- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.501
Yok olmadim dahaHakkaten sen oldun mu ??
Konuşurken uslüba bırak dikkat ederlim
sonuçta hepimizin hassas noktası diymi?
dalga geçer gibi konuşursak anlaşamayabiliriz.Yaşıyor yada yaşamıyor. biraz daha teorik bilgilerle birbirmize konuşursak yardımcı olabiliriz bence.
%99.99 katılıyorum bu teklife yap kız !!!!Didos ya biliyorum testte negatif gormek insani üzüyor ama varsa testin bi tane daha yapsan mi acaba canim
Canim 2 gun once yaptim olsa cikardi yapmıcam baska sinir oldumDidos ya biliyorum testte negatif gormek insani üzüyor ama varsa testin bi tane daha yapsan mi acaba canim
Yapmıcam%99.99 katılıyorum bu teklife yap kız !!!!
Yok olmadim dahabel agrisindan baskasa bisi yok normalde tam rahim bolgem agrir asaya dogru cekilir anlarim geliyo diye
Sen bilirsin kuzucumCanim 2 gun once yaptim olsa cikardi yapmıcam baska sinir oldumgelir bekliyorum atesim baya düştü 36.10 gebelik olmaz
Bu ateşi hangi app ile takibe alıyorsun??? Başlıcam sabah uyanınca. En azından niyetlendimCanim 2 gun once yaptim olsa cikardi yapmıcam baska sinir oldumgelir bekliyorum atesim baya düştü 36.10 gebelik olmaz
Kuzum ben de enfeksiyon için antibiyotik krem felan kullanmıştım ama o ay reglim düzene girmişti her zaman 5 10 gün gecikirdi enfeksiyondan dolayı ilaç aldığım ay tam gününde regl gelmişti ilaca bağlama benceAy ne bilim antibiotik kullandim ya ona bağlıyorum
Fertility friendBu ateşi hangi app ile takibe alıyorsun??? Başlıcam sabah uyanınca. En azından niyetlendimfiziki olarak gerçekleşir mi pek söz veremiycem
COOk yenı daha 1yıl dolsun ole baktır canım
Ozamam tamamen strres yapmadım ondnaKuzum ben de enfeksiyon için antibiyotik krem felan kullanmıştım ama o ay reglim düzene girmişti her zaman 5 10 gün gecikirdi enfeksiyondan dolayı ilaç aldığım ay tam gününde regl gelmişti ilaca bağlama bence
Kız bende hamile kldigimda etrafımdaki herkes beni görmüştü rüyasında bı bktin seninde öyle olurPoncik kocam da rüyasında bebek görmüşsabah hemen sordu adet oldun mu diye
Ateşi telefon mu olcuyo hahahahaFertility friend Eki Görüntüle 2551629
Bu kuzumn
Kız ne oldu geldı mi kırmızı kartGusel haberlerini bekliyoruz kuzu
Teşekkürler tatlım hadi bakalım dinliyorum seni yapmadığım şey kanlıcam bu ay yanı öyle görünüyorFertility friend Eki Görüntüle 2551629
Bu kuzumn
Kuzu kontrol icim 1 yil bekleme bence tamamen saçmalık dusunsene bi sorun var tedavi gerekli bu sorunu bilmediğin icin 1 yil bosuna uğraşıyorsun.. Benimde esiminde bu ay kontrolleri var 3. Ayimiz egee bi sorunumuz varsa hemen bilelim ki tedaviye basliyalimndiye gidiyoruz simdidenCOOk yenı daha 1yıl dolsun ole baktır canım
Ama üzülüyorum olmuyor acaba sorun mu var diye. Kaç tane arkadasım zırt diye ilk geceden hamile kaldı Hem de hiç çocuk sevmeyenler istemeyenlerCOOk yenı daha 1yıl dolsun ole baktır canım
Kız bende hamile kldigimda etrafımdaki herkes beni görmüştü rüyasında bı bktin seninde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?