli insanlarsınız gerçekten rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Amin kuzucum insallah ama bence sen hamilesin Hepimizin icine ayni sey doguyor baksana

yokdaha neler ne yaşaması kız ruhunu çoktan teslim etmiştir o :)
Konuşurken uslüba bırak dikkat ederlim
sonuçta hepimizin hassas noktası diymi?
dalga geçer gibi konuşursak anlaşamayabiliriz.Yaşıyor yada yaşamıyor. biraz daha teorik bilgilerle birbirmize konuşursak yardımcı olabiliriz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…