- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.121
ovulasyon testınde cıft cızgı 3kasımds oldu- 14ekleyınce 17kssım oluyor ama takvıme gore de 15ı:/sen secnet bişey söyle kız bak ben pimpirikliyim tablo konusunda herkes sıralı duruyor gördüysen
Yaptım bileUmutsuzluk yapma lan
HAH AYnen kuzumdimii vereyim ozamanbenım çatlamadan önce oldu zaten düzenli de bi o olmadı.
dur bakalım nazba göre şerbet veririm
ovulasyon testınde cıft cızgı 3kasımds oldu- 14ekleyınce 17kssım oluyor ama takvıme gore de 15ı:/sen sec
MerakliOlmaz kaçırıyorum sonra kimin hamiş olduğunu kimin kocasına naptiginiiçime oturuyor burukluğu
Vee girsim ama kudurt omce hemen verme kendi gelsindimii vereyim ozamanbenım çatlamadan önce oldu zaten düzenli de bi o olmadı.
dur bakalım nazba göre şerbet veririm
16ekımde basladı 22ekımde bıttı balımson adet tarihin ne zaman canımm bide döngün kaç ortalama
Büş 17 yaz yavrum yumurtlamadan 14 gun sonrasidirson adet tarihin ne zaman canımm bide döngün kaç ortalama
16ekımde basladı 22ekımde bıttı balım
Yok göğüslerimin ağrıdığını pek hatirlamam sinir olurdu bide kasik ağrım ama 2 gündür ne yesem doymuyorum bide bel agrim var yumurtlamadan beri hissim bana hamilesin diyor bilmiyorum ilk gebeligimdede doymuyordum bel agrim oluyordu bundan önceki aylarda hic böyle hissetmedim kendimiBenimde bat 12 kasım belirtileriniz varmi adet olcanz zaman gogsleriniz siser agrirmiydi bnm siser agrirdi ama smdi sisik ama aci agri yok
21ekımde bıtmıs pardonson adet tarihin ne zaman canımm bide döngün kaç ortalama
Büş 17 yaz yavrum yumurtlamadan 14 gun sonrasidir
kızlar banada 16 yazın 3 gün geç oldu yumurtlama17 diyelim garanti olsun
Bak benim kisa bi elbisem var penye kumasindan evde giyilir onu giyiom tanga felan siyiriyom. Evde geziyom bi bakiyom. Arkama yapışmış atamammmmmm
Benmde yarın ne adet olcam gbı Hıc bır şey yok ki esım bıle farkettı ne oluyor sana dıye hep 1 hafta önceden derdim oram buram agrıyor ilğı göster ovala demedin dedi neden cok wc cikmaya basladın dedi bende bilmiyorum dedim ama gerçekten dememişim coktan demem lazımdıBenimde bat 12 kasım belirtileriniz varmi adet olcanz zaman gogsleriniz siser agrirmiydi bnm siser agrirdi ama smdi sisik ama aci agri yok
Ttamamdır:))))haftaya cuma 15nde test mı alsam ahahah sızce hangı gun test yapayım cok heycankıyım bu ay17 diyelim garanti olsun
Insalllah hamissindir canimYok göğüslerimin ağrıdığını pek hatirlamam sinir olurdu bide kasik ağrım ama 2 gündür ne yesem doymuyorum bide bel agrim var yumurtlamadan beri hissim bana hamilesin diyor bilmiyorum ilk gebeligimdede doymuyordum bel agrim oluyordu bundan önceki aylarda hic böyle hissetmedim kendimi
AYyyy yarını bekleyelım ınsallah adet gelmezBenmde yarın ne adet olcam gbı Hıc bır şey yok ki esım bıle farkettı ne oluyor sana dıye hep 1 hafta önceden derdim oram buram agrıyor ilğı göster ovala demedin dedi neden cok wc cikmaya basladın dedi bende bilmiyorum dedim ama gerçekten dememişim coktan demem lazımdı
Biz erken testlere karsi degilizTtamamdır:))))haftaya cuma 15nde test mı alsam ahahah sızce hangı gun test yapayım cok heycankıyım bu ay
Ama erken ogrenıp duserse fln dıe korkuyomBiz erken testlere karsi degiliz10 gun once yapilmadigi surece 5den sonrası normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?