Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ovulasyon icin hangi testi kullanıyorsunuz? daha önce laboquick almıstım ama hiç memnun kalmadım. 10 lu testin içinde en az 2-3 tanesi bozuk çıktı.

valla ben 2 Eylül de çektiridm o ay zaten korunduk. Ekim ayı geçti birşey yok. Şimdi kasım ayındayız bakalım filimden sonra 6 ay daha doğal yolla deneyn dedi dr
Canım zaten 6 aya kadar bekletiyorlar çünkü genelde 6 aya kalmadan hamile haberi alıyoruz insallah şeninde öyle olur

1yılda hıc hamılelık olmad ımı

Canım zaten 6 aya kadar bekletiyorlar çünkü genelde 6 aya kalmadan hamile haberi alıyoruz insallah şeninde öyle olur

ay biz 1 yıldır olmuyo diye doktora gittik, 6 ay daha deneyin 6 ay sonra rahim filmi çektirip gel dedi. çektirip gidince bi 6 ay daha mı bekletecek yoksa

Olucak canim sabretmemiz lasim sadece

Iste canim bunu yasamamk icin hemen gidiyorum doktor da gelme etme 1 sene bekle felanda demedi zaten hemen vdrebilcegi en yakin randevuyu veddi bize

Kızlar esınde sperm sorunu olan kısının kımyasal gebelıgı olur mu?yanı ben kumyasal yasadımya esımde sorun olmadıgını anlamalımıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…