- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.621
Belkle benceBeklemek de istiyorum bilmiyorum ama yaa
Yok mu len evde karbonat çamaşır suyu dışmacunu ????Gecen yapmistim yoktu yapmam daha beklicem
Hıcbır bılgım yok canımKızlar aşılama çok acıtan bisey mi bilginiz varmı? Ben ameliyat oldum tıp fakültesin de tek tüp alınınca devlet bana şans tanıyormuş ama aşılama yapılacakmış hiç duymadım şahit olmadım varmı bilginiz kızlar
Yok is yerindeyimYok mu len evde karbonat çamaşır suyu dışmacunu ????
Insallah canimBat a 4 günüm var kopmayan akintım var internette gebelik belirtisi yazıyor nasip et yarabbim
Ay hadi insallahBat a 4 günüm var kopmayan akintım var internette gebelik belirtisi yazıyor nasip et yarabbim
Kuzum. Hic bisiye kesin belirtidir diyemem cunku adetle cok benziyo maleaef test yap yarin gunun zaten varsa cikae mutlakaD1DEM kuzum bişey diycem gögüsme acı oluyor ama içinden eleyınce olmuyor bsy ole hısetmiyorum ama tütyenın üstünden ucunu eleyınce acıdıgının farkındayım
HahahahahhahahaahaBu topigin tırnak fetişi var kesin anladım artık
Vah arkadaş neyin üstüne çiş yaparsan köpürecek gibi duruyor bi bak bakalım etrafa !!Yok is yerindeyim
Amin amin kuzum benimAy hadi insallah
Az daha bekle bakalim işimiz anca beklemek zatenGecen yapmistim yoktu yapmam daha beklicem
Olsun kuzucum bakalım yarına ben ne olcam R Rainbow3461 ne olduu belli miKuzum. Hic bisiye kesin belirtidir diyemem cunku adetle cok benziyo maleaef test yap yarin gunun zaten varsa cikae mutlaka
Hahaha ondan diyorum genel anlamda topiktekiler tırnaklara çok dikkat ediyor. İlk okuldaki gibi tırnak kontrolünde hissettim kendimi.Hahahahahhahahaahasana yazan ben degildim ama kuzum o baska arkadasti ama simdi Allah icin cok guzel tırnaklarınız
Belli olmaz belki o ikisi bütün aya bedeldir ne biliyon kızııııımEki Görüntüle 2551652
Kizlar tutarsa bu iki iliski tutmustur ki sanmiyorum yumurtlama gunum değil diyumurtlama gunumde olan tutsaydi şimdiye cikardi yani bu ay fos bosuna umut yok adet gelicek
AYyyy ınsallahhhhBelli olmaz belki o ikisi bütün aya bedeldir ne biliyon kızııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?