Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha ondan diyorum genel anlamda topiktekiler tırnaklara çok dikkat ediyor. İlk okuldaki gibi tırnak kontrolünde hissettim kendimi. bundan sonra ojesiz fotoğraf atmam buraya
Ben uzun hic kullanamiyorum valla buraya test atarken dikkatli atmaya calisiyorum cunku kısa kesilmis tirnaklara sahibim sizin tirnaklar cok guzel begeniyorum ama kullanamiyorum

ben tüp bebek denemiştim canım alttan muayene nasıl yapılıyosa onun gibi bişey hissetmiyorsun yani

Kızlar bu soruma cevap beklıyorum

Canim o sadece eşten kaynaklanmıyor. Yumurta kalitesinden de oluyor, döllenme esnasında bir seyler yanlış gidince de oluyor sistematik olarak. Hersey olabilir, dua edelim sağlıklılar birleşsin, aklını böyle şeylerle bulandırma, sonu yok bunların

COkkkkk tesekkurler canım

Ya kızlar benim sabah peçetenin uç kısmında 2 damla ama çok küçük damla kan vardı. Ama yani nasıl desem peçetenin uç kısmında akıntı gelen kısımda değil yani anlam veremedim bi yara felan da yok bi de musluğu açmışlar gibi akıntım var ya çok fazlageçen ay da böyle oldu çok fazla akıntı gelmişti ama kokusuz beyaz şeffafa yakın

Yumurtlaman geçtimi gelicek mi?

İşte orası muamma kuzum ya benim test 2 taneydi onun da biri silik biri ona nazaran koyuydu dün yumurtlamam lazımdı takvime göre bilmiyorum ya haller karışık bende

kuzum leke pembe gibi miydi kahve rengi gibi miydi

Teyzemin kızı kadın doğumda doktor 4 ay önce enfeksiyon için tahlil yapıldı tertemiz çıktı çok az miktarda mantar vardı onu da zaten yok edilir dedi sirkeyle papatyayla zaten hiç yanma sızlama kokma gibi durumlar yok temiz hiss ediyorum kendimi onu aradım işte böyle böyle durumlar var dedim daha çok yeni evlisin bünyen alışık değil cinsel aktifliye o yüzden tepki vere bilir böyle sıkma canını dedi ama yine de rahatsız oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…