- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.561
Dogru sonucu verdi mi pekıCanım predıctoru kullandım ben gayet ıyı
Farketmez canım bence ikisi de gösterir hemen ben mor paket olanı kullanmıştım bir kaç kereKızlar erken gebelik testi hangisi iyi sizce kullanan var mı bunlardan
Canım zaten 6 aya kadar bekletiyorlar çünkü genelde 6 aya kalmadan hamile haberi alıyoruz insallah şeninde öyle olurvalla ben 2 Eylül de çektiridm o ay zaten korunduk. Ekim ayı geçti birşey yok. Şimdi kasım ayındayız bakalım filimden sonra 6 ay daha doğal yolla deneyn dedi dr
1yılda hıc hamılelık olmad ımıbir yıl beklemek bence de cok sacma. bizi de doktor 1 yıl bekletti, halbuki yaptığı şey zaten bi kan testi bir de erkek için sperm testi. ne var sanki en basından yapsalar? 1 yıl sonunda eşimde sperm problemi oldugunu ogrenmiş olduk, 1 yılımız boşa gitti resmen.
Canım zaten 6 aya kadar bekletiyorlar çünkü genelde 6 aya kalmadan hamile haberi alıyoruz insallah şeninde öyle olur
Olucak canim sabretmemiz lasim sadeceİnşallah öyle olur ama gerçekten ilkinde çok araştırdım çok uğraştım hep doktordaydim iyi bı doktor bulamadım bulana kadar çok vakit kaybettim herşeyi yaptım sonunda tuttu ama nasip olmadı doğurmak ondan mıdır bilmem bı sefer bişey yapasim gelmiyor ya
Evet canım cıktı gebelık ama soyle 5gun once yaptım cıkmadı 2gun once yatpım sılık cıktı fotoyu attım refle gun kala yaptıfım buDogru sonucu verdi mi pekı
1yılda hıc hamılelık olmad ımı
Kız tirnaklarin ne guzelmisEvet canım cıktı gebelık ama soyle 5gun once yaptım cıkmadı 2gun once yatpım sılık cıktı fotoyu attım refle gun kala yaptıfım bu
Iste canim bunu yasamamk icin hemen gidiyorum doktor da gelme etme 1 sene bekle felanda demedi zaten hemen vdrebilcegi en yakin randevuyu veddi bizebir yıl beklemek bence de cok sacma. bizi de doktor 1 yıl bekletti, halbuki yaptığı şey zaten bi kan testi bir de erkek için sperm testi. ne var sanki en basından yapsalar? 1 yıl sonunda eşimde sperm problemi oldugunu ogrenmiş olduk, 1 yılımız boşa gitti resmen.
Benm yarın olcam adet ama içimden yap diyorEvet canım cıktı gebelık ama soyle 5gun once yaptım cıkmadı 2gun once yatpım sılık cıktı fotoyu attım refle gun kala yaptıfım bu
Orda kotuydu daha temızlık yapmıstım bıgun oncesı:))((Kız tirnaklarin ne guzelmishic olmadi benim oyle
Olsun canim oda gizsizin hassas oldugu bi konu sonucta ondan oyle tepki vermistir olur boyle seylerGizsiz bugun gergın bence:)olayı buyutmeye gerek yok herkes ıstedıgını yazar
Valla yapma dıcemde ben yapmıstım ama pısman oldum:)))Benm yarın olcam adet ama içimden yap diyor
Bu topigin tırnak fetişi var kesin anladım artıkKız tirnaklarin ne guzelmishic olmadi benim oyle
Kızlar bu soruma cevap beklıyorumKızlar esınde sperm sorunu olan kısının kımyasal gebelıgı olur mu?yanı ben kumyasal yasadımya esımde sorun olmadıgını anlamalımıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?