- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.541
Oluruna birakimca daha cabuk oluyoBen bir iki ay oluruna birakacm doktora gitmeyecem bakalim hele ne olacak zaten ilki gibi de ugrasasim gelmiyor ya
Ay insallah. Şimdiden acaba nolur diye aklım bulanıyor korkudan.Hayirliai kuzum insallah bi sorun cikmaz
İnşallah öyle olur ama gerçekten ilkinde çok araştırdım çok uğraştım hep doktordaydim iyi bı doktor bulamadım bulana kadar çok vakit kaybettim herşeyi yaptım sonunda tuttu ama nasip olmadı doğurmak ondan mıdır bilmem bı sefer bişey yapasim gelmiyor yaOluruna birakimca daha cabuk oluyo
Ama sen bıkere yasamıstın zaten gebelık sorun yok demmekkıOlabilir ama gidiyorum simdiden nolur nolmaz diye
Ay hsdı bakalım:)))1 ay değerlendirdik bi de şimdi işte. Dün adetim bitti. Bugün siftahı yaptık
Benimde vallaAy insallah. Şimdiden acaba nolur diye aklım bulanıyor korkudan.
Ne teorisinden bahsediyorsun canım yaa.... Burda çok kere şait oldum ben , herkes birbiriyle samimi konuşuyor samimi espriler yapıyor. Benim bu lafım mı rahatsız etti seni... Ben orada aşağılayıcı küçük düşürücü bir şey de demedim ayrıca.. Sen neden böyle alınganlık yaptın onu da anlamadım doğrusu.....Konuşurken uslüba bırak dikkat ederlim
sonuçta hepimizin hassas noktası diymi?
dalga geçer gibi konuşursak anlaşamayabiliriz.Yaşıyor yada yaşamıyor. biraz daha teorik bilgilerle birbirmize konuşursak yardımcı olabiliriz bence.
Olsun kuzum. Nolur nolmaz gidim kac sene önceydi oAma sen bıkere yasamıstın zaten gebelık sorun yok demmekkı
aynen canım, kötü niyetli olsam zaten gerçekten kırıcı ve daha farklı boyutta şeyler yazardım... Bir de neden öyle birşey yapayım mı aylardır buradayız i ikötü hallerimizii paylaşıyoruzKötü niyetle söylemedi bence kuzum ya ne zamandir konusuyoruz burda az cok biliyoruz birbirimizi
İnşallah gebesindir canım. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeni.Kızlar merhaba , bat 12 kasım bende bekleyenlerdenim . 4 temmuzda kürtaj oldum sağlıksız gebelikten dolayı 6 haftalıkken alındı. 3 ay korundum ama bu ay beklemedeyim. ilk gebeliğimde çok emindim hamile kalacağım diye belirtiler adet belirtisinden çok farklıydı . şuan ise 3 gündür şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum. onun dışında bir belirtim yok .
Kizlar daha sakin konuşalım gerçekten burdaki samimiyet başka topiklerde yok burda hepimiz aynı amaçla toplandik ama çocuk dan başka herşeyi konuşuyoruz gülüyoruz birbirimizi takip ediyoruz gerilmeler yerine gulmeler yakışır bizeNe teorisinden bahsediyorsun canım yaa.... Burda çok kere şait oldum ben , herkes birbiriyle samimi konuşuyor samimi espriler yapıyor. Benim bu lafım mı rahatsız etti seni... Ben orada aşağılayıcı küçük düşürücü bir şey de demedim ayrıca.. Sen neden böyle alınganlık yaptın onu da anlamadım doğrusu.....
Biliyorum canim. Yok neden kötü bi niyet besleyelim zaten tabiki ne zamandir konusuyoruz burdaaynen canım, kötü niyetli olsam zaten gerçekten kırıcı ve daha farklı boyutta şeyler yazardım... Bir de neden öyle birşey yapayım mı aylardır buradayız i ikötü hallerimizii paylaşıyoruz
İnşallah canımm inşallahİnşallah gebesindir canım. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeni.
Kız ama sende naapmissin boyleNe teorisinden bahsediyorsun canım yaa.... Burda çok kere şait oldum ben , herkes birbiriyle samimi konuşuyor samimi espriler yapıyor. Benim bu lafım mı rahatsız etti seni... Ben orada aşağılayıcı küçük düşürücü bir şey de demedim ayrıca.. Sen neden böyle alınganlık yaptın onu da anlamadım doğrusu.....
Gizsiz bugun gergın bence:)olayı buyutmeye gerek yok herkes ıstedıgını yazarKız ama sende naapmissin boyleGizsiz bisey demedi canim hassas oldugu bi nokta sadece. Kötü niyetim yoktu vs yazsan anlardı oda sert yapmayinnn durduk yere kizlarrr
Evet daha önceki sistemlerde oluyordu biliyorsunuz artık hersey değişti eskisi gibi değil ama acı hissiniz kuvvetliyse anestezi ile yaptırın derim zaten çok sürmüyor kuzum 5 dkka sürmüyorOoo yavrum sen neredeydin daha önce yahuuu? Neden paylaşmadın bu bilgiyi bizimle?Kuzumşakası bir yana burada bu işlemin biraz ağrılı ve sıkıntılı olduğunu okumuştum. Doğru mu?
Canım predıctoru kullandım ben gayet ıyıKızlar erken gebelik testi hangisi iyi sizce kullanan var mı bunlardan
Kuzu kontrol icim 1 yil bekleme bence tamamen saçmalık dusunsene bi sorun var tedavi gerekli bu sorunu bilmediğin icin 1 yil bosuna uğraşıyorsun.. Benimde esiminde bu ay kontrolleri var 3. Ayimiz egee bi sorunumuz varsa hemen bilelim ki tedaviye basliyalimndiye gidiyoruz simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?