- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.581
Bende ondan memnunum cnm hamile kaldım onunlakızlar ovulasyon icin hangi testi kullanıyorsunuz? daha önce laboquick almıstım ama hiç memnun kalmadım. 10 lu testin içinde en az 2-3 tanesi bozuk çıktı.
Iste canim bunu yasamamk icin hemen gidiyorum doktor da gelme etme 1 sene bekle felanda demedi zaten hemen vdrebilcegi en yakin randevuyu veddi bize
Valla kuzum hiç bir bilgim yokKızlar bu soruma cevap beklıyorum
Kızlar bu soruma cevap beklıyorum
Hayır cnm ona göre tedavi uygular merak etme tüpler tıkalıysa hsg ile açılıyor zatenay biz 1 yıldır olmuyo diye doktora gittik, 6 ay daha deneyin 6 ay sonra rahim filmi çektirip gel dedi. çektirip gidince bi 6 ay daha mı bekletecek yoksa
Bende kimyasal geçirdim ama eşimde bende sorun yoktu cnmKızlar bu soruma cevap beklıyorum
Beklemek de istiyorum bilmiyorum ama yaaValla yapma dıcemde ben yapmıstım ama pısman oldum:)))
Pazartesi esimin var sonuclari hemen alicakmisiz soylicekler ayin 22.sindede benim var bakalim kuzum insallah sorun çıkmazen güzelini yapmışsın. gerekirse yalan söyle 1 yıl denedik olmadı de. zaten sana adetinin 3. günü gel diyecek kan testi için. test sonucları hemen cıkıyor 2 günde öğreniyorsun bir sıkıntı var mı yok mu.
Yap kiz 1 gun kalmisBeklemek de istiyorum bilmiyorum ama yaa
Pazartesi esimin var sonuclari hemen alicakmisiz soylicekler ayin 22.sindede benim var bakalim kuzum insallah sorun çıkmaz
Ben ne istediğimi bilmiyorum kiYap kiz 1 gun kalmis
Taraflari bos koyBen ne istediğimi bilmiyorum kibi tarafım yok dıyr Bİ tarafım var lan diyor ben en iyisi tımarhaneye gidiyim yavaştan
O zaman öyle bir durumumuz olursa sana danışabiliriz değil mi kuzummm?Evet daha önceki sistemlerde oluyordu biliyorsunuz artık hersey değişti eskisi gibi değil ama acı hissiniz kuvvetliyse anestezi ile yaptırın derim zaten çok sürmüyor kuzum 5 dkka sürmüyor
Ben baya giremiyorum kuzum arada giriyorum siteye
Tabi basımın üzerinde yeriniz var İstanbul’da iyi bi yer de yönlendirebilirim sizeO zaman öyle bir durumumuz olursa sana danışabiliriz değil mi kuzummm?
Aaaa çocuğun var mı yavrucum?Bende ondan memnunum cnm hamile kaldım onunla
Bu asilama ne icin kuzumKızlar aşılama çok acıtan bisey mi bilginiz varmı? Ben ameliyat oldum tıp fakültesin de tek tüp alınınca devlet bana şans tanıyormuş ama aşılama yapılacakmış hiç duymadım şahit olmadım varmı bilginiz kızlar
Yok cnm 3 tane evladımı kaybettimAaaa çocuğun var mı yavrucum?
Noldu kuzum geldimi senin emanetTaraflari bos koytest yap ona bakasan ben hergun hamikeyim test yappp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?