- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #8.641
Ben uzun hic kullanamiyorum valla buraya test atarken dikkatli atmaya calisiyorum cunku kısa kesilmis tirnaklara sahibimHahaha ondan diyorum genel anlamda topiktekiler tırnaklara çok dikkat ediyor. İlk okuldaki gibi tırnak kontrolünde hissettim kendimi.bundan sonra ojesiz fotoğraf atmam buraya
ben tüp bebek denemiştim canım alttan muayene nasıl yapılıyosa onun gibi bişey hissetmiyorsun yaniKızlar aşılama çok acıtan bisey mi bilginiz varmı? Ben ameliyat oldum tıp fakültesin de tek tüp alınınca devlet bana şans tanıyormuş ama aşılama yapılacakmış hiç duymadım şahit olmadım varmı bilginiz kızlar
5 gun ve 2 gun kala yaptim yok canimD1DEM adetten kac gun once yapmıstın testı benımde 5gun oncesınde cıkmamsktı 2gun kala erkende cok sılık cıkmkstı
Benimki diyo altin vuruş yaptim herhalde adam bebekde gormus rüyadaBelli olmaz belki o ikisi bütün aya bedeldir ne biliyon kızııııım
Kızlar bu soruma cevap beklıyorum
OZAMam regl bekleyleım kuzum5 gun ve 2 gun kala yaptim yok canim
COkkkkk tesekkurler canımCanim o sadece eşten kaynaklanmıyor. Yumurta kalitesinden de oluyor, döllenme esnasında bir seyler yanlış gidince de oluyor sistematik olarak. Hersey olabilir, dua edelim sağlıklılar birleşsin, aklını böyle şeylerle bulandırma, sonu yok bunların
Aynen dündü gelmedi bugun yarin gelir arrikOZAMam regl bekleyleım kuzum
BI hanıle olup bebekle ılgılı konussaydıkAynen dündü gelmedi bugun yarin gelir arrik
Olucak oda insallah kuzumBI hanıle olup bebekle ılgılı konussaydık
Yumurtlaman geçtimi gelicek mi?Ya kızlar benim sabah peçetenin uç kısmında 2 damla ama çok küçük damla kan vardı. Ama yani nasıl desem peçetenin uç kısmında akıntı gelen kısımda değil yani anlam veremedim bi yara felan da yok bi de musluğu açmışlar gibi akıntım var ya çok fazlageçen ay da böyle oldu çok fazla akıntı gelmişti ama kokusuz beyaz şeffafa yakın
İşte orası muamma kuzum ya benim test 2 taneydi onun da biri silik biri ona nazaran koyuydu dün yumurtlamam lazımdı takvime göre bilmiyorum ya haller karışık bendeYumurtlaman geçtimi gelicek mi?
Ya yılbası olmadan olsa keskeOlucak oda insallah kuzumsabiela beklicez o günü
İşte orası muamma kuzum ya benim test 2 taneydi onun da biri silik biri ona nazaran koyuydu dün yumurtlamam lazımdı takvime göre bilmiyorum ya haller karışık bende
Hahaha valla öyle görünüyor. Vurdu gol oldu enişte !!!Benimki diyo altin vuruş yaptim herhalde adam bebekde gormus rüyadasabah aabah kapardi
Benimki diyo altin vuruş yaptim herhalde adam bebekde gormus rüyadasabah aabah kapardi
Yok kuzu ya öyle nasıl desem parmağın kesilir kan çıkar ya tam o renk işte içeriden gelecek bişeye de benzemiyodu çok küçüktükuzum leke pembe gibi miydi kahve rengi gibi miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?