- 29 Haziran 2019
- 347
- 451
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.521
Yap tabi ay keske sunuda yapsaydik demeyelimnTeşekkürler tatlım hadi bakalım dinliyorum seni yapmadığım şey kanlıcam bu ay yanı öyle görünüyor
Bende öyle düşünüyorum benim de Aralık son haftasında. Ancak ozamana randevu alabildik bu günKuzu kontrol icim 1 yil bekleme bence tamamen saçmalık dusunsene bi sorun var tedavi gerekli bu sorunu bilmediğin icin 1 yil bosuna uğraşıyorsun.. Benimde esiminde bu ay kontrolleri var 3. Ayimiz egee bi sorunumuz varsa hemen bilelim ki tedaviye basliyalimndiye gidiyoruz simdiden
Aynen öyle çok haklısın valla. Allahım ben herseyi yapıyorum gerisi sende çok aminYap tabi ay keske sunuda yapsaydik demeyelimn
erkek bebek güzel haberler alacaga isaretmisKeske ama sanmıyorum. Kuzum. Ruyamsa kucagimdaki bebek başkasınindi eekeksi mavi giyilmesi
Bende geçen ay aldim anca bu aya oda daha taa subata fekan vercekti dedim cocuk iatiyoruz olmuyo saolsun aralara sıkıştırdıBende öyle düşünüyorum benim de Aralık son haftasında. Ancak ozamana randevu alabildik bu gün
Evet kuzum baktimerkek bebek güzel haberler alacaga isaretmis
Hoş geldin canım çok geçmiş olsun allah bı daha yaşatmasın tez zamanda yine nasip olur inşallahKızlar merhaba , bat 12 kasım bende bekleyenlerdenim . 4 temmuzda kürtaj oldum sağlıksız gebelikten dolayı 6 haftalıkken alındı. 3 ay korundum ama bu ay beklemedeyim. ilk gebeliğimde çok emindim hamile kalacağım diye belirtiler adet belirtisinden çok farklıydı . şuan ise 3 gündür şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum. onun dışında bir belirtim yok .
Aynen öyle bizim gibi , birisi randevusunu iptal etmiş de ona bizi koydular. En yakın bu bana da 23 Ocak demişti yoksaBende geçen ay aldim anca bu aya oda daha taa subata fekan vercekti dedim cocuk iatiyoruz olmuyo saolsun aralara sıkıştırdı
Ama normal surecte ılk 6ayda olma ıhtımalı %20 gıbı bır oran o nedenle 1seneye kadar normal dıe bakıyorlarKuzu kontrol icim 1 yil bekleme bence tamamen saçmalık dusunsene bi sorun var tedavi gerekli bu sorunu bilmediğin icin 1 yil bosuna uğraşıyorsun.. Benimde esiminde bu ay kontrolleri var 3. Ayimiz egee bi sorunumuz varsa hemen bilelim ki tedaviye basliyalimndiye gidiyoruz simdiden
Sen 2aydır ıyı degerlendırdın mı?Ama üzülüyorum olmuyor acaba sorun mu var diye. Kaç tane arkadasım zırt diye ilk geceden hamile kaldı bende hiç çocuk sevmeyenler istemeyenler
Ben bir iki ay oluruna birakacm doktora gitmeyecem bakalim hele ne olacak zaten ilki gibi de ugrasasim gelmiyor yaBende geçen ay aldim anca bu aya oda daha taa subata fekan vercekti dedim cocuk iatiyoruz olmuyo saolsun aralara sıkıştırdı
İnşallah canımm Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsinHoş geldin canım çok geçmiş olsun allah bı daha yaşatmasın tez zamanda yine nasip olur inşallah
Olsun her ihtimale karşı herseye bi bakılsın en azından nerde durduğumuzu biliriz ya aklımda deli sorular var zaten.Ama normal surecte ılk 6ayda olma ıhtımalı %20 gıbı bır oran o nedenle 1seneye kadar normal dıe bakıyorlar
Öyle canım ilk bir yıl doktorlar normal bakıyor tedavi vermiyor ama bildiğin bı hastalığın varsa bir yıl bekletmiyolarAma normal surecte ılk 6ayda olma ıhtımalı %20 gıbı bır oran o nedenle 1seneye kadar normal dıe bakıyorlar
Hayirliai kuzum insallah bi sorun cikmazAynen öyle bizim gibi , birisi randevusunu iptal etmiş de ona bizi koydular. En yakın bu bana da 23 Ocak demişti yoksa
Aminnnnnn hepimize inşallahİnşallah canımm Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Sen bılırsın canımOlsun her ihtimale karşı herseye bi bakılsın en azından nerde durduğumuzu biliriz ya aklımda deli sorular var zaten.
Olabilir ama gidiyorum simdiden nolur nolmaz diyeAma normal surecte ılk 6ayda olma ıhtımalı %20 gıbı bır oran o nedenle 1seneye kadar normal dıe bakıyorlar
1 ay değerlendirdik bi de şimdi işte. Dün adetim bitti. Bugün siftahı yaptıkSen 2aydır ıyı degerlendırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?