Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba , bat 12 kasım bende bekleyenlerdenim . 4 temmuzda kürtaj oldum sağlıksız gebelikten dolayı 6 haftalıkken alındı. 3 ay korundum ama bu ay beklemedeyim. ilk gebeliğimde çok emindim hamile kalacağım diye belirtiler adet belirtisinden çok farklıydı . şuan ise 3 gündür şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum. onun dışında bir belirtim yok .

Bende öyle düşünüyorum benim de Aralık son haftasında. Ancak ozamana randevu alabildik bu gün

Bende öyle düşünüyorum benim de Aralık son haftasında. Ancak ozamana randevu alabildik bu gün
Bende geçen ay aldim anca bu aya oda daha taa subata fekan vercekti dedim cocuk iatiyoruz olmuyo saolsun aralara sıkıştırdı

Hoş geldin canım çok geçmiş olsun allah bı daha yaşatmasın tez zamanda yine nasip olur inşallah

Ama normal surecte ılk 6ayda olma ıhtımalı %20 gıbı bır oran o nedenle 1seneye kadar normal dıe bakıyorlar

Bende geçen ay aldim anca bu aya oda daha taa subata fekan vercekti dedim cocuk iatiyoruz olmuyo saolsun aralara sıkıştırdı
Ben bir iki ay oluruna birakacm doktora gitmeyecem bakalim hele ne olacak zaten ilki gibi de ugrasasim gelmiyor ya

Ama normal surecte ılk 6ayda olma ıhtımalı %20 gıbı bır oran o nedenle 1seneye kadar normal dıe bakıyorlar
Öyle canım ilk bir yıl doktorlar normal bakıyor tedavi vermiyor ama bildiğin bı hastalığın varsa bir yıl bekletmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…