- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.601
CanımsınTabi basımın üzerinde yeriniz var İstanbul’da iyi bi yer de yönlendirebilirim size
Yok kiz ne gelen var ne gidenNoldu kuzum geldimi senin emanet
Tek tüp alındığı zaman cnm devlette olduysan ameliyat sana 1 sene veriyor 1 senede eger hamile kalamadıysam kendiliğinden devlet aşılama Hakkı tanıyor ve benimde aralıkta dolmuş oluyorBu asilama ne icin kuzum
Yapma yaaaYok cnm 3 tane evladımı kaybettimAllah büyük olcak ama
Yok cnm 3 tane evladımı kaybettimAllah büyük olcak ama
Rabbim sağlıklı 1 tane versin gene Razıyım 1 kere yaşasam o duyguyu yeter diyorum Alla boş bırakmasın kucağımızıYapma yaaaÇok üzüldüm kuzum, allah tekrarını yaşatmasın inşallah kayıplarının yerini üçer-beşer doldursun allahım.
Ne zamandı tam günüYok kiz ne gelen var ne gidenruyada bende esimde bebk gorduk bide ay cok tuaf ama yolda gelir
Asla pes etmeyeceğiz inşallah kucaklarımız dolacak kuzumRabbim sağlıklı 1 tane versin gene Razıyım 1 kere yaşasam o duyguyu yeter diyorum Alla boş bırakmasın kucağımızıBEN PES ETMİYORUM SİZDE ETMEYİN
Amin Büşram amin cnm Allah büyükolacak kuzum olacak, cennette buluşacaksınız hepsiyle hem, canım benim ❤ Rabbim tekrar yaşatmasın..
Dene kuzum ozamam insallah ise yararTek tüp alındığı zaman cnm devlette olduysan ameliyat sana 1 sene veriyor 1 senede eger hamile kalamadıysam kendiliğinden devlet aşılama Hakkı tanıyor ve benimde aralıkta dolmuş oluyor
Dün dü canim bugun döngümun 34. GunundeyimNe zamandı tam günü
Test yaptınmıDün dü canim bugun döngümun 34. Gunundeyim
Tskler csnımsperm problemi olsa da hamilelik olabilir canım. olasılık düşüktür ama her zaman olalbilir
Bu ay da kendim denicem ovulasyonla. Yine normal olmazsa gidicem aşılama icin insallah gerek kalma aşılamayaDene kuzum ozamam insallah ise yarar
Insallah kuzumPazartesi esimin var sonuclari hemen alicakmisiz soylicekler ayin 22.sindede benim var bakalim kuzum insallah sorun çıkmaz
Gecen yapmistim yoktu yapmam daha beklicemTest yaptınmı
Tskler canımBende kimyasal geçirdim ama eşimde bende sorun yoktu cnm
Insallah kuzumBu ay da kendim denicem ovulasyonla. Yine normal olmazsa gidicem aşılama icin insallah gerek kalma aşılamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?