- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.481
Amin kuzum amin amin Allah ragzi olsun çok güzel yureklisin inşallah hep birlikte ağlarız burda ama gebe olduğumuz için mutluluktan ❤İnsallah inşallah kuzum ya inşallah kendimden cok senden umutluyum ben yaa aglarım valahı bak
Oy maşallah çok şükür, geçmiş olsun
Ay inşallah okudugun gibi çıkar kuzum Aminn Aminnnay sonuç13,25 diye okudum yaainşallah öyle bişeyler çıkar sonucun kuzummm
Benim kalbim sıkışıyor heyecandan yüreğim hopluyor inşallah sonuç pozitif olurda busefer mutluluktan ağlarımAy bende cok heyecanlandım yaaaa hadi bakalım
Gusel haberlerini bekliyoruz kuzuAy inşallah okudugun gibi çıkar kuzum Aminn Aminnn❤
Allah korusun kiz neden oyle olsun :))) olumlama yapıyoruz biz burda genelde birbirimize aslindailk denemenizde geç olmuş ya hani belki buda öyle olur diyorum.
valla ben 2 Eylül de çektiridm o ay zaten korunduk. Ekim ayı geçti birşey yok. Şimdi kasım ayındayız bakalım filimden sonra 6 ay daha doğal yolla deneyn dedi drHsg yani rahim filminden sonra çok hamile kalan var hiç düşügünüz yoksa çektirin ayrıca ben Doktor asistanıyım bu işlemlere çok girdim
Benim kalbim sıkışıyor heyecandan yüreğim hopluyor inşallah sonuç pozitif olurda busefer mutluluktan ağlarım❤
hayır kesinlikle bir art niyetim yok. İnşallah tez zamanda olurAllah korusun kiz neden oyle olsun :))) olumlama yapıyoruz biz burda genelde birbirimize aslindasenin bu yorumun tezat oldu buna biraz
yokdaha neler ne yaşaması kız ruhunu çoktan teslim etmiştir o :)Kasıkta ara ara sancı var. yumurtam hala yasyor olamaz dimi kızlar
ctesi pazar pikti.
pazartesi çatlamıştı
Sağol kuzum benim Allahım hepinizden ragzi olsun çok kaliteli temiz yürekli insanlarsınız gerçekten rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahValla senin adına bende heyecan yapiyorum inano saatlerde disarida olucam ama surekli bakicam senin icin
Amin kuzucum insallah ama bence sen hamilesinSağol kuzum benim Allahım hepinizden ragzi olsun çok kaliteli temiz yürekli insanlarsınız gerçekten rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah❤
Konuşurken uslüba bırak dikkat ederlimyokdaha neler ne yaşaması kız ruhunu çoktan teslim etmiştir o :)
Daha ne kadar var ???? Hafi çatladım meraktan.Benim kalbim sıkışıyor heyecandan yüreğim hopluyor inşallah sonuç pozitif olurda busefer mutluluktan ağlarım❤
hadi inşallah didomPoncik kocam da rüyasında bebek görmüşsabah hemen sordu adet oldun mu diye
Hakkaten sen oldun mu ??Poncik kocam da rüyasında bebek görmüşsabah hemen sordu adet oldun mu diye
Tskler canımyok canım olmazdı.senin tüpler açık olduğu için yumurtan döllenmiş ama rahime yerleşmemiş kimyasal yaşamışsın
Didos ya biliyorum testte negatif gormek insani üzüyor ama varsa testin bi tane daha yapsan mi acaba canimPoncik kocam da rüyasında bebek görmüşsabah hemen sordu adet oldun mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?