Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oluruna birakimca daha cabuk oluyo
İnşallah öyle olur ama gerçekten ilkinde çok araştırdım çok uğraştım hep doktordaydim iyi bı doktor bulamadım bulana kadar çok vakit kaybettim herşeyi yaptım sonunda tuttu ama nasip olmadı doğurmak ondan mıdır bilmem bı sefer bişey yapasim gelmiyor ya

Ne teorisinden bahsediyorsun canım yaa.... Burda çok kere şait oldum ben , herkes birbiriyle samimi konuşuyor samimi espriler yapıyor. Benim bu lafım mı rahatsız etti seni... Ben orada aşağılayıcı küçük düşürücü bir şey de demedim ayrıca.. Sen neden böyle alınganlık yaptın onu da anlamadım doğrusu.....

Kötü niyetle söylemedi bence kuzum ya ne zamandir konusuyoruz burda az cok biliyoruz birbirimizi
aynen canım, kötü niyetli olsam zaten gerçekten kırıcı ve daha farklı boyutta şeyler yazardım... Bir de neden öyle birşey yapayım mı aylardır buradayız i ikötü hallerimizii paylaşıyoruz

İnşallah gebesindir canım. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeni.

Kizlar daha sakin konuşalım gerçekten burdaki samimiyet başka topiklerde yok burda hepimiz aynı amaçla toplandik ama çocuk dan başka herşeyi konuşuyoruz gülüyoruz birbirimizi takip ediyoruz gerilmeler yerine gulmeler yakışır bize

aynen canım, kötü niyetli olsam zaten gerçekten kırıcı ve daha farklı boyutta şeyler yazardım... Bir de neden öyle birşey yapayım mı aylardır buradayız i ikötü hallerimizii paylaşıyoruz
Biliyorum canim. Yok neden kötü bi niyet besleyelim zaten tabiki ne zamandir konusuyoruz burda Sadece hassas bi konu ya ondan oyle dusunmus olabilir gizsizim onu da anlamak lazim tabi. Gizsiz seviyorum seni canim anlar oda

Kız ama sende naapmissin boyle Gizsiz bisey demedi canim hassas oldugu bi nokta sadece. Kötü niyetim yoktu vs yazsan anlardı oda sert yapmayinnn durduk yere kizlarrr

Ooo yavrum sen neredeydin daha önce yahuuu? Neden paylaşmadın bu bilgiyi bizimle? Kuzumşakası bir yana burada bu işlemin biraz ağrılı ve sıkıntılı olduğunu okumuştum. Doğru mu?
Evet daha önceki sistemlerde oluyordu biliyorsunuz artık hersey değişti eskisi gibi değil ama acı hissiniz kuvvetliyse anestezi ile yaptırın derim zaten çok sürmüyor kuzum 5 dkka sürmüyor
Ben baya giremiyorum kuzum arada giriyorum siteye

Kızlar erken gebelik testi hangisi iyi sizce kullanan var mı bunlardan

Eklentiler

• Screenshot_20191106-115400.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20191106-115429.webp
    24 KB · Görüntüleme: 21

bir yıl beklemek bence de cok sacma. bizi de doktor 1 yıl bekletti, halbuki yaptığı şey zaten bi kan testi bir de erkek için sperm testi. ne var sanki en basından yapsalar? 1 yıl sonunda eşimde sperm problemi oldugunu ogrenmiş olduk, 1 yılımız boşa gitti resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…